CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zastanawiam się czy dawka 2x2 tabl jest odpowiednia jeśli chodzi o lutkę. Tak mi kazał brać gin przez 14 dni. Czwartek i piątek nie brałam, dzisiaj znów wzięłam dwie. Może przez tą przerwę warto wziąć dzisiaj dwie dodatkowe?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
pirelka ja po clo o 2 dni wczesniej mam ovulke jak bez clo...
anonimowa witaj! mam nadzieję że nie długo zagościsz na naszym forum bo tescior pokarze ci 2 tluste krechy!
madziara...sama nie wiem co napisac...euforia ogromna!!!! informuj nas na biezaco o przebiegu swoich cudownych 9 miesiecy,a pierwsze zdjecie maluszka poprosze mms na telefon!!!
another-bajka,bajka,bajka!!! beta wyjdzie prze piekna w poniedzialek na 100% wiem co mowie! czuje to!!! gratuluje!!!!pirelka lubi tę wiadomość
-
Zrobila bym test ale boje sie wyniku ... no tak naprawde to nie wiem kiedy. Mowi sie ze w dzien spodziewanego okresu albo zaraz po jezeli sie nie pojawi. Ale mi lubi sie spoznic i boje sie ze to znowu okres plata mi figle i sie spoznia, a piersi bola mnie tak caly czas bo moj organizm reaguje tak na clo. A Wy jak myslicie ,powinnam zrobic test ? Wszystkie Was bardzo serdecznie pozdrawiam !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 17:34
:* :* -
Anonimowa555 wrote:Jak do poniedzialku nie dostane to zrobie. Boje sie wyniku ,ze znowu negatywny. Trzymajcie kciuki ! Milo bylo sie Wam wygadac
od razu mi lepiej
Anonimowa555, Honik lubią tę wiadomość
-
Pabelka88~Pięknie to ujęlas
ale czy bolace piersi od dluzszego czasu i spozniajacy sie okres to nie jest troche za malo zeby podejrzewac ciaze ? Czytalam ze niektore kobiety bola tak piersi bo reaguja tak na owulacje i dzieki temu wiedza ze ja maja. Moze i u mnie po Clo tak sie dzieje...
:* :* -
Dziewczyny a czy Waszym zdaniem Clo reguluje cykl ? Jezeli mialam owulacje w prawidlowym czasie to okresu tak samo powinnam spodziewac sie w terminie ? W cyklach bez clo czesto mi sie spoznial nawet do dwoch tyg ,a dwa razy nie dostalam wcale.:* :*
-
Anonimowa555 Widzę, że u Ciebie taka sama sytuacja jak u mnie. Okresu na razie ani widu ani słychu a miał być wczoraj, testu nie robię, bo nie mam,czekam do poniedziałku ale tak jak mówiłam szanse raczej małe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 19:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluje dziewczyny
Super wiesci
Ja dzis 4dpo i miaam taki dziwny bol po prawej stronie jakby w pachniwnie... takie dosc ostre kucie, jakby przepychanie... utrzymywal sie moze z 5 minut i spokoj.... maiala ktoras z was cos takiego? Dla mnie to nowosc bo zadko mam jakiekolwiek bole nawet podczas okresu.