CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!! Dziękuję że mogłam z Wami zamienić te kilka słów ale się żegnam bo widzę że jesteście bardzo hermetyczną grupą i chyba nie potrafię do Was dotrzeć. Chciałam też trochę pogadać i się wyżalić ale cóż..... Muszę dać sobie radę sama. PA
-
nick nieaktualny
-
Honik wrote:Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!! Dziękuję że mogłam z Wami zamienić te kilka słów ale się żegnam bo widzę że jesteście bardzo hermetyczną grupą i chyba nie potrafię do Was dotrzeć. Chciałam też trochę pogadać i się wyżalić ale cóż..... Muszę dać sobie radę sama. PA
Hey
ja tez jestem nowa, ale poki co zostaje Ty tez powinnas 
Wiadomo jak to na forum kazda ma tysiac pytan a nie na kazde sa odpowiedzi, ale zawsze lepiej jak sie poczyta wypowiedzi innych dziewczyn z tymi samymi problemami i napisze co na sercu lezy ;)Od tego jest forum.
Wiec moze warto zostac zawsze razniej
Apropo pytan ja wlasnie dowiedzialam sie ze w 21dc mialam poziom progesteronu 118 podobno bardzo dobrze ovu byla
A wam mowi cos ten wynik?
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteraz jak sie cieszymy wiesciami od dziewczyn to wiadomo ze czasami sie inne posty przeoczy :p Zreszta tutaj czasami jest tyle postow, ze nawet czlowiek jak przewija to nie widzi.Honik wrote:Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!! Dziękuję że mogłam z Wami zamienić te kilka słów ale się żegnam bo widzę że jesteście bardzo hermetyczną grupą i chyba nie potrafię do Was dotrzeć. Chciałam też trochę pogadać i się wyżalić ale cóż..... Muszę dać sobie radę sama. PA
-
nick nieaktualnychyba 18?(czy to pg, czy nmol) No to superVirginia27 wrote:Hey
Wiadomo jak to na forum kazda ma tysiac pytan a nie na kazde sa odpowiedzi, ale zawsze lepiej jak sie poczyta wypowiedzi innych dziewczyn z tymi samymi problemami i napisze co na sercu lezy ;)Od tego jest forum.
Apropo pytan ja wlasnie dowiedzialam sie ze w 21dc mialam poziom progesteronu 118 podobno bardzo dobrze ovu byla
Chyba sie miesci w widełkach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 18:03
-
nick nieaktualny
-
Honik wrote:Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!! Dziękuję że mogłam z Wami zamienić te kilka słów ale się żegnam bo widzę że jesteście bardzo hermetyczną grupą i chyba nie potrafię do Was dotrzeć. Chciałam też trochę pogadać i się wyżalić ale cóż..... Muszę dać sobie radę sama. PA
Ja nie poczułam hermetyzmu, mimo że zalogowałam się tu jakies półtora miesiaca temu
Przejrzałam Twoje posty Honik i nie zauważyłam, żeby na którykolwiek nie było odzewu... Nawet parę kciuków zebrałaś :)mam wrażenie, że trochę za szybko oceniłaś atmosferę.
Amberla lubi tę wiadomość
-
Virginia27 wrote:Hey
No właśnie 18 czy 118? 18 to ładnie
a 118 to nie wiem
aszka lubi tę wiadomość
-
No wlasne niewiem, z pielegniarka tylko przez tel rozmawialam i powiedziala ze bardzo ladnie bo wynik 118
moze to chodzi o 11.8 ??
Aha dodam ze jestem w uk tutaj moze jakos inaczej podawaja niewiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 18:53
-
Honik wrote:Może i otrzymałam odpowiedzi i nawet parę (czyli aż dwa) kciuki ale ja chyba nie potrafię sama z siebie mówić o tym co mnie spotkało.
Ale wiesz, nie udostępniasz wykresu, nie prowadzisz pamiętnika (ja też nie, bo nie mierzę temp, a pamiętnika nie lubię pisać), więc nie mamy skąd czerpać o Tobie informacji. Póki nam czegoś więcej nie powiesz to nie będziemy wiedzieć nawet o czym zagaić
tak by the way - nikt nie spytał jak mój progesteron! ;p czuję się zaniedbana ;p
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

) trzymam kciuki 

ale uwaga, facetów i dzieci do lat 11 ciężko odkleić od monitora później