CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się Dziewczyny
Ja dzisiaj i jutro cały dzień w pracy, ale postaram się zrobić betę dziś lub jutro przed pracą. Zobaczymy.
Nastawiam się na negatywne i postanowiłam, że jak tak będzie to powiem "trudno", zamówimy ten żel wspomagający i będziemy działać dalej, a w weekend jedziemy do rodziny na urlopik. Nie chce mi się, ale będzie to jakaś odskocznia od myślenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 07:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziara wrote:Dzisiaj to myślałam ze wyjde z siebie ...tak mnie Glowa bolala ..myslalam ze umrę ..niby paracetamol mogę wziąć ale teraz jestem jakas nadwrazliwa chyba po tym wszystkim ...nooo nic...
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Witam się Dziewczyny
Ja dzisiaj i jutro cały dzień w pracy, ale postaram się zrobić betę dziś lub jutro przed pracą. Zobaczymy.
Nastawiam się na negatywne i postanowiłam, że jak tak będzie to powiem "trudno", zamówimy ten żel wspomagający i będziemy działać dalej, a w weekend jedziemy do rodziny na urlopik. Nie chce mi się, ale będzie to jakaś odskocznia od myślenia. -
nick nieaktualny
-
MAdziara i jak tam? Kibicujemy Ci tu bardzo ;)Jak się rozwija dzidziuś, jak Ty się czujesz?
Ja dziś 17 dc jajo - zastanawiam się, czy nie za późno na owu - bo w środę pęcherzyk miał 18 mm - więc dziś mógłby mieć nawet pod 28? Nie za dużo? Z testów tempki wychodzi, że mogłoby być to dziś... szyjka wysoko daleko. Ale śluzu nie ma. Czy możliwe jest, że taki duży pęcherzyk pęknie? -
Amberla z tego co pamietam mielismy na forum dziewczyne ktorej pekl 26mm i spisala cykl na straty a tu-niespodzianka i na dniach pewnie bedzie rodzila! Akuszerka-taki nick!
aszka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ide jutro na 20. Tez czuje.
obiecalam to pisze. Bylam u endo. KUMATA. Nie musialam Jej douczac. Wg niej tsh tez powinno byc ponizej 2 a najlepiej w okolicach 1. Zwiekszyla mi dawke Euthyroxu i dala Bromka. Wprost powiedziala, ze prl i tsh zostaly u mnie zaniedbane, a cala stymulacja byla prkatycznie pozbawiona sensu. 2lata zaniedban ze strony lekarzy! Przeryczalam pol wizyty. Dostalam kolejne badania do zrobienia i w sr mam sie pokazac z nimi na usg. Powiedziala, ze bez paniki i lez po wyrownaniu tego balaganu mam szanse na naturalna ciaze!a jak powiedzialam, ze dla lekarza z kliniki prl 40 nie stanowila problemu to tylko z politowaniem sie usmiechnela... Ot, cala historia moich 2zmarnowanych lat...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny