X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anonimowa555 Przyjaciółka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ,nie zalamujcie sie ! My sie staralismy dwa lata. Tak samo nie bylo cienia nadziei na szczeszcie,ale udalo sie. A wcale sie tego nie spodziewalm i nawet na to nie liczylam w tym miesiacu. A kiedy zobaczylismy z chlopakiem dwie kreski na tescie to smielismy sie do rozpuku przez kilka dobrych minut ,spodziewalam sie innej naszej reakcji ale ta zapamietam do konca zycia . Byla taka wyjatkowa. :) tak wiec Moje Drogie na Was tez przyjdzie czas. Macie moje slowo na to :* bardzo mocno sciskam kazda z osobna :*

scarllet, pirelka, Kokilka, pabelka88, Madziara lubią tę wiadomość

:* :*
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Anatolka świetny awatarek.....ulubiona bajka mojego małego siostrzeńca:)

Ja jestem lektorem rosyjskiego :) dlatego znam bajkę :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another tak mi przykro... ale kolejny misiac przed nami :-*

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anonimowa555 wrote:
    Czesc ! Mialam wczoraj napisac jaki wynik ,ale bylismy z partnerem w takim szoku ze ciezko nam bylo normalnie funkcjonowac. Otoz wynik pozytywny. Robilam dwa testy ,nawet nie musialam czekac od razu dwie grube krechy. Nie moge w to uwierzyc ! Ale czekam na swoja gin az wroci z urlopu ,musze byc pewna ze ciaza jest prawidlowa ,dopiero wtedy bd mogla sie w pelni cieszyc. Na razie ta mysl chyba jeszcze do mnie nie dociera. Pozdrawiam Was Kochane :*

Mówiłam! Złe wiadomości rozchodzą się szybko. Wiedziałam, że tak będzie. Gratulacje!

Anonimowa555 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Gratuluję Anonimowa :)
    U mnie beta spadła, także pożegnałam już kropeczkę, ale wierzę, że niedługo znów się spotkamy, na dłużej...

:(

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anonimowa a tak bałaś się testować :) super, serdecznie po cichu gratuluję !
    Kokilka na pozytywny test w 24 dc może być za wcześnie, nawet jakby się udało test może jeszcze nie wyjść. Najpewniej zrobić betę, choć i ona nie wiem jak szybko wychodzi. Poczekaj do dnia @ :*
    Another przykro mi :( najważniejsze, że masz wiarę i siły :* wszystko się ułoży!!!

U mnie pobolewają jajniki coraz mocniej i mam ucisk od nocy na pęcherz a sykanie nikłe..chyba opuchnięta jestem przed owu.

• Anonimowa555 Przyjaciółka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam do 12 na wizyte czy z ciaza wszystko ok ,bo czytalam ze po clo moze byc pozamaciczna. :(ale poki co jestem szczesliwa :*

:* :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another sciskam s0813.gif

Anonimowa w koncu!!!

Pirelka <3 zacznij :D

pirelka, Anonimowa555 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka oczywiście, że już <3 :)

pabelka88 lubi tę wiadomość

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaaaa...chwile mnie nie bylo a tu znowu kilka dobrych wiesci!
    Anonimowa -gratuluje!!!!!-wiedzialam!
    Ingebiorg- <3 uwielbiam Twoja osobe!
    Another- ... nie wiem co napisac,bo pewnie itak pocieszenie Ci nic nie da! Nastepny miesiac jest nasz!

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszzzz...tyle Was tu juz bylo,tyle Was juz poznalam i tak powolutku,powolutku uciekacie do grona zaciazonych szczesliwych...a ja nadal poznaje nowe dziewczyny...i znowu wszystko super sie konczy,a ja dalej tu zostaje...JA JUZ CHCE DO WAS DOLACZYC!
    Dobrze ze jest takie forum w ktorym znalazlam bratnie dusze !
    Damy rade! <3

scarllet lubi tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się pabelka, nie wiem jak długo tu jesteś.. ale ja też jestem długo i nadal nie jestem w ciąży.
    Damy radę Kochana :*

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na forum w sumie to od listopada ubieglego roku,a ogolnie staramy sie ponad 2,5 roku z opieka lekarska rok i 7 miesiecy...oby nas tu bylo jak naj mniej,a jesli juz ktos tu do nas zawita to na kruciutko!
    Kolorowych snow kochane!

2007 Maciuś <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey u mnie beta urosla ale strasznie brzuch mnie boli dupek i nospa nic nirle dają paracetamol tez nie...nie wiem jak to będzie ...bo kolejnego razu nie będzie ;(
    Gratuluje tym co zafasolkowaly ....
    Another żadne słowa tu nie pomogą Ci nawet jesli wiem co czujesz...po prostu trzeba iść do przodu i czekać na swój mały Cud:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 01:40

aszka, pirelka, olka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara trzymaj sie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara powodzenia ! Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej.

olka30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anonimowa gratulacje.

Madzia mnie ostatnie dwa dni dały popalić jeżeli chodzi o ból brzucha :( Bałam się, że coś złego się dzieje, ale chyba jest ok. Dziś zgaga mnie zabija i jakieś bóle pod mostkiem, ale brzuch troszkę odpuścił.. Właśnie się dowiedziałam, że mój gin ma urlop, drugi do którego chciałam iść ewentualnie też ma urlop i do 18 sierpnia będę tkwić w niepewności :/

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co o tym sadzicie? Cykl mi sie zaczal 11lipca. 22lipca dostalam Pregnyl. Owu 23 ew. 24lipca, czyli 12-13dc. Dzis jest 28dc, czyli 15-16 dzien po owulacji. Test negatywny, beta z wtorku 0,53. Okresu brak na razie, plamienia brak, a zawsze faze lutealna mialam 12-13 dniowa, a teraz jest 15-16 dzien lutealnej. Z mysla o ciazy juz sie raczej pozegnalam, ale gdzie ten okres?! Chce zaczac nowy IUI cykl!

scarllet lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara ogromne gratulacje i trzymam kciuki by wszystko ładnie sie ukladało! czytalam wątek od początku i między innymi Twoje zmagania

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dzis moge oswiadczac wszem wobec, ze moj maz ma fantastyczne wyniki. Nie tylko spermiogram pierwsza klasa, ale i fragmentacja dna plemnikow wszyla swietnie. Normy czegos tam badanego byly ponizej 15, a On ma jedno 7 a drugie niecale 1! Nie wiem dokladnie co to tam bylo, bo tylko przez telefon mi szybko przeczytal :-) tyle dobrze :)

pirelka, Anonimowa555 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
‹‹ 410 411 412 413 414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ