X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natka ale jak? małe są czy nie ma wcale? ktory dc??

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma wcale 11dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie pewnie zwiększy Ci dawkę CLO:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jeszcze przyjść w środę żeby spojrzeć co się dzieje i podejmie wtedy decyzję czy 2 tabletki.

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie staraczki. To mój pierwszy cykl z CLO. Mam nadzieję cichutko że się uda tym bardziej iż w piątek 29 sierpnia ( o 7:20 rano spałam na stojąco u niego :P) w JP miałam 1,95 w JL 1,50 plus endometrium 1,0. W niedziele byłam sprawdzić na USG co z tymi dwoma pęcherzykami dominującymi i okazało się że w JP nie ma już a w lewym zmniejszył się co 1,50. Endometrium bez zmian 1,0. Ginekolog twierdzi że do owulacji doszło między piątkiem a sobotą.

Biorę dodatkowo od niedzieli dupka a wcześniej o 10 dc do 14dc Estrofem.

Bardzo bym chciała by się udało.... może się uda ? :P

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminka 83 witaj:) co znaczy spalas ma stojaco hehe

3 mam kciuki:)

muminka83 lubi tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe bo do szpitala troszkę mam i jak mara weszłam do gabinetu :P i stałam i stałam a on a może się Pani rozbierze a ja... noo chyba by wypadało :P

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale na poważnie. Mam od wczoraj dziwne uczucie... boli mnie brzuch jak na miesiączkę lub owulacje takie wrażenie jakbym miała ciężarek między nogami. I wydaje mi się że chce mi się siusiu a jak idę do toalety to nic a nic.

https://ovufriend.pl/graph/30e73c3bb5c5ea70c24d04756313547a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:34

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka fajnie że test CI wyszedł pozytywny:D a masz te z allegro czy z apteki??

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddam za free 2 opakowania Pregnyl 5tys jednostek. Kupiłam w Sierpniu, ale już mi się nie przyda.

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test mam z apteki. Kupiłam go by potwierdzić to co mówi lekarz z tym co daje technika. I chyba się potwierdza. Jednak tak jak większość nie wierzę im do końca. Miałam taki cykl gdzie testy wychodziły owulacyjne codziennie pozytywne a okazało się że nie mam owulacji :P

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 kochana jeszcze za wczesnie na ciążowe objawy ;) nie doszukuj się bo zwariujesz ;)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia nie przydadzą się bo jesteś w ciąży???:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Test mam z apteki. Kupiłam go by potwierdzić to co mówi lekarz z tym co daje technika. I chyba się potwierdza. Jednak tak jak większość nie wierzę im do końca. Miałam taki cykl gdzie testy wychodziły owulacyjne codziennie pozytywne a okazało się że nie mam owulacji :P
    aaa pytam bo pocobno te z allegro mało kiedy maą tak że ta kreseczka testowa jest ciemniejsza :)

• Amberla Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamicia, ja bym była bardzo chetna, tylko daj jakiś kontakt do siebie bo nie wiem jak mam napisac na priv :/

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Mam jeszcze przyjść w środę żeby spojrzeć co się dzieje i podejmie wtedy decyzję czy 2 tabletki.
    Kochana nic się nie martw, że w 11dc jeszcze nic nie widać. Ja w ostatnim cyklu z CLO biorąc 2x1 tabl. od 3 do 7dc dominujący miałam dopiero 16dc w lewym jajniku. Podejrzewam, że dlatego tak późno bo mój lewy jajnik jest leniwy :P A teraz na naturalnym cyklu dominujący był w 23dc :P jednak czy doszło do owulacji czy też pęcherzyk się wchłonął bądź zrobiła się torbiel dowiem się mam nadzieję jutro bo w dniu kiedy OF wyznaczyło mi owulację rano miałam usg i pęcherzyk miał już 28mm..ponoć cuda się zdarzają :) zobaczymy :) a Ty się nie zamartwiaj :) jeśli 1 tabl. nie pomoże to lekarz zwiększy dawkę. Dodam jeszcze, że ja zaczynałam od 1 tabl. i pierwsze dwa cykle brałam od 5 do 9dc a po poronieniu od 3 do 7dc i to mi lepiej pasowało bo owulacja była wcześniej a co za tym idzie cykle się skróciły :)
    Pozdrawiam <3

Natka098 lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Kamicia, ja bym była bardzo chetna, tylko daj jakiś kontakt do siebie bo nie wiem jak mam napisac na priv :/
    Kochana by do kogoś napisać priv musisz tę osobę mieć w przyjaciółkach ;)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Nie wiem, ale nie mogę Ci wysłać zaproszenia. JEzeli Ci sie uda to zaproś mnie i wtedy podasz mi adres do wysyłki

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze wyniki mialy byc o 15:00 a dalej ich nie ma ;/

‹‹ 447 448 449 450 451 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ