X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darmowe WiFi to jest to :) Ja testowalam wczoraj bo nie wytrzymalam.... Nawet cienia cienia :( a to juz pora bo jutro okres :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:42

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jakas pechowa ta sobota. 3 negatyw :(

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka znam rosyjski -w szkole sie uczyłam :) takze rozumiem co mowia.

Amberla przykro mi :(

Anatolka lubi tę wiadomość

• Honik Koleżanka

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie w tym miesiącu inaczej. Jak zawsze kiedy czekałam, żeby okres nie przyszedł to był zawsze wcześniej, jak w tym miesiącu odpuściłam sobie starania to on się spóźnia a powinien być wczoraj.

Madziara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik trzymam kciuki zebys przelamala dzisiejsza zla passe.
    A ja sie opalam, popijam piwko i staram sie nie myslec o testach. Ale od naszego forum to juz sie uzaleznilam :-)

• Honik Koleżanka

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie liczę, żeby to było to bo jest to w 90% nie możliwe.

Zazdroszczę tego piwka, ja niestety nie mogę na piwko sobie pozwolić bo na Metformaxie jestem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 13:54

• Another Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Byłam pewna, że brak owulacji, a dzisiaj z rana na teście jaśniejsza druga krecha. Boję się jak cholera, bo w środę odstawiłam lutkę, a zawsze mam niski progesteron. Dzisiaj na wszelki wypadek wzięłam znów rano 2 tabl i do pon będę brać, a w pon na betę. Jestem przerażona, bo przez ostatnie 5 dni nie odmawiałam sobie dosłownie niczego. Byłam na wakacjach, a przed specjalnie zrobiłam test, żeby korzystać z życia z czystym sumieniem. Na wszelki wypadek zrobiłam drugi test z nieporannego moczu i także widać słabą drugą krechę. Nie wierzę dosłownie.

aszka, pirelka, pabelka88 lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I przyszlo dzien wczesniej. Mam lekkie krwawienie a to dziwne bo brzuch w ogole nie boli tylko jajniki kluja, przy okazji sluz rozciagliwy? Jajo... Luteine odstawilam od wczoraj. W czw byla ostatnia. Zawsze 4 dni po odstawieniu mialam. Ale to juz chyba za pozno na plamienie implantacyjne. Coz czeka nastepny cykl :) przynajmniej bez wyrzutow sumienia poszaleje na urlopie :P

• Anonimowa555 Przyjaciółka

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny :* jestem tutaj nowa ,wiec mam nadzieje ze milo mnie przyjmiecie :) Moja historia w skrocie. Od ok dwoch lat staramy sie o dziecko. 3 miesiace temu zdecydwalam sie isc do ginekologa. Podstawowe badania ok tj cytologia i krew. Na monitoringu okazalo sie ze moje pecherzyki nie rosna. Dostalam clostibegyt. Pierwszy mies z clo bez rewelacji ,pecherzyk nie dosc ze pozno urosl to jeszcze za maly. W kolejnym miesiacu czyli w lipcu pecherzyk ,urosl i pekl (byl mitoring). Owic zie dzhalalismy z tpartnerem :) po owulacji zaczely bolec mnie piersi i bola az do dzisiaj. Okresu powinnam dostac 31 lipca i jeszcze go nie ma. Nie robilam jeszcze testu bo okres kasami po ,wtrafi mi sie spoynic nawet o oj2tyg ,wiec staram sie nie nakrecac. Jednak co nie daje mi spokoju... nigdy nie mialam tak ze tyle czasu bolaly mnie piersi. Zawsze na tyg przed okresem tak sie dzialo . Pobolewa mnie troche brzuch i nie wiem czy to na okres czy nie... dodam jeszcze ze po owulacji bolal mnie mocno dol brzucha podobnie jak na okres i co do tego to tez nie wiem co to moze oznaczac. Prosze o odpowiedz i przepraszam za literowki ,ale korzystam z tel i bardzo ciezko mi tu pisac. Pozdrawiam:*

aszka, Madziara, pabelka88 lubią tę wiadomość

:* :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Dziewczyny. Byłam pewna, że brak owulacji, a dzisiaj z rana na teście jaśniejsza druga krecha. Boję się jak cholera, bo w środę odstawiłam lutkę, a zawsze mam niski progesteron. Dzisiaj na wszelki wypadek wzięłam znów rano 2 tabl i do pon będę brać, a w pon na betę. Jestem przerażona, bo przez ostatnie 5 dni nie odmawiałam sobie dosłownie niczego. Byłam na wakacjach, a przed specjalnie zrobiłam test, żeby korzystać z życia z czystym sumieniem. Na wszelki wypadek zrobiłam drugi test z nieporannego moczu i także widać słabą drugą krechę. Nie wierzę dosłownie.

Ja tez odpuscilam ...pilam bawilam sie i co udalo sie!! Beta 270 ...czekamy na wizytę i serduszko...kilka dni temu śluz podbarwiony krwią i mowie będzie @ ale gin dupka kazala brac bo trwalo to jeden dzien i to byl 10 dni po owu....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 15:54

aszka, pirelka, Anatolka, pabelka88, olka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara ekstra :)

Another moze sie uda!!!

Anpnimowa witaj miło :) to niedługo trzeba bedzie zrobic test i sie okaze, trzymam kciuki :)

Anonimowa555 lubi tę wiadomość

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka ~ mam bardzo mieszane uczucia co do tego ze sie udalo. Juz tyle tych testow robilam i wynik negatywny ,ze nawet nie chce mi sie tego znowu powtarzac. :/ale czy moglo sie udac jezeli nie mialam nigdy wczesniej tak jak wyzej napisalam ? Sama nie wiem , moze znowu sie nakrecam. Ale czytalam o CLO i sporej liczbie kobiet pomogl i to w miare szybko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym witam nowa koleżankę :) dziewczyny trzymam kciuki za te co widza cien cienia zeby jak u mnie okazal sie ciaza ...
    I temp 36.60 teraz 36.70...;)i za te co czekają i te co beda czekać za miesiąc;)

Anonimowa555, Honik lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za bardzo mile przyjecie :* i serdecznie Ci gratuluje Maluszka :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara extra :* gratuluję Kochana :*

Another może i u Ciebie coś kiełkuje, trzymam kciuki :* nic się nie bój i nie stresuj.. bierz progesteron i wytrzymaj do wizyty! Będzie dobrze !!

U mnie 9 dc, po CLO odrobinę czuję jajniki, ale na razie bez rewelacji, we wtorek USG zobaczymy co tam się porobiło po CLO, mam nadzieję, że pęcherzyk będzie albo dwa :D

Tylko po tym CLO jakoś podczas <3 bardziej boli i ciasno ;P piecze mnie czasem.. Też tak macie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka pod tym wzgledem to mnie nie piecze. Ale moze tak byc w czasie okolowulacyjnym kiedy jest wszystko opuchniete.

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ~Ja akurat tak nie mam jak Ty piszesz,ale mnie kilka dni po owulacji zaczely bolec piersi i bola do dzisiaj. Nie wiem czego to efekt,chyba wlasnie tego leku,bo nigdy wczesniej tak nie mialam.

• Anatolka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, super wiadomosc! :) kurcze, Blanka pila, Madzia pila, Another pila... ;) moze i ja zaczne, zamiast soczkow marchewkowych... ;) tylko kurcze, ja tak nie lubie tego smaku... ;p

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anonimowa555 wrote:
    Pirelka ~Ja akurat tak nie mam jak Ty piszesz,ale mnie kilka dni po owulacji zaczely bolec piersi i bola do dzisiaj. Nie wiem czego to efekt,chyba wlasnie tego leku,bo nigdy wczesniej tak nie mialam.

Nie nakrecaj sie, ale czesc dziewczyn tak ma jak pojawi sie w organizmie BetaHCG...

Anonimowa555 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Pirelka pod tym wzgledem to mnie nie piecze. Ale moze tak byc w czasie okolowulacyjnym kiedy jest wszystko opuchniete.
    Może być :) nie wiem czy to akurat po CLO, może dlatego że jestem w okolicy owulacji, ale nie wiem dokładnie kiedy bo ostatnio wszystko się spóźniło. Nie wiece czy CLO przyśpiesza owulację?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 17:09

‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ