CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
scarllet wrote:Ani sladu...
Ja zaraz szoruję na progesteron w 8 dpo. Miałam zrobić jeszcze prl kontrolnie, bo miałam trochę ponad normę poprzednio, ale mam tyle nerwów ostatnio, że nawet nie będę jej robiła, bo na 100% wyszłaby podwyższona i jeszcze tym bym się denerwowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 07:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Moj nasienie robil i dali wyniki po 4 dniach, ale to standardowy czas podobno w Wawie. Pabelka w koncu sie musimy doczekac
Ja wiesiolka juz nie biore bo mi nie pomagal. -
u mnie 2 dni po terminie @ a tu ani śladu...poczekam jeszcze 2 dni i zatestuję ( choć powodzenie w tym miesiącu raczej nie możliwe) ...
-
Boję się opowiadać, boję się, że jak pomyślę zbyt optymistycznie to wszystko się pójdzie paść. Wczorajsza beta 61,24.
Czekam na wyniki przeciwciał, modlę się żeby wyszły w miarę.
Ale to był całkiem inny cykl. Wzięłam kredyt i pojechałam się bzykać do słonecznej Turcji, bo wygrzebałam gdzieś jakiś poradnik księdza, jak zajść w ciążę. Porady - jakiś ciemnogród totalny, ale kazał się bzykać w krajach mocno nasłonecznionych najlepiej w lipcu - sierpniu, więc pomyślałam a co tam. Imprezowałam, piłam, po owulacji też, bo stwierdziłam że póki nie będę mieć pewności że zajdę, to sobie nie będę niczego odmawiać, bo to trwało już za długo i życie straciło smak. Pewnie pomogła też laparoskopia i wycięcie endometriozy. Nie wiem. Na razie modlę się gorąco, żeby chwila trwała.pabelka88, Amberla lubią tę wiadomość
-
jezu poryczałam się!!!!!
olka rośnijcie i ciesz się nudną ciążą!!!!!! UWIELBIAM takie wiadomości!!!!
mało nas tu już zostało ze "starych" forumowiczek...na nas też przyjdzie czas!!!!olka30, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez sie bzykalam podczas upalow, tyle ze w slonecznej polsce
i nic. Chociaz dzis dopiero 19 dzien cyklu, to moze mimo nawet wczesnej owulacji to za wczesnie? Olka30 jestes moja nadzieja, bo ja tez mam endometrioze. Chociaz mi wycinali w styczniu, nie wiem w jakim tempie to odrasta. Dzis cala noc snily mi sie pozytywne testy ciazowe... olka30 w ktorym dniu cyklu jesyes?
olka30, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
28 dc, ale owulacja była ciut wcześniej niż zwykle i @ powinna być już wczoraj, a w ogóle się nie czuję jak na @, tylko rano troszkę plamię i mam bóle @ potem wszystko mija, boli tylko lewy jajnik dość mocno, mam nadzieję że nie jakiś skręt czy coś.
W 20 dc śniło mi się, że złamałam rękę i pojechałam do szpitala, a tam jakaś pani dr powiedziała, że muszą mnie operować, ale nie teraz bo jestem w 5 tyg. ciąży - byłam w takim szoku, że aż się obudziłam. Jutro zacznę 5 tydzień. -
nick nieaktualny
-
Scarllet, trzymam kciuki ;)U mnie chyba też za wcześnie... wybrałam się dziś rano po test do apteki bo już nie wytrzymałam. Specjalnie powstrzymałam się od siusiania rano... a tu apteka zamknieta! Może to jakiś znak?
Swoją drogą u mnie zawsze jest na odwrót niż się śni. Jak śniło mi się, że jestem w ciąży to nigdy nie byłam. Jak przyśniło mi się że nie jestem (test negatywny) - to się udało. W ciąży śniło mi się że urodzę chłopca... jest dziewczynka. Jedyne co się "prawie sprawdziło" to kiedy urodzę. termin miałam na 5 września. Przyśniło mi się że urodzę 20 sierpnia.... urodziłam 21
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:25
aszka, scarllet lubią tę wiadomość