CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVivian wrote:Dziękuję 😘 powiem Ci że jestem nawet pozytywnie nastawiona w tym cyklu:) cieszę się że w sumie ta @ przyszła I mogę zacząć stymulacje ( ja mam problem z hormonami I przez to moje pęcherzyki są albo słabej jakości, albo mam cykle bezowulacyjne), mam nadzieję że dobrze zareaguje na stymulacje i będzie jakaś ciut większa szansa🙏 plus jedziemy we wrześniu na wakacje i już poprostu nie mogę się doczekać 🥰 wiec moja głowa też wreszcie odpocznie, bo troche czuje się wykończona tymi staraniami

No i trzymam strasznie kciuki żeby ktoś się w końcu pochwalił nam tutaj ⏸😍
Wakacje ale super😃 ja już nie pamiętam, że urlop mialam 🙃
Cieszę się, że masz pozytywne nastawienie bo to napewno wyjdzie na dobre i trzymam kciuki za solidne wyniki stymulacji🤞
-
nick nieaktualnyEurcynia wrote:lipa , brak dominującego pecherzyka, mam w piątek jeszcze iść na usg , endometrium w 12dc 7,1 mm,
troche sie zdołowałam.
powiedzial że być może będzie trzeba wdrożyć coś mocniejszego ...
Może jeszcze urośnie, a owulacja będzie później? I czerwonego winka się napij na endomerium 🍷🍷 Trzymam mocno kciuki.
A czym byłaś stymulowana teraz ?
Ja na endomerium jadłam garść orzechów brazylijskich, włoskich i suszone morele, nie wiem czy pomagało, ale endomerium przy Clo było nawet spoko -
nick nieaktualnyBecky123 wrote:Wakacje ale super😃 ja już nie pamiętam, że urlop mialam 🙃
Cieszę się, że masz pozytywne nastawienie bo to napewno wyjdzie na dobre i trzymam kciuki za solidne wyniki stymulacji🤞
Dziękuję 😘 no 3 września mam monitoring, trzymaj kciuki 🙈 stresuje się trochę bo to nowy lek nie wiem jak na niego zareaguje Ale oby dobrze -
teraz CLO 1 tabketkanod 5 do 9 dc .Vivian wrote:Może jeszcze urośnie, a owulacja będzie później? I czerwonego winka się napij na endomerium 🍷🍷 Trzymam mocno kciuki.
A czym byłaś stymulowana teraz ?
Ja na endomerium jadłam garść orzechów brazylijskich, włoskich i suszone morele, nie wiem czy pomagało, ale endomerium przy Clo było nawet spoko
Może faktycznie coś ruszy później. a o endo nie mówił że złe , szału nie ma ale mogło być gorsze.
Może gdyby nie było szansy ze coś urośnie nie kazałby mi po 3 dniach przychodzić... nie wiem sama.
-
nick nieaktualny
-
To ja idę 30 sierpnia na wizytę, może ze 2 dni później na monitoring
-
Cześć. Odkupie clostillbegyt jeśli któraś z Was już nie potrzebuje.. prośba o kontakt 784321619.

Starania od 02.2020,
*naturalna CB 08.03.2021,
*od 07.2021 - 6 cykli stymulacji na aromku + ovitrelle
*18.01.2022 aromek + ovitrelle ~ IUI 30 mln/36%,
01.02 - 14 dpIUI beta 139, prog 37
05.02 - 18 dpIUI beta 1079 🙉
08.02 - 21 dpIUI beta 3973
22.02 - 35 dpIUI ❤️ CRL 1 cm
Czynnik V (R2) hetero, MTHFR* hetero, PAI-1** - homo
30.05 - badania prenatalne 2 trym. Wodonercze łagodne - miedniczki 7 mm. Wody płodowe na górnej granicy.
08.08 - badania prenatalne 3 trym. 1826 gramy/80 perc -
nick nieaktualnyLusia30 wrote:Dziewczyny od którego dnia cyklu i przez ile dni miałyście zalecane stosować Clo na wzrost pęcherzyków?
Zgadzam się z Kinia97 to bardzo indywidualna sprawa. U mnie jest problem z hormonami I ja miałam stymulacje Clo 3 tabl dziennie od 2 dc do 6 dc potem ok 12 dc monitoring
-
wczoraj miałam monitoring , brak owulacji I pęcherzyków. endometrium przez 3 dni wzrosło z 7,1 do 9 .
dostałam duphaston na 10 dni i w przyszłym miesiącu mam wybrać znowu ostatnie 5 CLO 1X1 CzylI TYLE CO W TYM CYKLU I JAK ZNOWU Nie BEDZIE REAKCJI to ma.mi wdrożyć cos innego ...
byłam tak oszołomiona I zdenerwowana ze całą się trzęsłam przed wizytą. ech
zobaczymy co przyniesie kolejny cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2021, 11:49
-
Eurcynia wrote:wczoraj miałam monitoring , brak owulacji I pęcherzyków. endometrium przez 3 dni wzrosło z 7,1 do 9 .
dostałam duphaston na 10 dni i w przyszłym miesiącu mam wybrać znowu ostatnie 5 CLO 1X1 CzylI TYLE CO W TYM CYKLU I JAK ZNOWU Nie BEDZIE REAKCJI to ma.mi wdrożyć cos innego ...
zobaczymy co przyniesie kolejny cykl
Przykro mi 😔 ale trzeba być dobrej myśli. Trzymam kciuki ✊🏼 A z jakiego powodu nie występuje u Ciebie owulacja? Masz postawiona jakaś diagnozę? -
nick nieaktualnyEurcynia wrote:wczoraj miałam monitoring , brak owulacji I pęcherzyków. endometrium przez 3 dni wzrosło z 7,1 do 9 .
zobaczymy co przyniesie kolejny cykl
Przykro mi
A lekarz nie zdecydował żeby zwiększyć dawkę Clo skoro na tą nie odpowiadasz? 
Trzymam kciuki aby następny cykl był szczęśliwy 🍀 -
dal mi duphaston , od dziś na 10 dni i do okresu estrofem 2x1 i znowu mam brać po 1 tabletce i dopiero jak nic jje ruszy to da ki coś innego ...Vivian wrote:Przykro mi
A lekarz nie zdecydował żeby zwiększyć dawkę Clo skoro na tą nie odpowiadasz? 
Trzymam kciuki aby następny cykl był szczęśliwy 🍀
nie będę się teraz nastawiać po prostu bo to najgorsze.pozniej sie rozczarowac .
Dziewczyny czy która brała estrofem i miała okropne bóle piersi właściwie sutkow ?
od kiedy mialam 3 dni kiedy brałam 3x1 to mi odpadają nie daj Boże jak sobie dotkne mocniej, boli nawet jak chodzę -
Hej Vivian, ja zdecydowałam się w tym roku jeszcze pogłębić diagnostykę i poszukać przyczyn. Narazie bez stymulacji ale naturalnie niestety nie wychodzi tez. Jeżeli wrócę do stymulacji to teraz wolałabym przejść na almette bo przy clo miałam za duzi pęcherzyków … Jakos patrząc na brak sukcesów ostatnio dziewczyn w tym wątku stymulacja clo nie napawa optymizmem.. a Tobie dlaczego lekarz zmienił na almette ?Vivian wrote:Andzia35 co tam u Ciebie ?
wróciłaś do symulacji czy masz jakiś inny plan działania ?
-
nick nieaktualnyAndzia35 wrote:Hej Vivian, ja zdecydowałam się w tym roku jeszcze pogłębić diagnostykę i poszukać przyczyn. Narazie bez stymulacji ale naturalnie niestety nie wychodzi tez. Jeżeli wrócę do stymulacji to teraz wolałabym przejść na almette bo przy clo miałam za duzi pęcherzyków … Jakos patrząc na brak sukcesów ostatnio dziewczyn w tym wątku stymulacja clo nie napawa optymizmem.. a Tobie dlaczego lekarz zmienił na almette ?
Rozumiem, mam nadzieję że znajdziesz przyczynę i szybko się uda
Dostałam lamettę chyba ze względu na brak dostępności Clo, zobaczymy jak zareaguje na ten lek, narazie nie mam skutków ubocznych no może oprócz uderzeń gorąca, ale w pt zobaczymy czy wgl działa.