X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj to myślałam ze wyjde z siebie ...tak mnie Glowa bolala ..myslalam ze umrę ..niby paracetamol mogę wziąć ale teraz jestem jakas nadwrazliwa chyba po tym wszystkim ...nooo nic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Dzisiaj to myślałam ze wyjde z siebie ...tak mnie Glowa bolala ..myslalam ze umrę ..niby paracetamol mogę wziąć ale teraz jestem jakas nadwrazliwa chyba po tym wszystkim ...nooo nic...
    tak samo miałam.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    A wiesz nie zawsze go daje bo może kogoś drażnić...:(

Miej to w nosie ;) mnie to bardziej zaniepokoilas...
    Trzymajcie jutro kciuki, zeby endo, do ktorej ide byla kumata, bo jak nie to wysle tych lekarzy do wszystkich diablow w koncu :/

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Tigana Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, witam się po urlopie, jakie tu cudowne wieści! MAdziara, tak się cieszę!!!

lamlamard20150706_-35_Nasza%20Niunia%20jest%20ju%C5%BC%20z%20nami%21.png
    34bw9jcg50dgoh06.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co ze Scarlet, nie odzywa sie? Bylas na monicie? Co tam wyhodowalas? Scarlet, dawaj info :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się Dziewczyny ;)
    Ja dzisiaj i jutro cały dzień w pracy, ale postaram się zrobić betę dziś lub jutro przed pracą. Zobaczymy.
    Nastawiam się na negatywne i postanowiłam, że jak tak będzie to powiem "trudno", zamówimy ten żel wspomagający i będziemy działać dalej, a w weekend jedziemy do rodziny na urlopik. Nie chce mi się, ale będzie to jakaś odskocznia od myślenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 07:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka 3 mam mocnko kciuki!!!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    A wiesz nie zawsze go daje bo może kogoś drażnić...:(
    a przestan:) ja tam sie cieszę, jak widze Twój suwaczek bo przeczytalam cały wątek i śledziłam Twoje zmagania i bardzo bardzo sie cieszę, że Ci się udało!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    miałąm identycznie cały dzien ból głowy nie do zniesienia chyba ciśnienie nie teges..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Witam się Dziewczyny ;)
    Ja dzisiaj i jutro cały dzień w pracy, ale postaram się zrobić betę dziś lub jutro przed pracą. Zobaczymy.
    Nastawiam się na negatywne i postanowiłam, że jak tak będzie to powiem "trudno", zamówimy ten żel wspomagający i będziemy działać dalej, a w weekend jedziemy do rodziny na urlopik. Nie chce mi się, ale będzie to jakaś odskocznia od myślenia.
    moze bedzie dobrze, tego Ci zycze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Miej to w nosie ;) mnie to bardziej zaniepokoilas...
    Trzymajcie jutro kciuki, zeby endo, do ktorej ide byla kumata, bo jak nie to wysle tych lekarzy do wszystkich diablow w koncu :/
    trzymamy :)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... przesiałam gdzieś zaświadczenie od gina, że zwykły lekarz ma mi przepisywać ze zniżką Pregnyl, lutkę itp. Echhh :( po prostu przepadło jak kamień w wodę. Mam nadzieję, że może endo wypisze mi receptę na pregnyl...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAdziara i jak tam? Kibicujemy Ci tu bardzo ;)Jak się rozwija dzidziuś, jak Ty się czujesz?
    Ja dziś 17 dc jajo - zastanawiam się, czy nie za późno na owu - bo w środę pęcherzyk miał 18 mm - więc dziś mógłby mieć nawet pod 28? Nie za dużo? Z testów tempki wychodzi, że mogłoby być to dziś... szyjka wysoko daleko. Ale śluzu nie ma. Czy możliwe jest, że taki duży pęcherzyk pęknie?

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 dni do testowania ;-)

Amberla, scarllet, aszka, aszka lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla z tego co pamietam mielismy na forum dziewczyne ktorej pekl 26mm i spisala cykl na straty a tu-niespodzianka i na dniach pewnie bedzie rodzila! Akuszerka-taki nick!

aszka, aszka lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na monit wybieram się w środę dopiero, i to na 22.15! 12 dc. Ale źle się czuję w tym cyklu. Ciągle boli mnie brzuch i jajniki. Mam nadzieję, że się tam nic złego nie dzieje

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide jutro na 20. Tez czuje.

obiecalam to pisze. Bylam u endo. KUMATA. Nie musialam Jej douczac. Wg niej tsh tez powinno byc ponizej 2 a najlepiej w okolicach 1. Zwiekszyla mi dawke Euthyroxu i dala Bromka. Wprost powiedziala, ze prl i tsh zostaly u mnie zaniedbane, a cala stymulacja byla prkatycznie pozbawiona sensu. 2lata zaniedban ze strony lekarzy! Przeryczalam pol wizyty. Dostalam kolejne badania do zrobienia i w sr mam sie pokazac z nimi na usg. Powiedziala, ze bez paniki i lez po wyrownaniu tego balaganu mam szanse na naturalna ciaze! :) a jak powiedzialam, ze dla lekarza z kliniki prl 40 nie stanowila problemu to tylko z politowaniem sie usmiechnela... Ot, cala historia moich 2zmarnowanych lat...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka to Ci nie dali bromka na zbicie prolaktyny jak chyba norma do 29, szok. I to w klinice 2wow2.gif Juz w ktoryms watku pisałam ze my jako pacjetnki nie powinnismy sie znac na wszystkim a okazuje sie ze trzeba. Moze teraz jak ustabilizujesz to szybko zajdziesz, czego Ci zycze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    5 dni do testowania ;-)
    trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Na monit wybieram się w środę dopiero, i to na 22.15! 12 dc. Ale źle się czuję w tym cyklu. Ciągle boli mnie brzuch i jajniki. Mam nadzieję, że się tam nic złego nie dzieje
    moze to dobry objaw?

‹‹ 427 428 429 430 431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ