X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Tigana Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara po cichutku trzymam kciuki :D

U mnie w tym cyklu tylko jeden pecherzyk wyrosl, w poprzednich byly zawsze dwa... Zastanawiam sie czy teraz po ptrzecim zrobic przerwe czy dalej brac? Jak myslicie?

lamlamard20150706_-35_Nasza%20Niunia%20jest%20ju%C5%BC%20z%20nami%21.png
    34bw9jcg50dgoh06.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie moge sie skupic wogole przez was! Cialem jestem s pracy, a duchem z wami i tylko wchodze na forum co kilka minut, zeby nie przeoczyc jeszcze czyjejs dobrej nowiny!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję Wam :) strasznie się ciesze się się Wam udało. Mocno trzymam kciuki :*

olka30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tigana wrote:
    Madziara po cichutku trzymam kciuki :D

U mnie w tym cyklu tylko jeden pecherzyk wyrosl, w poprzednich byly zawsze dwa... Zastanawiam sie czy teraz po ptrzecim zrobic przerwe czy dalej brac? Jak myslicie?
    ja bym brała.

• Amberla Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh, dziewczyny, muszę się z wami pożegnać na tydzień. Niedługo wyjeżdżam. Trzymam kciuki za te świeżo rozpoczęte fasolki i za te co będą wkrótce testować. Ja zrobię to na wyjeździe ;)W końcu się wygrzeję i poszaleję ;)

aszka lubi tę wiadomość

• Honik Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!! Dziękuję że mogłam z Wami zamienić te kilka słów ale się żegnam bo widzę że jesteście bardzo hermetyczną grupą i chyba nie potrafię do Was dotrzeć. Chciałam też trochę pogadać i się wyżalić ale cóż..... Muszę dać sobie radę sama. PA

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uwazam zeby ta grupa byla hermetyczna. Sama dolaczylam to niecale dwamiesiace temu i nie czuje sie odrzucona :-) nie zawsze kazdy odpisze kazdemu na post... a razem jest razniej :-)

• Virginia27 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik wrote:
    Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!! Dziękuję że mogłam z Wami zamienić te kilka słów ale się żegnam bo widzę że jesteście bardzo hermetyczną grupą i chyba nie potrafię do Was dotrzeć. Chciałam też trochę pogadać i się wyżalić ale cóż..... Muszę dać sobie radę sama. PA

Hey :) ja tez jestem nowa, ale poki co zostaje Ty tez powinnas ;)
    Wiadomo jak to na forum kazda ma tysiac pytan a nie na kazde sa odpowiedzi, ale zawsze lepiej jak sie poczyta wypowiedzi innych dziewczyn z tymi samymi problemami i napisze co na sercu lezy ;)Od tego jest forum.
    Wiec moze warto zostac zawsze razniej :D

Apropo pytan ja wlasnie dowiedzialam sie ze w 21dc mialam poziom progesteronu 118 podobno bardzo dobrze ovu byla :)
    A wam mowi cos ten wynik?

aszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik wrote:
    teraz jak sie cieszymy wiesciami od dziewczyn to wiadomo ze czasami sie inne posty przeoczy :p Zreszta tutaj czasami jest tyle postow, ze nawet czlowiek jak przewija to nie widzi.

• Virginia27 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje oczywiscie!!! :)
    A za reszte (i za siebie :P ) trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Virginia27 wrote:
    Wiadomo jak to na forum kazda ma tysiac pytan a nie na kazde sa odpowiedzi, ale zawsze lepiej jak sie poczyta wypowiedzi innych dziewczyn z tymi samymi problemami i napisze co na sercu lezy ;)Od tego jest forum.

Apropo pytan ja wlasnie dowiedzialam sie ze w 21dc mialam poziom progesteronu 118 podobno bardzo dobrze ovu byla :)
    chyba 18?(czy to pg, czy nmol) No to super :) Chyba sie miesci w widełkach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 18:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla trzymaj sie i wracaj z dobrymi wiesciami.

Amberla lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik wrote:

Ja nie poczułam hermetyzmu, mimo że zalogowałam się tu jakies półtora miesiaca temu :) Przejrzałam Twoje posty Honik i nie zauważyłam, żeby na którykolwiek nie było odzewu... Nawet parę kciuków zebrałaś :)mam wrażenie, że trochę za szybko oceniłaś atmosferę.

Amberla lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Virginia27 wrote:

No właśnie 18 czy 118? 18 to ładnie :) a 118 to nie wiem ;)

aszka lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkleje Wam coś, co zawsze mi poprawia humor: http://www.youtube.com/watch?v=KYniUCGPGLs uwielbiam <3 ale uwaga, facetów i dzieci do lat 11 ciężko odkleić od monitora później ;)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Honik Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i otrzymałam odpowiedzi i nawet parę (czyli aż dwa) kciuki ale ja chyba nie potrafię sama z siebie mówić o tym co mnie spotkało.

• Virginia27 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasne niewiem, z pielegniarka tylko przez tel rozmawialam i powiedziala ze bardzo ladnie bo wynik 118 :O moze to chodzi o 11.8 ??
    Aha dodam ze jestem w uk tutaj moze jakos inaczej podawaja niewiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 18:53

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik wrote:
    Może i otrzymałam odpowiedzi i nawet parę (czyli aż dwa) kciuki ale ja chyba nie potrafię sama z siebie mówić o tym co mnie spotkało.

Ale wiesz, nie udostępniasz wykresu, nie prowadzisz pamiętnika (ja też nie, bo nie mierzę temp, a pamiętnika nie lubię pisać), więc nie mamy skąd czerpać o Tobie informacji. Póki nam czegoś więcej nie powiesz to nie będziemy wiedzieć nawet o czym zagaić :)

tak by the way - nikt nie spytał jak mój progesteron! ;p czuję się zaniedbana ;p

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, bo 118 to na 2 trymestr ciąży wygląda ;) z resztą trudno powiedzieć co to za jednostki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 19:01

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Virginia27 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    No, bo 118 to na 3 trymestr ciąży wygląda ;) z resztą trudno powiedzieć co to za jednostki...

Bylo by super :) wiadomo,
    ale nie napalam sie bo zaraz bede miala objawy :P
    Poczekamy zobaczymy :)

‹‹ 392 393 394 395 396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ