CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny. Byłam pewna, że brak owulacji, a dzisiaj z rana na teście jaśniejsza druga krecha. Boję się jak cholera, bo w środę odstawiłam lutkę, a zawsze mam niski progesteron. Dzisiaj na wszelki wypadek wzięłam znów rano 2 tabl i do pon będę brać, a w pon na betę. Jestem przerażona, bo przez ostatnie 5 dni nie odmawiałam sobie dosłownie niczego. Byłam na wakacjach, a przed specjalnie zrobiłam test, żeby korzystać z życia z czystym sumieniem. Na wszelki wypadek zrobiłam drugi test z nieporannego moczu i także widać słabą drugą krechę. Nie wierzę dosłownie.
aszka, pirelka, pabelka88 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
I przyszlo dzien wczesniej. Mam lekkie krwawienie a to dziwne bo brzuch w ogole nie boli tylko jajniki kluja, przy okazji sluz rozciagliwy? Jajo... Luteine odstawilam od wczoraj. W czw byla ostatnia. Zawsze 4 dni po odstawieniu mialam. Ale to juz chyba za pozno na plamienie implantacyjne. Coz czeka nastepny cykl
przynajmniej bez wyrzutow sumienia poszaleje na urlopie
-
Czesc Dziewczyny :* jestem tutaj nowa ,wiec mam nadzieje ze milo mnie przyjmiecie
Moja historia w skrocie. Od ok dwoch lat staramy sie o dziecko. 3 miesiace temu zdecydwalam sie isc do ginekologa. Podstawowe badania ok tj cytologia i krew. Na monitoringu okazalo sie ze moje pecherzyki nie rosna. Dostalam clostibegyt. Pierwszy mies z clo bez rewelacji ,pecherzyk nie dosc ze pozno urosl to jeszcze za maly. W kolejnym miesiacu czyli w lipcu pecherzyk ,urosl i pekl (byl mitoring). Owic zie dzhalalismy z tpartnerem
po owulacji zaczely bolec mnie piersi i bola az do dzisiaj. Okresu powinnam dostac 31 lipca i jeszcze go nie ma. Nie robilam jeszcze testu bo okres kasami po ,wtrafi mi sie spoynic nawet o oj2tyg ,wiec staram sie nie nakrecac. Jednak co nie daje mi spokoju... nigdy nie mialam tak ze tyle czasu bolaly mnie piersi. Zawsze na tyg przed okresem tak sie dzialo . Pobolewa mnie troche brzuch i nie wiem czy to na okres czy nie... dodam jeszcze ze po owulacji bolal mnie mocno dol brzucha podobnie jak na okres i co do tego to tez nie wiem co to moze oznaczac. Prosze o odpowiedz i przepraszam za literowki ,ale korzystam z tel i bardzo ciezko mi tu pisac. Pozdrawiam:*
aszka, Madziara, pabelka88 lubią tę wiadomość
:* :* -
nick nieaktualnyAnother wrote:Dziewczyny. Byłam pewna, że brak owulacji, a dzisiaj z rana na teście jaśniejsza druga krecha. Boję się jak cholera, bo w środę odstawiłam lutkę, a zawsze mam niski progesteron. Dzisiaj na wszelki wypadek wzięłam znów rano 2 tabl i do pon będę brać, a w pon na betę. Jestem przerażona, bo przez ostatnie 5 dni nie odmawiałam sobie dosłownie niczego. Byłam na wakacjach, a przed specjalnie zrobiłam test, żeby korzystać z życia z czystym sumieniem. Na wszelki wypadek zrobiłam drugi test z nieporannego moczu i także widać słabą drugą krechę. Nie wierzę dosłownie.
Ja tez odpuscilam ...pilam bawilam sie i co udalo sie!! Beta 270 ...czekamy na wizytę i serduszko...kilka dni temu śluz podbarwiony krwią i mowie będzie @ ale gin dupka kazala brac bo trwalo to jeden dzien i to byl 10 dni po owu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 15:54
aszka, pirelka, Anatolka, pabelka88, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aszka ~ mam bardzo mieszane uczucia co do tego ze sie udalo. Juz tyle tych testow robilam i wynik negatywny ,ze nawet nie chce mi sie tego znowu powtarzac. :/ale czy moglo sie udac jezeli nie mialam nigdy wczesniej tak jak wyzej napisalam ? Sama nie wiem , moze znowu sie nakrecam. Ale czytalam o CLO i sporej liczbie kobiet pomogl i to w miare szybko.:* :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziara extra :* gratuluję Kochana :*
Another może i u Ciebie coś kiełkuje, trzymam kciuki :* nic się nie bój i nie stresuj.. bierz progesteron i wytrzymaj do wizyty! Będzie dobrze !!
U mnie 9 dc, po CLO odrobinę czuję jajniki, ale na razie bez rewelacji, we wtorek USG zobaczymy co tam się porobiło po CLO, mam nadzieję, że pęcherzyk będzie albo dwa
Tylko po tym CLO jakoś podczasbardziej boli i ciasno ;P piecze mnie czasem.. Też tak macie?
-
nick nieaktualny
-
Anonimowa555 wrote:Pirelka ~Ja akurat tak nie mam jak Ty piszesz,ale mnie kilka dni po owulacji zaczely bolec piersi i bola do dzisiaj. Nie wiem czego to efekt,chyba wlasnie tego leku,bo nigdy wczesniej tak nie mialam.
Nie nakrecaj sie, ale czesc dziewczyn tak ma jak pojawi sie w organizmie BetaHCG...Anonimowa555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Pirelka pod tym wzgledem to mnie nie piecze. Ale moze tak byc w czasie okolowulacyjnym kiedy jest wszystko opuchniete.
nie wiem czy to akurat po CLO, może dlatego że jestem w okolicy owulacji, ale nie wiem dokładnie kiedy bo ostatnio wszystko się spóźniło. Nie wiece czy CLO przyśpiesza owulację?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 17:09