CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli chodzi o mojego m powiem wam szczerze ze dopiero jak poszedl na badania i czekalismyw ya wynikami to zdalam sobie sprawe jak bardzo mu zalezy.do tej pory nawet w zalu z niepowodzenia potrafilam mu wykrzyczec ze ma to w dupie.ale otworzylam oczy i zdalam sobie sprawe ze oczekiwalam od niego wsparcia i wspolczucia wtedy kiedy i on tego potrzebowal.
Ostatnio bylismy w sm.ku i ogladalismy plecaki dla starszego maz patrzyl na dzial dla niemowlat i usmiechal sie do mnie...zaczynam sie bac ze nigdy juz nie bede mu mogla dac 2 dzieciatka.... -
nick nieaktualny
-
Hej kochane widze że sporo sie dzieje gratuluje gorąco dziewczynom zafasolkowanym trzymam kciuki za te co jeszcze nie mają swoich fasolek i mam pytanie jakiej wielkosci macie pęcherzyki w momencie pękania bo u mnie w 15 dc miałam dwa jeden 1,88mm a kolejny 1,3 co czytam artykół to inaczej piszą może wy mi coś podpowieciePaulina 28maluszek
-
Paulina28makuszek wrote:Hej kochane widze że sporo sie dzieje gratuluje gorąco dziewczynom zafasolkowanym trzymam kciuki za te co jeszcze nie mają swoich fasolek i mam pytanie jakiej wielkosci macie pęcherzyki w momencie pękania bo u mnie w 15 dc miałam dwa jeden 1,88mm a kolejny 1,3 co czytam artykół to inaczej piszą może wy mi coś podpowiecie
Raczej jednostką są tu centymetry a nie milimetry. Na poprzedniej stronie przeczytaj, bo właśnie rano o tym rozmawiałyśmy. -
Pabelka, ja kiedyś wyszłam z gabinetu gina o 23.15! Byłam zapisana jako ostatnia na 20.45 i było TYYYYYYYYYLE spóźnienia, bo mój gin jest mega dokładny i było akurat tego dnia dużo ciężarnych a to też wydłuża dodatkowo. Na szczęście ja mam niedaleko przychodni rodziców i jak jest obsuwa to po prostu do nich idę a później na telefon z recepcją jak się sytuacja klaruje
ale w każdym razie 23.15 wyjście z gabinetu to mój rekord
-
nick nieaktualnyJa po usg, dzisiaj serce mi waliło jak oszalałe, myślałam że zawału dostanę.
Mam tym razem w lewym jajniku 2 pęcherzyki, jeden ma już 2,3 cm a drugi 1,96 cmdo 2 dób powinno dojść do owulacji, chociaż jednego
no to nic tylko działać, ale jak to lekarz powiedział "nie częściej niż raz na dobę".
Endometrium o szer. 1,00 cm..mówił, że wszystko ładnie przygotowane na przyjęcie komórki jajowej, a jajniki ładnie na zmianę pracują bo poprzednio miałam zawsze w prawym.
Podbrzusze troszkę pobolewa w ciągu dnia, kuje.. ale teraz wiem chociaż dlaczegoAnatolka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kochane bylam wczoraj u gina.w 7dc w lewym jajniku jest 7mm pecherzyk.gin powiedzial ze do wtorku moge spokojnie miec hsg zrobione.takze czekam do poniedzialku na decyzje tego 2 gina ktory mi to hsg zrobi.i ogolnie rozmawialismy o tym co puzniej.moj gin stwierdzil ze po hsg postymuluje moje jajniki przez 2,3 cykle i tak jak wczesniej ustalilismy ,w razie gdyby sie nie udalo to inseminacja...milego dnia!
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychciałam podpytać czy ktoras z was miala wywoływanie okres dupkiem
ja dostalam 2x1 tabletke przez 5 dni i potem ma przyjsc @ ale już kiedys jak wywoływano u mnie @ luteiną to musialam dopochwowo brac 2x3 tabletki a i tak czasami @ nie dostawałam:( -
nick nieaktualnyWitaj miło
Amus ja brałam dupka ale przez 10 dni po 1 tabletce za pierwszym razem przyszdl pozno jakos do 14 dni chyba po odstawieniu pozniej juz szybciej jakos do 5 dni.
Dzis taki senny dzien u mnie temperatura powietrza około 15 i pochmurno ze spac sie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 14:07