X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka my naprawde jestesmy podobne. Ja tsh robilam ostatnio z 3 lata temu, ale wtedy mialam przekroczona norme o jakies miejsca po przecink, z tego co pamietam 4,6! Lekarz kompletnie nie zwrocil na to uwagi. Poprzedni lekarz. Jutro musze wstac wczesniej i zrobic to tsh, zeby w srode razem z prolaktyna 40 pokazac lekarzowi. Rozumiem co czujesz myslac o zmarnowanym czasie. Tez mi sie to dziwne wydaje, ze nawet bez clo mialxm jajeczka, bo podczas roznych wizyt u roznych lekarzy, widzialam je. Tylko pewnie one nigdy nie mialy mozliwosci peknac przez te wyniki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak Was czytam to wlos mi sie jezy, mi lekarz od razu dał wszystkie badania i kazał powtórzyc, nie wyobrazam sobie takiego przeoczenia ze wynik ponad norme a on nic z tym nie robi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak Was czytam to wlos mi sie jezy, mi lekarz od razu dał wszystkie badania i kazał powtórzyc, nie wyobrazam sobie takiego przeoczenia ze wynik ponad norme a on nic z tym nie robi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie. Włos sie jeży. Ja się śmieje, że gdybym miała aparat do usg i bloczek na recepty, to po wymianie tu z wami informacji, sama bym się najskuteczniej wyleczyła

Anatolka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zgłupialam już troche bo gdzies rozpiska jak mam leki brac mi wyparowała nie wiem czy od 3dc-8dc czy do 9 dc ;/ 6 albo 7 tabletek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus clo? No to 5 tabletek. 3-7 dc lub 5-9 dc

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clo zawsze 5. Wiecej nie.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryczalam pol wizyty. Z zalu, ze ktos komu powierzylam taka wazna sprawe zaniedbal podstawy...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trudno anatolka. Trzeba o tym zapomniec i wierzyc ze kuracja tymi lekami to ostatni krok do celu

aszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka ale jest nadzieja, że teraz będzie lepiej, wiadomo w czym problem:)

kurcze ale ja na pewno miałam napisane albo do 8 dc albo 9 dc i to wychodzi 6 albo 7 tabletek mialam zacząć 3 dc:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 19:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli zawsze jest max 5 tabletek obojetnie w tkorych dniach?( nie licząc tych dawek podójnych jak dziewczyny biora)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:

Aszka, Uparciuchu :* Tobie niech sie zjezy na Twoje TSH moze jednak ;) to jest kolejny lekarz, ktory wyraznie powiedzial, ze okolice 1-1,5 sa najkorzystniejsze...

Ja mialam badania tylko nikt nie zwrocil uwagi na wynik, a ja jak patrzylam zielona to widzialam, ze miesci sie w widelkach laboratoryjnych...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 19:59

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    czyli zawsze jest max 5 tabletek obojetnie w tkorych dniach?( nie licząc tych dawek podójnych jak dziewczyny biora)

Zawsze 5 dni. Dawka, wiec przy jedenj na dobie wyjdzie 5tabsow, jak maja dawke poltora czy 2tabsy to i tak 5 dni, ale tabsow 7,5 lub 10 (10 to bardzo duzo...)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze no to wcyhodzi ze dzisiaj brałam ost dzień bo jest 7 dc

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3-4-5-6-7dc? To sie zgadza :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka, oby ten lekarz pomógł Ci spełnić marzenia :) Najważniejsze to zdiagnozować problem i go skutecznie rozwiązać. Koniec płaczu i żalów, trzeba zacisnąć pięści i walczyć dalej! :) mino wszystko

A ja czekam na @ i wiecie co, jak chcę żeby nie przyszła, to przyłazi nawet przed czasem, a teraz kiedy już bym chciała zacząć cykl z clo to cisza! Jak to mówią: biednemu zawsze wiatr w oczy :P

aszka, aszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hey dzis ...zobaczylam jak na ekranie usg miga serduszko ...jestem mega szczęśliwa ale jeszcze wewnątrz boje się cieszyć bo w 2010 w 16 tyg przestalo bic...co do czucia mdlosci mdlosci i brak sil ...mam ochotę cos zjeść i zaraz niedobrze....moze juz starczy tego mojego cierpienia...

Dziękuję za zainteresowanie i teraz legalnie śle WiRUSY CIĄŻOWE. !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:15

aszka, Amberla, scarllet, Anatolka, Another, Amus87, olka30, pabelka88, Tigana, renieczka, karolinka85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Aszka, Uparciuchu :* Tobie niech sie zjezy na Twoje TSH moze jednak ;) to jest kolejny lekarz, ktory wyraznie powiedzial, ze okolice 1-1,5 sa najkorzystniejsze...

Ja mialam badania tylko nikt nie zwrocil uwagi na wynik, a ja jak patrzylam zielona to widzialam, ze miesci sie w widelkach laboratoryjnych...
    ide do endo we wrzesniu sie dopytam jeszcze raz :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    No hey dzis ...zobaczylam jak na ekranie usg miga serduszko ...jestem mega szczęśliwa ale jeszcze wewnątrz boje się cieszyć bo w 2010 w 16 tyg przestalo bic...co do czucia mdlosci mdlosci i brak sil ...mam ochotę cos zjeść i zaraz niedobrze....moze juz starczy tego mojego cierpienia...

Dziękuję za zainteresowanie i teraz legalnie śle WiRUSY CIĄŻOWE. !!!
    Madziara ja tu w sumie krótko jestem w tym temacie ale Ci kibicuje, moge sie jedynie domyslac co przezylas, ale naprawde ze szczerego serca zycze Ci wszystkiego dobrego, wiem ze naczeskałas sie na swoje małe szczescie i trzymam kciuki zeby było dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczka wrote:
    Anatolka, oby ten lekarz pomógł Ci spełnić marzenia :) Najważniejsze to zdiagnozować problem i go skutecznie rozwiązać. Koniec płaczu i żalów, trzeba zacisnąć pięści i walczyć dalej! :) mino wszystko

A ja czekam na @ i wiecie co, jak chcę żeby nie przyszła, to przyłazi nawet przed czasem, a teraz kiedy już bym chciała zacząć cykl z clo to cisza! Jak to mówią: biednemu zawsze wiatr w oczy :P
    tez długo cos czekałam w tamtym cyklu. Moze u Ciebie bedzie + ?

‹‹ 428 429 430 431 432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ