CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie...zadnych plamien...podjaralam sie tymi dwoma pecherzykami...wiem ze mam wieksze szanse prywy 2 pecherzykach.wiec oczywiscie obiecywanie sobie ze tym razem sie nie nakrecam znowu poszlo w las...plamien brak,sluz kremowy-sporo,i bol sutkow ale od dupka-zasze po nim tak mam.
zaczekam faktycznie...Madziara lubi tę wiadomość
-
Nie mówię ze zawsze.Ja mialam ale moja kolezanka w obydwu ciazach nie miala - to nie wyznacznik :)Piersiami sie nie przejmuj to tez różnie - mnie w ogóle nie bolaly, aż sie martwilam jak się zrobiły luźne i miękkie ze stracę czy cos.., ale wszystko było świetnie
-
nick nieaktualny
-
Pabelka, jeśli wytrzymasz to też bym poczekała. Sama dobrze wiem, że to ciężko ale może tylko stresu przyniesie więcej niż wyjaśnień. Może będzie za niskie bo za wcześnie, albo lekko podwyższone i będziesz się zastanawiać czy to nie pregnyl. Poczekaj, a jak się doczekasz to będzie pewne. Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 23:20
-
pabelka88 wrote:właśnie mi to spokoju nie daje...iść na tę betę czy czekać?
Poczekaj do tego 30.06 , po co sie stresowac. Tyle czekalas to juz te kilka dni roznicy nie zrobi a wynik bedzie wiarygodniejszyNiedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
nick nieaktualny
-
a u mnie dziś temp. spadła dziś mam powtórzyć hCg ale z rana test jakiś z rossmana o czułości 25 negatywny więc hCg to pewnie tylko formalność, która potwierdzi, że coś mogło być ale już tego nie ma...
już nic się człowiekowi w takich syt. nie chce...nawet iść na to badanie
ale muszę wiedzieć na 100% żeby odstawić dup-ka
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nie wytrzymalam...zrobilam test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam 2 kreski!!!!! druga blada ale jest!!!!!!!!! dzwonilam do lekarza i pow.ze 9dni po zastrzyku juz niema po nim sladu i ze to dawka 5000tj byla wiec zebym na beta hcg pojechala...jade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olka30, Robotka1, Sysiaaaaa, Malenq, Topola, Amberla, aszka, morelka, scarllet, Tigana lubią tę wiadomość
-
trzymam mocno kciuki pabelka88 napisz potem co i jak
Mi pękły 3 pęcherzyki, ale lekarz mówił, że ten trzeci miał tylko 19mm i nie ma co mysleć, że coś z niego będzie, wiec pozostają mi moje dwa.
Mielismy też wczoraj robione PCT i na szczęscie wyszedł wynik pozytywne, plemniki żyją! Teraz pozostaje czekać te 14 dni. Biore teraz duphaston i acard.
aszka mnie też bolały plecy po clo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 09:35
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:dziewczyny nie wytrzymalam...zrobilam test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam 2 kreski!!!!! druga blada ale jest!!!!!!!!! dzwonilam do lekarza i pow.ze 9dni po zastrzyku juz niema po nim sladu i ze to dawka 5000tj byla wiec zebym na beta hcg pojechala...jade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ooo kurw...ale radosc jedz i pisz kochana moja -
nick nieaktualnyviolączela wrote:czesc dziewczyny, po paru miesiacach starania lekarz mi przepisał clostilbegyt mam jego brac przez 5 dni . zawsze mam takie nieregularne cykle i długie a po tym leku wczesniej przyjdzie owulacja ? jak wy macie po tym leku ?
Ja mialam roznie od 10 do 14 dc wystepowaly...chodzisz na monitoring...