CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia, Another gratulacje
Jak zajebiście. Ja też sobie w tym cyklu niczego nie odmawiałam, widocznie to jest klucz do sukcesu
Ależ się cieszę
Magiczny ten lipiec był
Another mnie też bolał brzuch okropnie, małpowo, a dziś jak ręką odjął. Fakt, że przy gwałtownych ruchach jakieś skurcze mnie łapią, ale to inny ból. I wczoraj odstawiłam lutkę i czuję się jak młody BógO ciąży świadczy tylko brak @, a jutro odbiorę powtórną betę i zobaczę czy wszystko jest ok.
-
nick nieaktualny
-
Nigdy! Bo to by oznaczalo pewne 3 miesiace przerwy. Moj maz ma juz tylko na noc kropeli na wirusa, tak to ma nawilzajace jakies jeszcze, a ja na wirusa mam 4 razy. U mnie od razu wiadomo co jest, bo na Nim przez tydzien prowadzily testy co to moze byc zanim doszly do herpesa. Takze ja mysle, ze po 5 dniach tez bede miala dawke zmniejszona
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Noo staram sobie nie wkręca ale wszystko mam inaczej niż w tamtych ciazach ...
Nie no tu mam pewność bo oprócz monitoringu bolał mnie prawy na owu]
To moze lepiej, ze inaczejnajwyzszy czas na szczesliwe inaczej
&&&
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny"Średnia statystyka zajścia w ciążę przez pary:
30 procent zachodzi w ciążę w pierwszym cyklu (1 miesiąc)
59 procent zachodzi w ciążę w trzecim cyklu (3 miesiące)
80 procent zachodzi w ciążę w szóstym cyklu (6 miesięcy)
85 procent zachodzi w ciążę w dwunastym cyklu (jeden rok)
91 procent zachodzi w ciążę w 36 cyklu (3 lata)
Od 93 do 95 procent zachodzi w ciążę w 48 cyklu (4 lata).
Oto wyniki par, które uprawiały seks w trakcie owulacji:
38 procent zachodzi w ciążę w pierwszym cyklu.
68 procent zachodzi w ciążę w trzecim cyklu.
81 procent zachodzi w ciążę w szóstym cyklu.
92 procent zachodzi w ciążę w dwunastym cyklu"
patrzcie jakie staystyki, skopiowałam z innej dziewczyny na forum bez leku, ale wklejam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 22:56
-
Witam kochane w nowym dniu!
Ja podekscytowana samym tel.do gina swojego.zadzwonie wieczorem i napewno jutro kaze mi przyjsc...czwartek,piatek bede juz w szpitalu na Hsg-nie moge sie doczekac wyniku! Bedziecie myslami ze mna mam nadzieje?
olka30 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki.
Madzia mam dokładnie tak samo jak ty. Owulację miałam z prawego jajnika, a boli mnie cały czas lewy. Takie właśnie kolki mam, zwłaszcza przy gwałtownym ruchu, albo jak się naciągnę. Jest okWiązadła się rozciągają
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny