CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!! Dziękuję że mogłam z Wami zamienić te kilka słów ale się żegnam bo widzę że jesteście bardzo hermetyczną grupą i chyba nie potrafię do Was dotrzeć. Chciałam też trochę pogadać i się wyżalić ale cóż..... Muszę dać sobie radę sama. PA
-
nick nieaktualny
-
Honik wrote:Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!! Dziękuję że mogłam z Wami zamienić te kilka słów ale się żegnam bo widzę że jesteście bardzo hermetyczną grupą i chyba nie potrafię do Was dotrzeć. Chciałam też trochę pogadać i się wyżalić ale cóż..... Muszę dać sobie radę sama. PA
Heyja tez jestem nowa, ale poki co zostaje Ty tez powinnas
Wiadomo jak to na forum kazda ma tysiac pytan a nie na kazde sa odpowiedzi, ale zawsze lepiej jak sie poczyta wypowiedzi innych dziewczyn z tymi samymi problemami i napisze co na sercu lezy ;)Od tego jest forum.
Wiec moze warto zostac zawsze razniej
Apropo pytan ja wlasnie dowiedzialam sie ze w 21dc mialam poziom progesteronu 118 podobno bardzo dobrze ovu byla
A wam mowi cos ten wynik?
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHonik wrote:Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!! Dziękuję że mogłam z Wami zamienić te kilka słów ale się żegnam bo widzę że jesteście bardzo hermetyczną grupą i chyba nie potrafię do Was dotrzeć. Chciałam też trochę pogadać i się wyżalić ale cóż..... Muszę dać sobie radę sama. PA
-
nick nieaktualnyVirginia27 wrote:Hey
ja tez jestem nowa, ale poki co zostaje Ty tez powinnas
Wiadomo jak to na forum kazda ma tysiac pytan a nie na kazde sa odpowiedzi, ale zawsze lepiej jak sie poczyta wypowiedzi innych dziewczyn z tymi samymi problemami i napisze co na sercu lezy ;)Od tego jest forum.
Apropo pytan ja wlasnie dowiedzialam sie ze w 21dc mialam poziom progesteronu 118 podobno bardzo dobrze ovu byla
A wam mowi cos ten wynik?Chyba sie miesci w widełkach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 18:03
-
nick nieaktualny
-
Honik wrote:Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!! Dziękuję że mogłam z Wami zamienić te kilka słów ale się żegnam bo widzę że jesteście bardzo hermetyczną grupą i chyba nie potrafię do Was dotrzeć. Chciałam też trochę pogadać i się wyżalić ale cóż..... Muszę dać sobie radę sama. PA
Ja nie poczułam hermetyzmu, mimo że zalogowałam się tu jakies półtora miesiaca temuPrzejrzałam Twoje posty Honik i nie zauważyłam, żeby na którykolwiek nie było odzewu... Nawet parę kciuków zebrałaś :)mam wrażenie, że trochę za szybko oceniłaś atmosferę.
Amberla lubi tę wiadomość
-
Virginia27 wrote:Hey
ja tez jestem nowa, ale poki co zostaje Ty tez powinnas
A wam mowi cos ten wynik?
No właśnie 18 czy 118? 18 to ładniea 118 to nie wiem
aszka lubi tę wiadomość
-
No wlasne niewiem, z pielegniarka tylko przez tel rozmawialam i powiedziala ze bardzo ladnie bo wynik 118
moze to chodzi o 11.8 ??
Aha dodam ze jestem w uk tutaj moze jakos inaczej podawaja niewiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 18:53
-
Honik wrote:Może i otrzymałam odpowiedzi i nawet parę (czyli aż dwa) kciuki ale ja chyba nie potrafię sama z siebie mówić o tym co mnie spotkało.
Ale wiesz, nie udostępniasz wykresu, nie prowadzisz pamiętnika (ja też nie, bo nie mierzę temp, a pamiętnika nie lubię pisać), więc nie mamy skąd czerpać o Tobie informacji. Póki nam czegoś więcej nie powiesz to nie będziemy wiedzieć nawet o czym zagaić
tak by the way - nikt nie spytał jak mój progesteron! ;p czuję się zaniedbana ;p