X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska000 wrote:
    Poszukuję pilnie clo. Są braki w aptece :(
    Może być niepełne opakowanie. Ktoś coś?

[email protected]

Też poszukuję 🙈 nigdzie nic nie ma, masakra

• Eurcynia Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej , tak poczytuje Was , od 2 dni biorę clo i estrofem , 1x1 . objawów złych brak , dziś może ciut poczułam lewy jajnik albo mi się wydawało 🙂
    ale niepokojące z ciężko dostać teraz clo , mam opakowanie 10 tabl. Tylko.
    w ogóle jestem ciekawa monitoringu, mam wizytę 12 dc , miało być 10-11 ale weekend wypadł.

euthyrox 37,5 mg
    Metformax 500 3x1
    Ovarin
    wit D3
    Wit B Complex

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eurcynia wrote:
    hej , tak poczytuje Was , od 2 dni biorę clo i estrofem , 1x1 . objawów złych brak , dziś może ciut poczułam lewy jajnik albo mi się wydawało 🙂
    w ogóle jestem ciekawa monitoringu, mam wizytę 12 dc , miało być 10-11 ale weekend wypadł.

To Twój pierwszy cykl z Clo? 3mam kciuki za piękne pęcherzyki na monitoringu.
    Ja niestety w niepewności to mój pierwszy cykl z Clo ale nie miałam monitoringu i nie wiem co tam się działo. Za 2-3 dni się okaże czy szczęśliwy

Ona 36 lat
    Badania ok
    Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9

On 36 lat
    cukrzyca
    w trakcie badan

milionowy cs....... :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2021, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eurcynia wrote:

Ja zawsze chodziłam na monitoring ok 12-13 cyklu :) zawsze wszystko było porządku i dodawałam Ovitrelle na pęknięcie. Trzymam kciuki za pęcherzyki 🤞 daj znać jak po wizycie

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2021, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nativip wrote:
    Ja niestety w niepewności to mój pierwszy cykl z Clo ale nie miałam monitoringu i nie wiem co tam się działo. Za 2-3 dni się okaże czy szczęśliwy

Trzymam kciuki ✊

• Eurcynia Przyjaciółka

Wysłany: 19 sierpnia 2021, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nativip wrote:
    hej tak 1 , zauważyłam ze jak nigdy mam dużo wodnistego sluzu od końca okresu, nie wiem.czy to zasługa clo cxy estrofemu 🙂
    ja też trzyam kciukasy 🥰
    Vivian wrote:
    Ja zawsze chodziłam na monitoring ok 12-13 cyklu :) zawsze wszystko było porządku i dodawałam Ovitrelle na pęknięcie. Trzymam kciuki za pęcherzyki 🤞 daj znać jak po wizycie
    omg nie mówił nic lekarz o zastrzykach , boję się troche 😳

euthyrox 37,5 mg
    Metformax 500 3x1
    Ovarin
    wit D3
    Wit B Complex

Wysłany: 19 sierpnia 2021, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eurcynia wrote:
    omg nie mówił nic lekarz o zastrzykach , boję się troche 😳

Spokojnie 😊 Ja miałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków, ale jak nie masz z tym problemów to pewnie nie dostaniesz 😀

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam kolejna zagwozdkę, moze coś doradzicie. Mianowicie lekarz ostatnio mówił żebym zgłosiła się na monitoring 9-10 dc ale oczywiście wypada to w weekend . I zastanawi się czy lepije pójść w piątek 8dc czy 11dc w poniedziałek też będzie jeszcze Ok.

Jak myślicie?

• Nativip Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam też taka zagwozdkę i dziewczyny doradziły żeby iść 8 dc

Ona 36 lat
    Badania ok
    Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9

On 36 lat
    cukrzyca
    w trakcie badan

milionowy cs....... :(
  • Helcia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becky123 wrote:
    Dziewczyny mam kolejna zagwozdkę, moze coś doradzicie. Mianowicie lekarz ostatnio mówił żebym zgłosiła się na monitoring 9-10 dc ale oczywiście wypada to w weekend . I zastanawi się czy lepije pójść w piątek 8dc czy 11dc w poniedziałek też będzie jeszcze Ok.

Jak myślicie?
    Ja ostatnio też miałam taką sytuację i poszłam w 8dc

Starania naturalne od 2019r.

Ona- badania ok
    On- badania ok

Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, polip- wyłyżeczkowanie macicy

8.03.2023r. test pozytywny, beta 459 (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

14.11.2023r. synuś ♥ (macica nie jest dwurożna!!)

23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)

Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie za rady!

Helcia lubi tę wiadomość

• Kinia97 Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny. Jestem po konsultacjach i ponownych badaniach. Wyszła u mnie hiperprolaktynemia czynnościowa, do tego lekarz stwierdził ze mam trochę zbyt wysokie TSH do zajścia w ciąże (mam 2,44 czyli teoretycznie w normie, FT3 i 4 w normie) i trochę zbyt wysoki testosteron jak na swój wiek, choć patrząc na przedziały jest w normie 🙆🏻‍♀️ Dostałam kilka różnych tabletek i zobaczymy co to będzie. Badania do poprawki za miesiąc. Mam nadzieje ze coś się w końcu ruszy 🙈✊🏼😅

• Helcia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia powodzenia ! 🍀

Kinia97 lubi tę wiadomość

Ona- badania ok
    On- badania ok

Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, polip- wyłyżeczkowanie macicy

8.03.2023r. test pozytywny, beta 459 (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2021, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia97 wrote:
    Hejka dziewczyny. Jestem po konsultacjach i ponownych badaniach. Wyszła u mnie hiperprolaktynemia czynnościowa, do tego lekarz stwierdził ze mam trochę zbyt wysokie TSH do zajścia w ciąże (mam 2,44 czyli teoretycznie w normie, FT3 i 4 w normie) i trochę zbyt wysoki testosteron jak na swój wiek, choć patrząc na przedziały jest w normie 🙆🏻‍♀️ Dostałam kilka różnych tabletek i zobaczymy co to będzie. Badania do poprawki za miesiąc. Mam nadzieje ze coś się w końcu ruszy 🙈✊🏼😅

Powodzenia 🤞

U mnie sie niestety znow nie udało, dzis zaczynam stymulacje lamettą, mam nadzieję że będą mniejsze skutki uboczne niż z Clo🙈

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2021, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivian wrote:
    Powodzenia 🤞

U mnie sie niestety znow nie udało, dzis zaczynam stymulacje lamettą, mam nadzieję że będą mniejsze skutki uboczne niż z Clo🙈

Przykro mi😔

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2021, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becky123 wrote:
    Przykro mi😔

Dziękuję 😘 powiem Ci że jestem nawet pozytywnie nastawiona w tym cyklu:) cieszę się że w sumie ta @ przyszła I mogę zacząć stymulacje ( ja mam problem z hormonami I przez to moje pęcherzyki są albo słabej jakości, albo mam cykle bezowulacyjne), mam nadzieję że dobrze zareaguje na stymulacje i będzie jakaś ciut większa szansa🙏 plus jedziemy we wrześniu na wakacje i już poprostu nie mogę się doczekać 🥰 wiec moja głowa też wreszcie odpocznie, bo troche czuje się wykończona tymi staraniami :/

No i trzymam strasznie kciuki żeby ktoś się w końcu pochwalił nam tutaj ⏸😍

• Helcia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2021, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivian ja w tamtym roku brałam clo, ale nie miałam skutków ubocznych. Teraz już drugi cykl biorę lamette, trochę czuje jakby nudności przez kilka godzin, ale ogólnie jest ok. Powodzenia 🍀

Ona- badania ok
    On- badania ok

• Eurcynia Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2021, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej , zakończyłam kurację clo , kontynuuje estrofem 2 tabl do 14 dc , jutro monitoring, stresuje sie czy będą jakieś pęcherzyki sensowne . trzymajcie kciuki ☺

euthyrox 37,5 mg
    Metformax 500 3x1
    Ovarin
    wit D3
    Wit B Complex

Wysłany: 23 sierpnia 2021, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eurcynia wrote:
    hej , zakończyłam kurację clo , kontynuuje estrofem 2 tabl do 14 dc , jutro monitoring, stresuje sie czy będą jakieś pęcherzyki sensowne . trzymajcie kciuki ☺

Trzymam mocno ✊✊ daj znać jak tam po wizycie :)

Eurcynia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2021, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helcia wrote:
    Vivian ja w tamtym roku brałam clo, ale nie miałam skutków ubocznych. Teraz już drugi cykl biorę lamette, trochę czuje jakby nudności przez kilka godzin, ale ogólnie jest ok. Powodzenia 🍀

Ja po Clo czułam się paskudnie, problemy że wzrokiem, uderzenia gorąca i zawroty głowy to było najgorsze :( zobaczymy jak zareaguje na ten lek

Dziękuję Ci i wzajemnie powodzenia w tym cyklu 🍀🍀

‹‹ 3420 3421 3422 3423 3424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ