CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
no kochane ja właśnie zaczęłam 19 cykl starań o rodzeństwo dla starszaka!!!
@ przyszła...Madziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Hej dziewczynki, witam was z rana i nieśmiało, żeby nie zapeszać, szeptam że chyba się udało..
gratuluje serdecznie:) takie wiadomości to czyta sie z miłą chęcia:)olka30 lubi tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
Oj długo Madzia.. Nie dziękuję, żeby nie zapeszać
CO do pytania o to który to cykl z clo.. Ja w CLO nie wierzę, brałam pół roku i nic. To drugi cykl po laparoskopii i usunięciu endometriozy, pierwszy z CLO, ale pęcherzyk, który urósł po CLO w ogóle nie pękł, a na wakacjach urosną drugi i zdążył pęknąć przed monitoringiemCzasem nas natura zaskakuje - tak powiedział gin na monicie i miał rację
pabelka88, aszka, Tigana lubią tę wiadomość
-
Madziara wrote:Paulina musi sie kiedys udać !!
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:A ja wczoraj test pozytywny ...dzis śluz lekko krwią zabarwiony i taki mniej pozytywny ...nic tylko czekać..
Anatolka, olka30, aszka, pirelka lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
O kurczę.... ale się nale udaje... 2 na raz...
3mam kciuki za resztę
Wiecie co jest podstawą sukcesu jak już zajdziecie? Pozytywne myślenie!!! I nie czytanie nieraz różnych rzeczy na forach dla ciężarnych...
No i nie nadwyrężanie się przez pierwsze 3 miesiące!!! ;)Mi wtedy nawet siatek z zakupami mąż zabronił ;P
-
nick nieaktualny
-
ojej cieszę się skarby Waszym szczęściem!!! to z Nas tych "dłużej mieszkających na forum" zostanę tylko ja...ale mnie też się teraz po Hsg uda...mówię Wam!!!
oj kochane zaciążajcie jedna po drugiej niech nam się tu zazieleni na maxa!!!olka30 lubi tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:ojej cieszę się skarby Waszym szczęściem!!! to z Nas tych "dłużej mieszkających na forum" zostanę tylko ja...ale mnie też się teraz po Hsg uda...mówię Wam!!!
oj kochane zaciążajcie jedna po drugiej niech nam się tu zazieleni na maxa!!!Weteranki z nas
Dla nas też jest nadzieja jeszcze
olka30, pabelka88 lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny