CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
scarllet wrote:hmm, możliwe, mnie stresuje pobieranie krwi
ale chyba nie miałoby aż takiego wpływu.
Ty masz tak, że wiesz, że Ci nie pękają. Ja nie wiem, bo mam ciągle pregnyl i pękają pecherzyki, a bez niego to nie wiem jakby było. A Tobie z Pregnylem tez nie pękają? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za przyjęcie do swojego grona.
Co do odchudzania w czasie i przed starankami o dzidzię, dla mnie Ginka też wspomniała o konieczności kontroli wagi. Otyła nie jestem i nigdy nie byłam. 175 cm/74kg, jeżdżę dużo rowerkiem, ale kilka kg mogłabym zrzucić.
chyba już nikogo nie ma więc dobrej nocki wam życzęolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Dziewczyny dziękuję za wsparcie, ale nie wiem..boję się nastawiać choć w środku taką mam cichą nadzieję, kusi mnie test.. dzisiaj śniło mi się, że wreszcie były II kreski, ale już kiedyś miałam taki sen
to natłok myśli..
Wczoraj wieczorem tak mnie bolał brzuch jak na @.. potem przeszło.olka30 lubi tę wiadomość
-
Pirelka masz racje nie nakrecaj sie,ale z drogiej strony ja tez cos czuje ze bedzie pozytywnie!
No kochane ja juz tez czekam na test do 23.08.i mam nadzieje ze na urodziny dostane upragniony prezent...trzymajcie kciuki tak mocno jak i ja trzymam za Was!olka30, Anonimowa555, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPirelka mam tak samo, co miesiąc kusi mnie test, ale za każdym razem boję się go zrobić. Chyba, żeby się nie rozczarować.
Ale Tobie życzę oby się spełniły snyDwie tłuste krechy
Ja w tym miesiącu nawet testów nie będę robić, wiem, że szans nie było. Czekam na @ i zaczynam 1 cykl z CLO -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A Ja wam powiem dziewczyny, że byłam u lekarki ( mojej koleżanki) - bardzo dobry fachowiec - ma doktorat a teraz będzie robiła drugą specjalizację z ginekologii onkologicznej. Zbadała mnie ( monitoring w 12 dc) i co się okazało. Bez Clo jajeczka normalne - co prawda jest ich po kilka na każdym jajniku. Ale już bez objawów Clo. Bo przy Clo jest dużo małych, nie rosną i są obrączkowo ułożone. Pokazała mi obraz i faktycznie zupełnie inny niż oglądałam przed pierwszą ciażą. Nie wierzyłam jej jak kiedyś mi mówiła, żebym nic nie robiła, bo po ciąży może mi wszystko się uregulować i wrócić do normy - że bardzo często tak jest. A tu faktycznie... Jeden dominujący pęcherzyk 18 mm na lewym jajniku. Co najwyżej powiedziała, że mogę brać inofolic - że ma lepsze wyniki, niż Metformina ( Czy jak się to nazywa? Nie pamiętam). Tak więc niedługo serduszkowanie i za 2 tyg sprawdzamy!
A i mam pytanie do was - jak grube musi być endo, żeby nie było problemów z zagnieżdżeniem i ile się powiększa na dobę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 09:31
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypabelka trzymam kciuki, oby było pozytywnie u Ciebie w tym mies :*
renieczka ja zawsze robiłam kilka testów, też ze względu na dupka i dostinex czy przyjmować czy nie..ale zawsze negatywy, które się sprawdzały
teraz już testu nawet nie kupuję, idę na betę i będę wiedzieć. chociaż dzisiaj tak mnie kusiło kupienie testu i zrobienie jutro rano, że szok..ale powstrzymałam się i nie kupiłam
Ja CLO brałam rano i wychodowałam sobie 2 dominujące
Anonimowa nie wiem dokładnie, zależnie ile skróci mi się cykl w tym mies. bo biorę dupka, a w ostatnim nie brałam i mi się spóźnił. Dzisiaj 21 dc w 26 dc idę na betę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny