CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla wrote:Ehh... a ja dzisiaj rano się dowiedziałam, że moja szwagierka jest w ciąży..... to miałam być ja
Aszka... wiem, na razie tempka ok... ale przecież jeszcze jest luteina.... za to dzisiaj zaczely mnie tak piersi u góry i pod pachwinami bolec ze musiałam stanik sciagnac a w zyciu tak nie miałam. Dziwne - w pierwszej ciąży piersi w ogole nie bolały, wiec nie uznaje tego za objaw. Ale jakby się udało to byłoby jajo - kobiety dwóch braci blizniakow w ciąży z roznica tygodnia... ;)Pomarzyć zawsze możnaAnatolka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tak marze co miesiąc o jakiejś super fajnej sytuacji w ktorej mowie wszystkim ze jestem w ciazy
ehhh, w koncu sie doczekamy. mi sie strasznie dluzy ten cykl. owulacja byla najprawdopodobniej w 9dc (wiem, ze dziwnie wczesnie). dzis 17 dc a ja nie moge sie doczekac zeby zrobic test. pewnie w przyszła sobote, czyli dokladnie 2 tygodnie po rzekomej owu sie poddam. ale to jeszcze ciagle tydzien. dzis zmierzylam po raz pierwszy w tym cyklu temperature - 36,7, przy mojej standardowej 36 - 36,4.
powodzenia dziewzynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 22:43
Amberla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlett tez mysle ze sie doczekamy w koncu. Moze to bedzie Twoj m-c
Anatolka u mnie tez niby nic, a jednak sa dziewczyny co zachodza zaraz a inne jak ja, czy Ty widzisz m-ce mijaja, ale mam cały czas nadzieje ze sie uda.
Powodzenia nam wszystkimscarllet, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja wiem, że nam się uda
Dlatego zdecydowałam się tu do was dołączyć, bo super atmosfera :)najłatwiej się mówi " nie myśl", "Nie nakręcaj się".... Najważniejsze - to dbajcie o siebie i swój związek, nie sprowadzajcie serduszkowania tylko do prokreacji a tylko do tego ze macie ochotę, chcecie a to sprawia przyjemność
Wiem, że trudno, ale ja jak się trzymałam tempki, śluzu, czasu- robiliśmy wszystko o czasie po zastrzyku pregnylu itp... i nic, a wtedy kiedy zero monitoringu, zero innego badania myślenia się udało :)Każdej z nas się uda, prędzej czy później....
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVirginia27 wrote:Muszę zapytać ginekologa ile cykli z CLO można próbować, bo chyba tak ciągle nie można się stymulować
Milekarz dal pol roku na probe z CLO.
Ale tez gdzies czytalam ze max pol roku i przerwa.[/QUOTE]
6 miesiecy, chociaz dziewczyny tu pisały ze probowały i 8, albo 3 proby przerwa i 3 nastepne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny a bierzecie lub bralyscie moze wiesiolka albo Castagnus??
Ja wlasnie zamowilam
Dzisiaj wyczytalam na forum ze on reguluje hormony miedzy innymi prolaktyne jak jest za wy wysoka, a podejrzewam ze moge ostatnio miec podwyszonaChociaz mialam badania hormonalne jakis czas temu i wszystko bylo ok to wlasnie nie pamietam czy mialam badana prolaktyne.
Od grudnia zmienila mi sie dlugosc @ z 5-6 dni (i to dosc intensywnych) do 3 dni max i jest raczej skapsza niz zawsze, miesiac temu @ nie mialam wogole a dodam ze nigdy mi sie to nie zdarzylo, w tym samym czasie zrobila mi sie cysta w lewej piersi bylam u lekarza GP ktory stwierdzil ze cysta powinna sie wchlonac tak do tygodnia po @,no i po miesiacu, w czasie kiedy powinnam dostac nastepna @ dostalamjakby nigdy nic a juz mialam brac tabletki na wywolanie.
W kazdym badz razie cysta nadal jest i czasem boli
Czy to maga byc objawy podwyszonej prolaktyny?? -
Nie pytałam. Mój lekarz należy do tych co mało gadają. Dla niego liczy się tylko efekt, a że raz udało mi się zajść w ciążę to teraz robi wszystko żeby znowu się udało. Wiesiołka brałam nawet niedawno ale żadnych rewelacyjnych efektów po nim nie zauważyłam a co do Castagnusa to i owszem pięknie wyregulował mi kiedyś okres.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 05:18