CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Dziewczyny, co o tym sadzicie? Cykl mi sie zaczal 11lipca. 22lipca dostalam Pregnyl. Owu 23 ew. 24lipca, czyli 12-13dc. Dzis jest 28dc, czyli 15-16 dzien po owulacji. Test negatywny, beta z wtorku 0,53. Okresu brak na razie, plamienia brak, a zawsze faze lutealna mialam 12-13 dniowa, a teraz jest 15-16 dzien lutealnej. Z mysla o ciazy juz sie raczej pozegnalam, ale gdzie ten okres?! Chce zaczac nowy IUI cykl!
Anatolka jestem w takiej samej sytuacji. Tez cykl od 11 lipca. Tylko ze ja sie troche ludze i dostaje swira z naprzemiennej nadzieji i rozpaczy... -
Popatrzylam na cykle wstecz i mnie sie wahala najwyzej o 1dzien. Sama nie wiem. We wtorek poszlam na bete, bo rano zrobilam test i uparlam sie, ze widac na nim cien. Tylko, ze to byl taki cien, ze z lupa trzeba bylo na niego patrzec, nie taki jak u Another ostatnio. Beta pokazala 0,5 niestety. Dzis nie bylo nawet cienia szukanego z lupa
-
nick nieaktualny
-
Scarlet mam nadzieje ze w te rocznice dostaniecie najpiekniejszy prezet ! Bede myslami z toba!
scarllet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Ja bym sie chyba nie odwazyla. Balabym sie, ze bedzie negatyw i caly dzien do nosa. Ewentualnie wieczorem przed spaniem to moze. Ale skoro masz dobre przeczucia to czemu nie
Oprocz rocznicy mamy tez chrzciny u znajomej. Wiec albo bede szalec z radosci z pozytywnego testu albo z rozpaczy sie ululam i bede szalec na imprezie... -
MagSz wrote:hm... bo mi gin przepisał aromek, myślałam, że to coś na kształt clo... On ma blokować estrogeny chyba
A wiesz, ze Twoje peherzyki nie pekaja? Ja mam teraz Symletrol-jeden z odpowienikow tego Twojego leku i oprocz niego normalnie dostalam zastrzyk na pekanie. -
A od ilu cykli to trwa? Lekarze zapisuja nam w takich syt zastrzyki i na ogol sie udaje i zaczynaja pekac. Badalas prolaktyne? Clo i te nasze leki dzialaja podobnie. Clo podbudza do pracy jajniki, a nasze leki dzialaja na przysadke mozgowa, a ona dopiero na jajniki. Efekt jest podobny.
-
nick nieaktualnyAnatolka nie bede chrzestna. Ale bede najfajniejsza ciocia
a test zrobie dka folmalnosci zeby sie z czystym sumieniem pobawic, bo juz od wczoraj zaczelam poplamiac.
MagSz ja mam te sama przypadlosc. Moj pierwsxy zastrzyk ovitrelle nie zadzialal, pecherzyk i tak nie pekl -
nick nieaktualny