CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny tak się zastanawiam jak miałam podany pregnyl 10000 to 14 dni i bety nie było a ile dni beta utrzymuje się w organiżmie gdy jej wynik wynosił 40000?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i jest. 24mm! Tylko dostalam ochrzan ze przyszlam tak pozno, w 16 dniu cyklu. Teraz bede jezdzic po calym wojewodztwie i szukac ovitrelle. W 3 aptekach juznie ma.... czy 24 mm to juz za duze jajeczko, kandydat na cyste?
Anatolka, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
a ja wam powiem moje podbudowujące koleżanki że dla sprawdzenia czy kupiłam jakieś felerne testy poleciałam dziś do innej apteki i kupiłam test innej firmy...i co i znowu 2 kreska jest cień cienia cieni ale jest...ja już nic nie rozumiem...o co tu chodzi? co z tymi testami? beta 3.66 a test o czulosci 25 pokazuje 2 kreski...
-
Ja mam cykle 31 dni, owulacja dziś - dzień 18. Czuję, że się dzieje...
aszka wrote:Słuchajcie czy Was bolały jajniki np przed owulka, czy w ogole miałyście np owulke dajmy na to pozniej niz 15 dnia cyklu? Tak pytam bo ja na razie nic nie czuje i tak sie zastanawiam... czy ktoś miał podobne objawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 18:55
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pabelka88 wrote:a ja wam powiem moje podbudowujące koleżanki że dla sprawdzenia czy kupiłam jakieś felerne testy poleciałam dziś do innej apteki i kupiłam test innej firmy...i co i znowu 2 kreska jest cień cienia cieni ale jest...ja już nic nie rozumiem...o co tu chodzi? co z tymi testami? beta 3.66 a test o czulosci 25 pokazuje 2 kreski...
-
Dawno mnie u Was nie było
Widzę dużo nowych koleżanek. A czy ktoś po Topoli zaszedł w ciążę?
Pabelka kurcze tak mi porzykro ale u Ciebie jeszcze szansa jest . Ja miałam wynki bety 2,1 i też testy pozytywne ;/wiem co czujesz.
ten cykl sobie odpuściliśmy, nie mierzę temperatury, nie sprawdzam śluzu,nie obserwuje się.
Jedynie co to kontrolny monitoring w 15 dc przy okazji który wykazał 24 mm pęcherzyk. Teraz czekam na @ która ma się pojawić między 4-6.07. Ale nie nastwiam się na ciążę to by było zbyt piękne -
Ja byłam dziś w Provicie na pierwszej wizycie. Zobaczyłam przy okazji, że po wczorajszym Pregnylu pęcherzyk po równo dobie zaczął pękać... Staraliśmy się bardzo intensywnie
nawet mój mąż kupił Conceive plus, bo zerknął mi ostatnio przez ramię jak tu sobie coś czytałam i wypatrzył temat :)Kurcze, On to przeżywa bardziej niż się spodziewałam... To jest u mnie koniec cykli z CLO. W ogóle mam nadzieję, że już ostatni z czymkolwiek... Ale jeśli się znów nie uda to CLO zmieniamy na Symletrol + Encorton. Cykli 5 lub 6 w tym 2-3 inseminowane i jak nadal nie to in vitro.
Podsumowując, z kliniki wyszłam lżejsza o ponad 500zł i ze skierowaniami na badania dla nas za 600zł... Miło jak na pierwszy raz... -
Magda_lena88 wrote:nie zawsze, ja nie biorę .. i w tym cyklu owulacja była
widziałam ciałko żółte, i prg. był po owulacyjny
Nie trzeba, ale różnie bywa z pękaniem. Ja nie miałam od początku, ale jak już wyczailiśmy, że pęcherzyki zamiast pękać się wchłaniają to dostałam. Co więcej po pregnylu 5000 jednostek nadal się wchłaniały i dopiero 10000 jednostek zaczęło je pękać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmberla wrote:Dziewczyny czy zawsze trzeba brać Pregnyl przy Clo?
Nie zawsze przez 4 cykle bralam 2 razy bo pekaly same...generalnie daja 5tys j.m i sprawdzaja za 2 dni w usg czy pekl jak nie to nastepnym razem 10 tys j ...jak nawet przy 5 nie peknie to daja duphaston na wchloniecieaszka lubi tę wiadomość