CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiska000 wrote:
Też poszukuję 🙈 nigdzie nic nie ma, masakra -
hej , tak poczytuje Was , od 2 dni biorę clo i estrofem , 1x1 . objawów złych brak , dziś może ciut poczułam lewy jajnik albo mi się wydawało 🙂
ale niepokojące z ciężko dostać teraz clo , mam opakowanie 10 tabl. Tylko.
w ogóle jestem ciekawa monitoringu, mam wizytę 12 dc , miało być 10-11 ale weekend wypadł.
euthyrox 37,5 mg
Metformax 500 3x1
Ovarin
wit D3
Wit B Complex
w ogóle jestem ciekawa monitoringu, mam wizytę 12 dc , miało być 10-11 ale weekend wypadł.
To Twój pierwszy cykl z Clo? 3mam kciuki za piękne pęcherzyki na monitoringu.
Ja niestety w niepewności to mój pierwszy cykl z Clo ale nie miałam monitoringu i nie wiem co tam się działo. Za 2-3 dni się okaże czy szczęśliwyOna 36 lat
Badania ok
Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9
On 36 lat
cukrzyca
w trakcie badan
milionowy cs....... -
nick nieaktualnyEurcynia wrote:hej , tak poczytuje Was , od 2 dni biorę clo i estrofem , 1x1 . objawów złych brak , dziś może ciut poczułam lewy jajnik albo mi się wydawało 🙂
Ja zawsze chodziłam na monitoring ok 12-13 cykluzawsze wszystko było porządku i dodawałam Ovitrelle na pęknięcie. Trzymam kciuki za pęcherzyki 🤞 daj znać jak po wizycie
-
nick nieaktualnyNativip wrote:To Twój pierwszy cykl z Clo? 3mam kciuki za piękne pęcherzyki na monitoringu.
Ja niestety w niepewności to mój pierwszy cykl z Clo ale nie miałam monitoringu i nie wiem co tam się działo. Za 2-3 dni się okaże czy szczęśliwy
Trzymam kciuki ✊ -
Nativip wrote:To Twój pierwszy cykl z Clo? 3mam kciuki za piękne pęcherzyki na monitoringu.
Ja niestety w niepewności to mój pierwszy cykl z Clo ale nie miałam monitoringu i nie wiem co tam się działo. Za 2-3 dni się okaże czy szczęśliwy
ja też trzyam kciukasy 🥰
Vivian wrote:Ja zawsze chodziłam na monitoring ok 12-13 cykluzawsze wszystko było porządku i dodawałam Ovitrelle na pęknięcie. Trzymam kciuki za pęcherzyki 🤞 daj znać jak po wizycie
euthyrox 37,5 mg
Metformax 500 3x1
Ovarin
wit D3
Wit B Complex
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam kolejna zagwozdkę, moze coś doradzicie. Mianowicie lekarz ostatnio mówił żebym zgłosiła się na monitoring 9-10 dc ale oczywiście wypada to w weekend . I zastanawi się czy lepije pójść w piątek 8dc czy 11dc w poniedziałek też będzie jeszcze Ok.
Jak myślicie? -
Becky123 wrote:Dziewczyny mam kolejna zagwozdkę, moze coś doradzicie. Mianowicie lekarz ostatnio mówił żebym zgłosiła się na monitoring 9-10 dc ale oczywiście wypada to w weekend . I zastanawi się czy lepije pójść w piątek 8dc czy 11dc w poniedziałek też będzie jeszcze Ok.
Jak myślicie?Starania naturalne od 2019r.
Ona- badania ok
On- badania ok
Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, polip- wyłyżeczkowanie macicy
8.03.2023r. test pozytywny, beta 459 (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)
14.11.2023r. synuś ♥ (macica nie jest dwurożna!!)
23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)
Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥ -
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny. Jestem po konsultacjach i ponownych badaniach. Wyszła u mnie hiperprolaktynemia czynnościowa, do tego lekarz stwierdził ze mam trochę zbyt wysokie TSH do zajścia w ciąże (mam 2,44 czyli teoretycznie w normie, FT3 i 4 w normie) i trochę zbyt wysoki testosteron jak na swój wiek, choć patrząc na przedziały jest w normie 🙆🏻♀️ Dostałam kilka różnych tabletek i zobaczymy co to będzie. Badania do poprawki za miesiąc. Mam nadzieje ze coś się w końcu ruszy 🙈✊🏼😅
-
Kinia powodzenia ! 🍀
Kinia97 lubi tę wiadomość
Starania naturalne od 2019r.
Ona- badania ok
On- badania ok
Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, polip- wyłyżeczkowanie macicy
8.03.2023r. test pozytywny, beta 459 (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)
nick nieaktualnyKinia97 wrote:Hejka dziewczyny. Jestem po konsultacjach i ponownych badaniach. Wyszła u mnie hiperprolaktynemia czynnościowa, do tego lekarz stwierdził ze mam trochę zbyt wysokie TSH do zajścia w ciąże (mam 2,44 czyli teoretycznie w normie, FT3 i 4 w normie) i trochę zbyt wysoki testosteron jak na swój wiek, choć patrząc na przedziały jest w normie 🙆🏻♀️ Dostałam kilka różnych tabletek i zobaczymy co to będzie. Badania do poprawki za miesiąc. Mam nadzieje ze coś się w końcu ruszy 🙈✊🏼😅
Powodzenia 🤞
U mnie sie niestety znow nie udało, dzis zaczynam stymulacje lamettą, mam nadzieję że będą mniejsze skutki uboczne niż z Clo🙈 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBecky123 wrote:Przykro mi😔
Dziękuję 😘 powiem Ci że jestem nawet pozytywnie nastawiona w tym cyklu:) cieszę się że w sumie ta @ przyszła I mogę zacząć stymulacje ( ja mam problem z hormonami I przez to moje pęcherzyki są albo słabej jakości, albo mam cykle bezowulacyjne), mam nadzieję że dobrze zareaguje na stymulacje i będzie jakaś ciut większa szansa🙏 plus jedziemy we wrześniu na wakacje i już poprostu nie mogę się doczekać 🥰 wiec moja głowa też wreszcie odpocznie, bo troche czuje się wykończona tymi staraniami
No i trzymam strasznie kciuki żeby ktoś się w końcu pochwalił nam tutaj ⏸😍 -
Vivian ja w tamtym roku brałam clo, ale nie miałam skutków ubocznych. Teraz już drugi cykl biorę lamette, trochę czuje jakby nudności przez kilka godzin, ale ogólnie jest ok. Powodzenia 🍀Starania naturalne od 2019r.
Ona- badania ok
On- badania ok
hej , zakończyłam kurację clo , kontynuuje estrofem 2 tabl do 14 dc , jutro monitoring, stresuje sie czy będą jakieś pęcherzyki sensowne . trzymajcie kciuki ☺euthyrox 37,5 mg
Metformax 500 3x1
Ovarin
wit D3
Wit B Complex
Trzymam mocno ✊✊ daj znać jak tam po wizycieEurcynia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelcia wrote:Vivian ja w tamtym roku brałam clo, ale nie miałam skutków ubocznych. Teraz już drugi cykl biorę lamette, trochę czuje jakby nudności przez kilka godzin, ale ogólnie jest ok. Powodzenia 🍀
Ja po Clo czułam się paskudnie, problemy że wzrokiem, uderzenia gorąca i zawroty głowy to było najgorszezobaczymy jak zareaguje na ten lek
Dziękuję Ci i wzajemnie powodzenia w tym cyklu 🍀🍀