CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnatolka my naprawde jestesmy podobne. Ja tsh robilam ostatnio z 3 lata temu, ale wtedy mialam przekroczona norme o jakies miejsca po przecink, z tego co pamietam 4,6! Lekarz kompletnie nie zwrocil na to uwagi. Poprzedni lekarz. Jutro musze wstac wczesniej i zrobic to tsh, zeby w srode razem z prolaktyna 40 pokazac lekarzowi. Rozumiem co czujesz myslac o zmarnowanym czasie. Tez mi sie to dziwne wydaje, ze nawet bez clo mialxm jajeczka, bo podczas roznych wizyt u roznych lekarzy, widzialam je. Tylko pewnie one nigdy nie mialy mozliwosci peknac przez te wyniki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka ale jest nadzieja, że teraz będzie lepiej, wiadomo w czym problem:)
kurcze ale ja na pewno miałam napisane albo do 8 dc albo 9 dc i to wychodzi 6 albo 7 tabletek mialam zacząć 3 dc:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 19:58
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Tak jak Was czytam to wlos mi sie jezy, mi lekarz od razu dał wszystkie badania i kazał powtórzyc, nie wyobrazam sobie takiego przeoczenia ze wynik ponad norme a on nic z tym nie robi...
Aszka, Uparciuchu :* Tobie niech sie zjezy na Twoje TSH moze jednakto jest kolejny lekarz, ktory wyraznie powiedzial, ze okolice 1-1,5 sa najkorzystniejsze...
Ja mialam badania tylko nikt nie zwrocil uwagi na wynik, a ja jak patrzylam zielona to widzialam, ze miesci sie w widelkach laboratoryjnych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 19:59
-
Amus87 wrote:czyli zawsze jest max 5 tabletek obojetnie w tkorych dniach?( nie licząc tych dawek podójnych jak dziewczyny biora)
Zawsze 5 dni. Dawka, wiec przy jedenj na dobie wyjdzie 5tabsow, jak maja dawke poltora czy 2tabsy to i tak 5 dni, ale tabsow 7,5 lub 10 (10 to bardzo duzo...) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka, oby ten lekarz pomógł Ci spełnić marzenia
Najważniejsze to zdiagnozować problem i go skutecznie rozwiązać. Koniec płaczu i żalów, trzeba zacisnąć pięści i walczyć dalej!
mino wszystko
A ja czekam na @ i wiecie co, jak chcę żeby nie przyszła, to przyłazi nawet przed czasem, a teraz kiedy już bym chciała zacząć cykl z clo to cisza! Jak to mówią: biednemu zawsze wiatr w oczyaszka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo hey dzis ...zobaczylam jak na ekranie usg miga serduszko ...jestem mega szczęśliwa ale jeszcze wewnątrz boje się cieszyć bo w 2010 w 16 tyg przestalo bic...co do czucia mdlosci mdlosci i brak sil ...mam ochotę cos zjeść i zaraz niedobrze....moze juz starczy tego mojego cierpienia...
Dziękuję za zainteresowanie i teraz legalnie śle WiRUSY CIĄŻOWE. !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:15
aszka, Amberla, scarllet, Anatolka, Another, Amus87, olka30, pabelka88, Tigana, renieczka, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Aszka, Uparciuchu :* Tobie niech sie zjezy na Twoje TSH moze jednak
to jest kolejny lekarz, ktory wyraznie powiedzial, ze okolice 1-1,5 sa najkorzystniejsze...
Ja mialam badania tylko nikt nie zwrocil uwagi na wynik, a ja jak patrzylam zielona to widzialam, ze miesci sie w widelkach laboratoryjnych... -
nick nieaktualnyMadziara wrote:No hey dzis ...zobaczylam jak na ekranie usg miga serduszko ...jestem mega szczęśliwa ale jeszcze wewnątrz boje się cieszyć bo w 2010 w 16 tyg przestalo bic...co do czucia mdlosci mdlosci i brak sil ...mam ochotę cos zjeść i zaraz niedobrze....moze juz starczy tego mojego cierpienia...
Dziękuję za zainteresowanie i teraz legalnie śle WiRUSY CIĄŻOWE. !!! -
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Anatolka, oby ten lekarz pomógł Ci spełnić marzenia
Najważniejsze to zdiagnozować problem i go skutecznie rozwiązać. Koniec płaczu i żalów, trzeba zacisnąć pięści i walczyć dalej!
mino wszystko
A ja czekam na @ i wiecie co, jak chcę żeby nie przyszła, to przyłazi nawet przed czasem, a teraz kiedy już bym chciała zacząć cykl z clo to cisza! Jak to mówią: biednemu zawsze wiatr w oczy