X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka my naprawde jestesmy podobne. Ja tsh robilam ostatnio z 3 lata temu, ale wtedy mialam przekroczona norme o jakies miejsca po przecink, z tego co pamietam 4,6! Lekarz kompletnie nie zwrocil na to uwagi. Poprzedni lekarz. Jutro musze wstac wczesniej i zrobic to tsh, zeby w srode razem z prolaktyna 40 pokazac lekarzowi. Rozumiem co czujesz myslac o zmarnowanym czasie. Tez mi sie to dziwne wydaje, ze nawet bez clo mialxm jajeczka, bo podczas roznych wizyt u roznych lekarzy, widzialam je. Tylko pewnie one nigdy nie mialy mozliwosci peknac przez te wyniki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak Was czytam to wlos mi sie jezy, mi lekarz od razu dał wszystkie badania i kazał powtórzyc, nie wyobrazam sobie takiego przeoczenia ze wynik ponad norme a on nic z tym nie robi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak Was czytam to wlos mi sie jezy, mi lekarz od razu dał wszystkie badania i kazał powtórzyc, nie wyobrazam sobie takiego przeoczenia ze wynik ponad norme a on nic z tym nie robi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie. Włos sie jeży. Ja się śmieje, że gdybym miała aparat do usg i bloczek na recepty, to po wymianie tu z wami informacji, sama bym się najskuteczniej wyleczyła

Anatolka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zgłupialam już troche bo gdzies rozpiska jak mam leki brac mi wyparowała nie wiem czy od 3dc-8dc czy do 9 dc ;/ 6 albo 7 tabletek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus clo? No to 5 tabletek. 3-7 dc lub 5-9 dc

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clo zawsze 5. Wiecej nie.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryczalam pol wizyty. Z zalu, ze ktos komu powierzylam taka wazna sprawe zaniedbal podstawy...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trudno anatolka. Trzeba o tym zapomniec i wierzyc ze kuracja tymi lekami to ostatni krok do celu

aszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka ale jest nadzieja, że teraz będzie lepiej, wiadomo w czym problem:)

kurcze ale ja na pewno miałam napisane albo do 8 dc albo 9 dc i to wychodzi 6 albo 7 tabletek mialam zacząć 3 dc:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 19:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli zawsze jest max 5 tabletek obojetnie w tkorych dniach?( nie licząc tych dawek podójnych jak dziewczyny biora)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:

Aszka, Uparciuchu :* Tobie niech sie zjezy na Twoje TSH moze jednak ;) to jest kolejny lekarz, ktory wyraznie powiedzial, ze okolice 1-1,5 sa najkorzystniejsze...

Ja mialam badania tylko nikt nie zwrocil uwagi na wynik, a ja jak patrzylam zielona to widzialam, ze miesci sie w widelkach laboratoryjnych...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 19:59

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    czyli zawsze jest max 5 tabletek obojetnie w tkorych dniach?( nie licząc tych dawek podójnych jak dziewczyny biora)

Zawsze 5 dni. Dawka, wiec przy jedenj na dobie wyjdzie 5tabsow, jak maja dawke poltora czy 2tabsy to i tak 5 dni, ale tabsow 7,5 lub 10 (10 to bardzo duzo...)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze no to wcyhodzi ze dzisiaj brałam ost dzień bo jest 7 dc

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3-4-5-6-7dc? To sie zgadza :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka, oby ten lekarz pomógł Ci spełnić marzenia :) Najważniejsze to zdiagnozować problem i go skutecznie rozwiązać. Koniec płaczu i żalów, trzeba zacisnąć pięści i walczyć dalej! :) mino wszystko

A ja czekam na @ i wiecie co, jak chcę żeby nie przyszła, to przyłazi nawet przed czasem, a teraz kiedy już bym chciała zacząć cykl z clo to cisza! Jak to mówią: biednemu zawsze wiatr w oczy :P

aszka, aszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hey dzis ...zobaczylam jak na ekranie usg miga serduszko ...jestem mega szczęśliwa ale jeszcze wewnątrz boje się cieszyć bo w 2010 w 16 tyg przestalo bic...co do czucia mdlosci mdlosci i brak sil ...mam ochotę cos zjeść i zaraz niedobrze....moze juz starczy tego mojego cierpienia...

Dziękuję za zainteresowanie i teraz legalnie śle WiRUSY CIĄŻOWE. !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:15

aszka, Amberla, scarllet, Anatolka, Another, Amus87, olka30, pabelka88, Tigana, renieczka, karolinka85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Aszka, Uparciuchu :* Tobie niech sie zjezy na Twoje TSH moze jednak ;) to jest kolejny lekarz, ktory wyraznie powiedzial, ze okolice 1-1,5 sa najkorzystniejsze...

Ja mialam badania tylko nikt nie zwrocil uwagi na wynik, a ja jak patrzylam zielona to widzialam, ze miesci sie w widelkach laboratoryjnych...
    ide do endo we wrzesniu sie dopytam jeszcze raz :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    No hey dzis ...zobaczylam jak na ekranie usg miga serduszko ...jestem mega szczęśliwa ale jeszcze wewnątrz boje się cieszyć bo w 2010 w 16 tyg przestalo bic...co do czucia mdlosci mdlosci i brak sil ...mam ochotę cos zjeść i zaraz niedobrze....moze juz starczy tego mojego cierpienia...

Dziękuję za zainteresowanie i teraz legalnie śle WiRUSY CIĄŻOWE. !!!
    Madziara ja tu w sumie krótko jestem w tym temacie ale Ci kibicuje, moge sie jedynie domyslac co przezylas, ale naprawde ze szczerego serca zycze Ci wszystkiego dobrego, wiem ze naczeskałas sie na swoje małe szczescie i trzymam kciuki zeby było dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczka wrote:
    Anatolka, oby ten lekarz pomógł Ci spełnić marzenia :) Najważniejsze to zdiagnozować problem i go skutecznie rozwiązać. Koniec płaczu i żalów, trzeba zacisnąć pięści i walczyć dalej! :) mino wszystko

A ja czekam na @ i wiecie co, jak chcę żeby nie przyszła, to przyłazi nawet przed czasem, a teraz kiedy już bym chciała zacząć cykl z clo to cisza! Jak to mówią: biednemu zawsze wiatr w oczy :P
    tez długo cos czekałam w tamtym cyklu. Moze u Ciebie bedzie + ?

‹‹ 428 429 430 431 432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ