CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam @ bez wywolywania teraz. Tylo owu mialam do tej pory 16-17 dc, a teraz 12, bo ten nowy gin "peka" 20mm pecherzyki, a poprzedni "pekal" 25-26mm. Stad ta roznica w dniach teraz. Mniej dni rosly po prostu, ale 2 faze mialam 13-14 dni. Dzis jest 14 dzien drugiej fazy wlasnie i nie ma @ ani nic jej nie zapowiada. Plamienia nie ma, brzuch i plecy nie bola... Tylko oko mnie boli
nie wiem wlasnie czy mimo wczesniejszej owu cykl moze trwac i tak 31 dni jak zawsze...
Przy jakich wielkosciach pecherzykow dostajecie pregnyl/ovitrelle? Bo u moich dwoch lekarzy jest znaczna roznica. Jeden daje wlasnie przy 25-26 mm a drugi 19-20... To chyba spora roznica... -
nick nieaktualny
-
Gratulacje DLA wsystkich zaciazanych. Jak znajde cczas to poczytam co u was
Mnie bardziej zastanawia co sie dzieje u mnie. Okres dostalam w sobote popoludniu alr calkowicie bezbolesny. Wczoraj popoludniu juz czysto a dzis rano znow cos ale niewiele jak wczesniej I zero bolu. Tempka w nd I pon 36.8 a dzis 36.9. Nie Wiem co sie dzieje...
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dzis do gina na 21.30...hehe.jeszcze nie bylam u lekarza tak puzno! Ciekawe co powie.pewnie Hsg znowu przelozy na za miesiac,ale wczoraj powiedzialam rozzalona mezowi o tej sytuacji i on z usmiechem na buzi powiedzial ze nie bedzie potrzebne juz za miesiac hsg bo bede w ciazy...haha.
Tak z tym ze ja co miesiac sobie to powtarzam-tym razem sie uda...
Ja zastrzyk na pekniecie dostawalam roznie od 20-24mm.olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Przy jakich wielkosciach pecherzykow dostajecie pregnyl/ovitrelle? Bo u moich dwoch lekarzy jest znaczna roznica. Jeden daje wlasnie przy 25-26 mm a drugi 19-20... To chyba spora roznica...
U mnie pękają samoistnie (dzięki Bogu!). W poprzednich dwóch cyklach rosły do 26-28 i pękały i mimo współżycia dokładnie w punkt, nic z tego. W tym cyklu pękł w okolicach 22 mm i bez współżycia na czas, a tu BUM. Także bądź dobrej myśli kochanaAnatolka, pirelka lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."