CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVivian wrote:Dziękuję 😘 powiem Ci że jestem nawet pozytywnie nastawiona w tym cyklu:) cieszę się że w sumie ta @ przyszła I mogę zacząć stymulacje ( ja mam problem z hormonami I przez to moje pęcherzyki są albo słabej jakości, albo mam cykle bezowulacyjne), mam nadzieję że dobrze zareaguje na stymulacje i będzie jakaś ciut większa szansa🙏 plus jedziemy we wrześniu na wakacje i już poprostu nie mogę się doczekać 🥰 wiec moja głowa też wreszcie odpocznie, bo troche czuje się wykończona tymi staraniami
No i trzymam strasznie kciuki żeby ktoś się w końcu pochwalił nam tutaj ⏸😍
Wakacje ale super😃 ja już nie pamiętam, że urlop mialam 🙃
Cieszę się, że masz pozytywne nastawienie bo to napewno wyjdzie na dobre i trzymam kciuki za solidne wyniki stymulacji🤞
-
lipa , brak dominującego pecherzyka, mam w piątek jeszcze iść na usg , endometrium w 12dc 7,1 mm,
troche sie zdołowałam.
powiedzial że być może będzie trzeba wdrożyć coś mocniejszego ...
euthyrox 37,5 mg
Metformax 500 3x1
Ovarin
wit D3
Wit B Complex
troche sie zdołowałam.
powiedzial że być może będzie trzeba wdrożyć coś mocniejszego ...
Może jeszcze urośnie, a owulacja będzie później? I czerwonego winka się napij na endomerium 🍷🍷 Trzymam mocno kciuki.
A czym byłaś stymulowana teraz ?
Ja na endomerium jadłam garść orzechów brazylijskich, włoskich i suszone morele, nie wiem czy pomagało, ale endomerium przy Clo było nawet spoko -
nick nieaktualnyBecky123 wrote:Wakacje ale super😃 ja już nie pamiętam, że urlop mialam 🙃
Cieszę się, że masz pozytywne nastawienie bo to napewno wyjdzie na dobre i trzymam kciuki za solidne wyniki stymulacji🤞
Dziękuję 😘 no 3 września mam monitoring, trzymaj kciuki 🙈 stresuje się trochę bo to nowy lek nie wiem jak na niego zareaguje Ale oby dobrze -
Vivian wrote:Może jeszcze urośnie, a owulacja będzie później? I czerwonego winka się napij na endomerium 🍷🍷 Trzymam mocno kciuki.
A czym byłaś stymulowana teraz ?
Ja na endomerium jadłam garść orzechów brazylijskich, włoskich i suszone morele, nie wiem czy pomagało, ale endomerium przy Clo było nawet spoko
Może faktycznie coś ruszy później. a o endo nie mówił że złe , szału nie ma ale mogło być gorsze.
Może gdyby nie było szansy ze coś urośnie nie kazałby mi po 3 dniach przychodzić... nie wiem sama.
euthyrox 37,5 mg
Metformax 500 3x1
Ovarin
wit D3
Wit B Complex
-
Vivian wrote:Dziękuję 😘 no 3 września mam monitoring, trzymaj kciuki 🙈 stresuje się trochę bo to nowy lek nie wiem jak na niego zareaguje Ale oby dobrze
Vivian lubi tę wiadomość
euthyrox 37,5 mg
Metformax 500 3x1
Ovarin
wit D3
Wit B Complex
Stymulacja m.in. dostinex, clo, ovitrelle, lametta
Luty 2022r. HSG prawy jajowód niedrożny
Maj 2022r. klinika GAMETA, badania
Lipiec 2022r. 1x inseminacja bezskutecznie
Wrzesień 2022r. polip
Grudzień 2022r. histeroskopia, wyłyżeczkowanie macicy
♥♥♥
Marzec 2023r. 8.03 test pozytywny, beta 459 ♥
29 czerwiec: połówkowe, 400 g zdrowego chłopaka
sierpień: 28 tc, III prenatalne, 1400g zdrowego synusia
wrzesień: 31 tc 2090g szczęścia
październik: 34tc 2828g mojego oczka w głowie
październik: 36+1tc 3008g maluszka
Przed ciążą:
Ona: badania ok
On: badania ok
badania nasienia: wyniki bardzo dobre -
Cześć. Odkupie clostillbegyt jeśli któraś z Was już nie potrzebuje.. prośba o kontakt 784321619.
Starania od 02.2020,
*naturalna CB 08.03.2021,
*od 07.2021 - 6 cykli stymulacji na aromku + ovitrelle
*18.01.2022 aromek + ovitrelle ~ IUI 30 mln/36%,
01.02 - 14 dpIUI beta 139, prog 37
05.02 - 18 dpIUI beta 1079 🙉
08.02 - 21 dpIUI beta 3973
22.02 - 35 dpIUI ❤️ CRL 1 cm
Czynnik V (R2) hetero, MTHFR* hetero, PAI-1** - homo
30.05 - badania prenatalne 2 trym. Wodonercze łagodne - miedniczki 7 mm. Wody płodowe na górnej granicy.
08.08 - badania prenatalne 3 trym. 1826 gramy/80 perc -
nick nieaktualnyLusia30 wrote:Dziewczyny od którego dnia cyklu i przez ile dni miałyście zalecane stosować Clo na wzrost pęcherzyków?
Zgadzam się z Kinia97 to bardzo indywidualna sprawa. U mnie jest problem z hormonami I ja miałam stymulacje Clo 3 tabl dziennie od 2 dc do 6 dc potem ok 12 dc monitoring -
wczoraj miałam monitoring , brak owulacji I pęcherzyków. endometrium przez 3 dni wzrosło z 7,1 do 9 .
dostałam duphaston na 10 dni i w przyszłym miesiącu mam wybrać znowu ostatnie 5 CLO 1X1 CzylI TYLE CO W TYM CYKLU I JAK ZNOWU Nie BEDZIE REAKCJI to ma.mi wdrożyć cos innego ...
byłam tak oszołomiona I zdenerwowana ze całą się trzęsłam przed wizytą. ech
zobaczymy co przyniesie kolejny cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2021, 11:49
euthyrox 37,5 mg
Metformax 500 3x1
Ovarin
wit D3
Wit B Complex
dostałam duphaston na 10 dni i w przyszłym miesiącu mam wybrać znowu ostatnie 5 CLO 1X1 CzylI TYLE CO W TYM CYKLU I JAK ZNOWU Nie BEDZIE REAKCJI to ma.mi wdrożyć cos innego ...
zobaczymy co przyniesie kolejny cykl
Przykro mi 😔 ale trzeba być dobrej myśli. Trzymam kciuki ✊🏼 A z jakiego powodu nie występuje u Ciebie owulacja? Masz postawiona jakaś diagnozę? -
nick nieaktualnyEurcynia wrote:wczoraj miałam monitoring , brak owulacji I pęcherzyków. endometrium przez 3 dni wzrosło z 7,1 do 9 .
zobaczymy co przyniesie kolejny cykl
Przykro mi A lekarz nie zdecydował żeby zwiększyć dawkę Clo skoro na tą nie odpowiadasz?
Trzymam kciuki aby następny cykl był szczęśliwy 🍀 -
Vivian wrote:Przykro mi A lekarz nie zdecydował żeby zwiększyć dawkę Clo skoro na tą nie odpowiadasz?
Trzymam kciuki aby następny cykl był szczęśliwy 🍀
nie będę się teraz nastawiać po prostu bo to najgorsze.pozniej sie rozczarowac .
Dziewczyny czy która brała estrofem i miała okropne bóle piersi właściwie sutkow ?
od kiedy mialam 3 dni kiedy brałam 3x1 to mi odpadają nie daj Boże jak sobie dotkne mocniej, boli nawet jak chodzęeuthyrox 37,5 mg
Metformax 500 3x1
Ovarin
wit D3
Wit B Complex
-
nick nieaktualnyAndzia35 wrote:Hej Vivian, ja zdecydowałam się w tym roku jeszcze pogłębić diagnostykę i poszukać przyczyn. Narazie bez stymulacji ale naturalnie niestety nie wychodzi tez. Jeżeli wrócę do stymulacji to teraz wolałabym przejść na almette bo przy clo miałam za duzi pęcherzyków … Jakos patrząc na brak sukcesów ostatnio dziewczyn w tym wątku stymulacja clo nie napawa optymizmem.. a Tobie dlaczego lekarz zmienił na almette ?
Rozumiem, mam nadzieję że znajdziesz przyczynę i szybko się uda
Dostałam lamettę chyba ze względu na brak dostępności Clo, zobaczymy jak zareaguje na ten lek, narazie nie mam skutków ubocznych no może oprócz uderzeń gorąca, ale w pt zobaczymy czy wgl działa.