CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:aszka dziękuje za odpowiedź
no gin sie upiera że za 3-4 dni dostaneale zobaczymy:D
dzisiaj przyszła paczke testów ovu i ciązowych z allegrowylacznie teraz. Moze byc i po 4 dniach zalezy jak zareagujesz
-
A ja nie widze dzis swiata od 10, bo zastepuje przez 3dni mame w sklepie. A sklep mamy w podziemnym centrum handlowym dworca pkp
o 18 zobacze co sie na swiecie dzieje. Ludzie widze ubrani letnio chodza to u mnie 15st raczej nie ma. Ja dupka nigdy nie bralam, ale po luteinie mialam po okolo 3 dniach. To juz bardzo zalezy od organizmu.
Co z ta Anonimowa? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny! Zaglądam tu do Was po przewie i widzę sporo nowych Koleżanek. Chciałaby powiedzieć, że widziałam dzisiaj serduszko mojego maluszka i podtrzymać Was na duchu. Już wkrótce Wam się uda!
Pabelka, Anothe trzymam mocno kciuki!!Malenq, scarllet, pirelka, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
Czesc ! Mialam wczoraj napisac jaki wynik ,ale bylismy z partnerem w takim szoku ze ciezko nam bylo normalnie funkcjonowac. Otoz wynik pozytywny. Robilam dwa testy ,nawet nie musialam czekac od razu dwie grube krechy. Nie moge w to uwierzyc ! Ale czekam na swoja gin az wroci z urlopu ,musze byc pewna ze ciaza jest prawidlowa ,dopiero wtedy bd mogla sie w pelni cieszyc. Na razie ta mysl chyba jeszcze do mnie nie dociera. Pozdrawiam Was Kochane :*
Malenq, scarllet, Anatolka, pirelka, pabelka88 lubią tę wiadomość
:* :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-