CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ,nie zalamujcie sie ! My sie staralismy dwa lata. Tak samo nie bylo cienia nadziei na szczeszcie,ale udalo sie. A wcale sie tego nie spodziewalm i nawet na to nie liczylam w tym miesiacu. A kiedy zobaczylismy z chlopakiem dwie kreski na tescie to smielismy sie do rozpuku przez kilka dobrych minut ,spodziewalam sie innej naszej reakcji ale ta zapamietam do konca zycia . Byla taka wyjatkowa.
tak wiec Moje Drogie na Was tez przyjdzie czas. Macie moje slowo na to :* bardzo mocno sciskam kazda z osobna :*
scarllet, pirelka, Kokilka, pabelka88, Madziara lubią tę wiadomość
:* :* -
nick nieaktualny
-
Anonimowa555 wrote:Czesc ! Mialam wczoraj napisac jaki wynik ,ale bylismy z partnerem w takim szoku ze ciezko nam bylo normalnie funkcjonowac. Otoz wynik pozytywny. Robilam dwa testy ,nawet nie musialam czekac od razu dwie grube krechy. Nie moge w to uwierzyc ! Ale czekam na swoja gin az wroci z urlopu ,musze byc pewna ze ciaza jest prawidlowa ,dopiero wtedy bd mogla sie w pelni cieszyc. Na razie ta mysl chyba jeszcze do mnie nie dociera. Pozdrawiam Was Kochane :*
Mówiłam! Złe wiadomości rozchodzą się szybko. Wiedziałam, że tak będzie. Gratulacje!Anonimowa555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnonimowa a tak bałaś się testować
super, serdecznie po cichu gratuluję !
Kokilka na pozytywny test w 24 dc może być za wcześnie, nawet jakby się udało test może jeszcze nie wyjść. Najpewniej zrobić betę, choć i ona nie wiem jak szybko wychodzi. Poczekaj do dnia @ :*
Another przykro minajważniejsze, że masz wiarę i siły :* wszystko się ułoży!!!
U mnie pobolewają jajniki coraz mocniej i mam ucisk od nocy na pęcherz a sykanie nikłe..chyba opuchnięta jestem przed owu.
Anonimowa555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O jaaaa...chwile mnie nie bylo a tu znowu kilka dobrych wiesci!
Anonimowa -gratuluje!!!!!-wiedzialam!
Ingebiorg-uwielbiam Twoja osobe!
Another- ... nie wiem co napisac,bo pewnie itak pocieszenie Ci nic nie da! Nastepny miesiac jest nasz!
-
Boszzzz...tyle Was tu juz bylo,tyle Was juz poznalam i tak powolutku,powolutku uciekacie do grona zaciazonych szczesliwych...a ja nadal poznaje nowe dziewczyny...i znowu wszystko super sie konczy,a ja dalej tu zostaje...JA JUZ CHCE DO WAS DOLACZYC!
Dobrze ze jest takie forum w ktorym znalazlam bratnie dusze !
Damy rade!scarllet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na forum w sumie to od listopada ubieglego roku,a ogolnie staramy sie ponad 2,5 roku z opieka lekarska rok i 7 miesiecy...oby nas tu bylo jak naj mniej,a jesli juz ktos tu do nas zawita to na kruciutko!
Kolorowych snow kochane! -
nick nieaktualnyHey u mnie beta urosla ale strasznie brzuch mnie boli dupek i nospa nic nirle dają paracetamol tez nie...nie wiem jak to będzie ...bo kolejnego razu nie będzie ;(
Gratuluje tym co zafasolkowaly ....
Another żadne słowa tu nie pomogą Ci nawet jesli wiem co czujesz...po prostu trzeba iść do przodu i czekać na swój mały Cud:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 01:40
aszka, pirelka, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anonimowa gratulacje.
Madzia mnie ostatnie dwa dni dały popalić jeżeli chodzi o ból brzuchaBałam się, że coś złego się dzieje, ale chyba jest ok. Dziś zgaga mnie zabija i jakieś bóle pod mostkiem, ale brzuch troszkę odpuścił.. Właśnie się dowiedziałam, że mój gin ma urlop, drugi do którego chciałam iść ewentualnie też ma urlop i do 18 sierpnia będę tkwić w niepewności
-
Dziewczyny, co o tym sadzicie? Cykl mi sie zaczal 11lipca. 22lipca dostalam Pregnyl. Owu 23 ew. 24lipca, czyli 12-13dc. Dzis jest 28dc, czyli 15-16 dzien po owulacji. Test negatywny, beta z wtorku 0,53. Okresu brak na razie, plamienia brak, a zawsze faze lutealna mialam 12-13 dniowa, a teraz jest 15-16 dzien lutealnej. Z mysla o ciazy juz sie raczej pozegnalam, ale gdzie ten okres?! Chce zaczac nowy IUI cykl!
scarllet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od dzis moge oswiadczac wszem wobec, ze moj maz ma fantastyczne wyniki. Nie tylko spermiogram pierwsza klasa, ale i fragmentacja dna plemnikow wszyla swietnie. Normy czegos tam badanego byly ponizej 15, a On ma jedno 7 a drugie niecale 1! Nie wiem dokladnie co to tam bylo, bo tylko przez telefon mi szybko przeczytal
tyle dobrze
pirelka, Anonimowa555 lubią tę wiadomość