CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny jak ja się boję że to nie prawda...że to sen i że beta nie potwierdzi i że jeśli jest to z terminem @ już jej nie będzie....i że się obudzę za chwilę i okaże się że to znowu mi się tylko przyśniło!!!! n
mój mąż powiedział że to nie sen i że przecież mówił mi że tym razem się uda...i taki jestem niedowiarek ...i powiedział że to prawda!!!! ale nie moge jakoś tak ...nie wiem...i znowu głupieje...
dziękuję że jesteście,wspieracie,wspomagacie...
-
morelka wrote:a moglabys napisac mi cos wiecej na temat tego leku, tzn od kiedy go bralas, jak dlugo, czy udalo sie tobie na nim zajsc, czy mialas jakies skutki uboczne? Ja go biore od dzisiaj to jest moj 22dc i mam go brac przez 10dni
Brałam go w każdym cyklu stymulowanym (w ciążę zaszłam w cyklu naturalnym i też od razu po teście zaczęłam brać). Ma dobre wyniki jeśli chodzi o wchłanianie (mówię o dopochwowym), nie miałam po nim żadnych skutków ubocznych, utrzymywał dobry poziom progesteronu w organizmie, więc naprawdę robił wszystko co miał bez zbędnych utrudnień.
Czytałam, że jest dużo lepszy niż luteina i duphaston, ale to wszystko były wiadomości internetowe, więc nie wiem na ile wiarygodne, moja gin nie brała pod uwagę innego progesteronu (mieszkam w Szwajcarii) ale słyszałam, że w PL bywa trudno z dostępnością... Jednocześnie czytałam, że kilka klinik leczenia niepłodności zamawia je dla swoich pacjentek (więc też myślę, że dobra rekomendacja).
To chyba tylepowodzenia!
-
nick nieaktualny
-
tak jest!!!! na pewno będziecie wiedziały zaraz po moim m.!!!!!
jeśli to prawda i się okaże do tego że bliźniaki to SUPER!!!!!!!!!!!!!!
będzie nas pięcioro a nie czworo jak mieliśmy w planach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 17:36
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
sebza wrote:Brałam go w każdym cyklu stymulowanym (w ciążę zaszłam w cyklu naturalnym i też od razu po teście zaczęłam brać). Ma dobre wyniki jeśli chodzi o wchłanianie (mówię o dopochwowym), nie miałam po nim żadnych skutków ubocznych, utrzymywał dobry poziom progesteronu w organizmie, więc naprawdę robił wszystko co miał bez zbędnych utrudnień.
Czytałam, że jest dużo lepszy niż luteina i duphaston, ale to wszystko były wiadomości internetowe, więc nie wiem na ile wiarygodne, moja gin nie brała pod uwagę innego progesteronu (mieszkam w Szwajcarii) ale słyszałam, że w PL bywa trudno z dostępnością... Jednocześnie czytałam, że kilka klinik leczenia niepłodności zamawia je dla swoich pacjentek (więc też myślę, że dobra rekomendacja).
To chyba tylepowodzenia!
Ja mieszkam w UK i tutaj tez dupka nie ma dlatego dostalam ten lek. Ja poprosilam o tabsy bo mi sie spytala jak chce go brac
Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
Hej.dzis rano znowu robilam test.i 2 kreska znowu ledwo widoczna.,.nawet wydaje mi sie ze mniej widoczna jak wczoraj...obawiam sie ze to jednak pregnyl-falszywy alarm...chce mi sie plakac! Jestem zalamana...juz nigdy nie zrobie testu tak wczesnie! Tylko dlaczego skoro pare m-cy do tylu testy 6dpopregnylu byly negatywne?
-
Hej
pabelka88 nie martw sięwiem, że łatwo się mówi bo ostatnio sama miałam tę niefajną syt. z pozytywnymi testami a jak się skończyło to wiadomo..ale ja nie byłam po zastrzyku, no nic..Kochana co będzie to będzie ale mocno wierzę w to, że u Ciebie to mały KTOŚ się klimatyzuje
3mam kciuki i czekam na info
które na pewno będzie POZYTYWNE
A Wam Kochane życzę udanego weekendui sporo słońca dla każdej
jakoś dziś mam dobry humor
U mnie temp. w dół może lada chwila @ wpadniedobrze by było bo już mam dość tego bólu piersi, mdłości, i skurczy i tego dziwnego bulgotania w brzuchu i wzdęć..nigdy tak nie miałam przed @ a brzuch to mnie bolał albo 1 dnia @ albo pod koniec @ no ale po poronieniu te @ są jakieś bardziej znośne
No nic chyba muszę czekać
Tak sobie myślę, może tutaj znajdę "przypadek" czy któraś z Was miała może taką syt. że brała dup-ka ale nie do końca bo np. wyszła jakaś syt., że musiała przerwać nie mam na myśli krwawienia...bo chodzi o to, że ja jak brałam dup-ka całe opakowanie to @ była raz po 5 dniach raz po 14. Tym razem wzięłam tylko 7tabl. i nie wiem na kiedy najszybciej się @ spodziewać..najlepiej jakby wpadła dziśale kto ją wie..będę wdzięczna za odp na moje pyt. czy ktoś tak miał że nie wziął całości i po jakim czasie przyszła @..
Ufff..Mam nadzieję, że się jasno wyraziłam -
nick nieaktualnyGeneralnie powinno brać sie 10 dni i prawidłowo odstawić chyba ze test pozytywny..A jak odstawić max 2-3 dni spadek progesteronu i @ chyba ze np jak ja brałam 10 dni potem test negatywny i odstawilam okresu nie bylo poszlam na wizytę i kazał brać 10 dni i w trakcie brania okres wystąpił ...
-
Madziara wrote:Generalnie powinno brać sie 10 dni i prawidłowo odstawić chyba ze test pozytywny..A jak odstawić max 2-3 dni spadek progesteronu i @ chyba ze np jak ja brałam 10 dni potem test negatywny i odstawilam okresu nie bylo poszlam na wizytę i kazał brać 10 dni i w trakcie brania okres wystąpił ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 10:57
-
co to za k.rewskie testy....
nie będzie blizniaków....
Jezu dlaczego? co ja robie nie tak/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 11:13
-
Hej dziewczyny, głupie pytanie, ale CLO to skrót od czego? Clostiberg, Clostibegyt czy od czegoś innego?
Lekarz ma mi przepisać ciężkie leki na stymulację owulacji, ale nie powiedział jakie a ja już zaczęłam się zamęczać ile mnie to będzie kosztowaći teraz sprawdzam ceny, aby się przygotować do tego psychicznie...
Amus87 lubi tę wiadomość
-
No pewnie że poczekaj kilka dni i nie nastawiaj sie negatywnie. 9 dpo do nawet niektórym dziewczynom testy w ogóle nie wychodzą - tylko jeśli przyrasta to wiesz czy cos jest. A może to tak naprawdę był 1-2 dzień po zagnieżdżeniu? Stąd tak mało - przecież jajeczko się zagnieżdża 4-12 dpo!!!
Wiecej optymizmu, ja trzymam kciuki
-
nick nieaktualnyClo to wszystkie leki z grupy cytrynianu klomifenu miedzy innymi Clostilbegyt ...
Kasowo to roznie wychodzi nie jest to za darmo ale nie przesadzajmy ...pregnyl na pekniecie na 100%. Tylko wizyty badania to tez kosztuje ...ale dziecko tez kosztuje cos za cos