X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka będziemy trzymam kciuki :* myślami z Tobą !!

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ktora z Was miala Hsg i w ktorym dc?

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam, jakoś po @, ale nie pamiętam w którym dniu, może to był 8 dc..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur.a bo wzonilam do gina ktory bedzie mi robil to badanie i on do przyszlego tyg na urlopie. A w nastepny poniedzialek 13dc-wiec juz za puzno!

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej pabelka.. a nie można do kogoś innego? :( szkoda czekać kolejny cykl, może kogoś Ci Twój gin poleci ?

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogla bym,ale w szpitalv tu tylko ten gin robi hsg...lipa.wszystko pod gorke! Los sie uwzia,i kladzie klody pod nogi.

2007 Maciuś <3
    c899c781c5.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Kur.a bo wzonilam do gina ktory bedzie mi robil to badanie i on do przyszlego tyg na urlopie. A w nastepny poniedzialek 13dc-wiec juz za puzno!
    To poproś lekarza o antyki na ten cykl jak nie jest za późno. Ja miałam histero w 16dc prz anty więc może podobnie jest z hsg

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Another Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Beta 274.13! :D
    Tylko progesteron niski, 13,7, ale już dzwoniłam do gina i będę po 17 wiedzieć co z tym fantem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 13:18

scarllet, Miru, aszka, aszka, kapturnica lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana gratulacje! Jestes kolejna iskierka nadzieji :-* daj znac jak bedziesz po wizycie

• Miru Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another jeszcze raz gratulacje.
    Madzia trzymam kciuki i świetnie że tym razem jest inaczej niż ostatnio. To dobry znak..

Ja od poronienia (styczeń) jestem na clo i nic, teraz już w lipcu odpuściłam , znalazłam pracę, kupiłam wakacje i... Nagle 3 testy pozytywne.
    Chyba odpuszczenie całkowite jest kluczem do sukcesu :)

olka30, pabelka88, pirelka lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • Honik Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Wam dziewczyny, że się udało. Tym co jeszcze się nie udało życzę aby w najbliższy miesiąc był szczęśliwy. Uciekam stąd bo zazdrość mnie zżera jak czytam o Waszym szczęściu. Powodzenia dla wszystkich. Może kiedyś zajrzę pochwalić się swoim szczęściem.

• Virginia27 Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez zaraz poskreca z zazdrosci, tymbardziej ze dzisiaj dostalam @ :(
    Jutro zaczynam kolejny cykl z CLO, do tego castagnus, wiesiolek i cala reszta witaminek :)
    Ale oczywiscie gratuluje dwoch kresek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nie zzera bo wiem ze dziewczyny sie długo starały i im kibicuje.

Juz mam obgadane z mezem ze jak sie nam z clo nie uda to bedzie podejscie do inseminacji. Takze poki nie wyczerpie wszystkich mozliwosci sie nie poddam :)

Honik powodzenia :)

Viriginia moze ten bedzie szczesliwy :p

Another, pirelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie bede klamac ze nie zazdroszcze. Wlasnie sobie uswiadomilam ze 2 sierpnia 2011 roku poszlam po raz pierwszy do lekarza z problemem braku ciazy. Wiec pewnie juz mija nam blisko 4 lata staranek, a 3 leczenia. Tak ze ja tez dlugo czekam na swoje szczescie. Ale wiem, z sie doczekam, tak jak wy dziewczyny :-)
    Aszka, ja tez wzielam w sobote meza na rozmowe, wyjasnilam co i jak i doszlismy do porozumienia :-) po 6 nieudanych cyklach z clo - inseminacja. Ale mam nadzieje ze do tego nie dojdzie

aszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett ja to sie jeszcze krotko staram wiec moze nie mam az takiej potrzeby dziecka, natomiast wiek juz mam zaawansowany :D i tu juz mam świadomosc ze zegar tyka, chociaz oczywiscie sama jakos tak mam w otoczeniu ze wiekszosc znajomych urodziło dziecko i nawet pierwsze po 40.
    Ale wiadomo starac sie trzeba bez starania to na pewno dziecka nie bedzie.
    Dopiero jestem drugi cykl na clo, ale tez czekam do 6 i biore sie za inseminacje.

• Anonimowa555 Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny to znowu ja :) wlaczajac sie do tematu to u Nas bd ok 2 lat jak sie staramy ale lecze sie od trzech miesiecy. Jeden cykl obserwacja ,zeby gin wiedziala co jest i dwa mies z clo. Pierwszy mies nic a teraz czekam. Okresu powinnam dostac w tamta srode albo czwartek i nic. Pisalam tu wczesniej jak to dokladnie wyglada . Mialam zrobic dzis test ,ale boje sie wyniku :(

:* :*
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma do Was pytanie czy jak bralyscie clo np kilka cykli z rzedu to w cyklu bez odczuwalyscie ze dochodzi do owulacji bo ja bralam dwa cykle z rzedu ten cykl odpuscilam bo dosc juz mam ale o dziwo dzis 9dc a ja mam mase sluzu plodnego nawet bardzo i temp.w dol poszla dodam ze w ostatnich cyklach mialasm owu 16 i 14 dc. Co o tym myslicie'. Chociaz pewnie znajac moje szczescie to moj organizm sobie ze mnie drwi :-)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anonimowa rob test :) moze bedzie plusik.

Magda ja cały czas na clo, wiec nie pomoge.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anonimowa to mnie juz nosi ciekawosc o Twoj wynik, a Ty do tej pory nie zrobilas testu? Szoruj do apteki i ..... cos czuje ze bedzie kolejny pozytyw.
    Magda_lena jak po urlopie?

Anonimowa555 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka ja tez drugi cykl z clo. Jestesmy na podobnym etapie

aszka lubi tę wiadomość

‹‹ 405 406 407 408 409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ