X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Tigana Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara po cichutku trzymam kciuki :D

U mnie w tym cyklu tylko jeden pecherzyk wyrosl, w poprzednich byly zawsze dwa... Zastanawiam sie czy teraz po ptrzecim zrobic przerwe czy dalej brac? Jak myslicie?

lamlamard20150706_-35_Nasza%20Niunia%20jest%20ju%C5%BC%20z%20nami%21.png
    34bw9jcg50dgoh06.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie moge sie skupic wogole przez was! Cialem jestem s pracy, a duchem z wami i tylko wchodze na forum co kilka minut, zeby nie przeoczyc jeszcze czyjejs dobrej nowiny!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję Wam :) strasznie się ciesze się się Wam udało. Mocno trzymam kciuki :*

olka30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tigana wrote:
    Madziara po cichutku trzymam kciuki :D

U mnie w tym cyklu tylko jeden pecherzyk wyrosl, w poprzednich byly zawsze dwa... Zastanawiam sie czy teraz po ptrzecim zrobic przerwe czy dalej brac? Jak myslicie?
    ja bym brała.

• Amberla Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh, dziewczyny, muszę się z wami pożegnać na tydzień. Niedługo wyjeżdżam. Trzymam kciuki za te świeżo rozpoczęte fasolki i za te co będą wkrótce testować. Ja zrobię to na wyjeździe ;)W końcu się wygrzeję i poszaleję ;)

aszka lubi tę wiadomość

• Honik Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!! Dziękuję że mogłam z Wami zamienić te kilka słów ale się żegnam bo widzę że jesteście bardzo hermetyczną grupą i chyba nie potrafię do Was dotrzeć. Chciałam też trochę pogadać i się wyżalić ale cóż..... Muszę dać sobie radę sama. PA

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uwazam zeby ta grupa byla hermetyczna. Sama dolaczylam to niecale dwamiesiace temu i nie czuje sie odrzucona :-) nie zawsze kazdy odpisze kazdemu na post... a razem jest razniej :-)

• Virginia27 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik wrote:
    Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!! Dziękuję że mogłam z Wami zamienić te kilka słów ale się żegnam bo widzę że jesteście bardzo hermetyczną grupą i chyba nie potrafię do Was dotrzeć. Chciałam też trochę pogadać i się wyżalić ale cóż..... Muszę dać sobie radę sama. PA

Hey :) ja tez jestem nowa, ale poki co zostaje Ty tez powinnas ;)
    Wiadomo jak to na forum kazda ma tysiac pytan a nie na kazde sa odpowiedzi, ale zawsze lepiej jak sie poczyta wypowiedzi innych dziewczyn z tymi samymi problemami i napisze co na sercu lezy ;)Od tego jest forum.
    Wiec moze warto zostac zawsze razniej :D

Apropo pytan ja wlasnie dowiedzialam sie ze w 21dc mialam poziom progesteronu 118 podobno bardzo dobrze ovu byla :)
    A wam mowi cos ten wynik?

aszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik wrote:
    teraz jak sie cieszymy wiesciami od dziewczyn to wiadomo ze czasami sie inne posty przeoczy :p Zreszta tutaj czasami jest tyle postow, ze nawet czlowiek jak przewija to nie widzi.

• Virginia27 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje oczywiscie!!! :)
    A za reszte (i za siebie :P ) trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Virginia27 wrote:
    Wiadomo jak to na forum kazda ma tysiac pytan a nie na kazde sa odpowiedzi, ale zawsze lepiej jak sie poczyta wypowiedzi innych dziewczyn z tymi samymi problemami i napisze co na sercu lezy ;)Od tego jest forum.

Apropo pytan ja wlasnie dowiedzialam sie ze w 21dc mialam poziom progesteronu 118 podobno bardzo dobrze ovu byla :)
    chyba 18?(czy to pg, czy nmol) No to super :) Chyba sie miesci w widełkach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 18:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla trzymaj sie i wracaj z dobrymi wiesciami.

Amberla lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik wrote:

Ja nie poczułam hermetyzmu, mimo że zalogowałam się tu jakies półtora miesiaca temu :) Przejrzałam Twoje posty Honik i nie zauważyłam, żeby na którykolwiek nie było odzewu... Nawet parę kciuków zebrałaś :)mam wrażenie, że trochę za szybko oceniłaś atmosferę.

Amberla lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Virginia27 wrote:

No właśnie 18 czy 118? 18 to ładnie :) a 118 to nie wiem ;)

aszka lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkleje Wam coś, co zawsze mi poprawia humor: http://www.youtube.com/watch?v=KYniUCGPGLs uwielbiam <3 ale uwaga, facetów i dzieci do lat 11 ciężko odkleić od monitora później ;)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Honik Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i otrzymałam odpowiedzi i nawet parę (czyli aż dwa) kciuki ale ja chyba nie potrafię sama z siebie mówić o tym co mnie spotkało.

• Virginia27 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasne niewiem, z pielegniarka tylko przez tel rozmawialam i powiedziala ze bardzo ladnie bo wynik 118 :O moze to chodzi o 11.8 ??
    Aha dodam ze jestem w uk tutaj moze jakos inaczej podawaja niewiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 18:53

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik wrote:
    Może i otrzymałam odpowiedzi i nawet parę (czyli aż dwa) kciuki ale ja chyba nie potrafię sama z siebie mówić o tym co mnie spotkało.

Ale wiesz, nie udostępniasz wykresu, nie prowadzisz pamiętnika (ja też nie, bo nie mierzę temp, a pamiętnika nie lubię pisać), więc nie mamy skąd czerpać o Tobie informacji. Póki nam czegoś więcej nie powiesz to nie będziemy wiedzieć nawet o czym zagaić :)

tak by the way - nikt nie spytał jak mój progesteron! ;p czuję się zaniedbana ;p

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, bo 118 to na 2 trymestr ciąży wygląda ;) z resztą trudno powiedzieć co to za jednostki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 19:01

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Virginia27 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    No, bo 118 to na 3 trymestr ciąży wygląda ;) z resztą trudno powiedzieć co to za jednostki...

Bylo by super :) wiadomo,
    ale nie napalam sie bo zaraz bede miala objawy :P
    Poczekamy zobaczymy :)

‹‹ 392 393 394 395 396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ