CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie staraczki. To mój pierwszy cykl z CLO. Mam nadzieję cichutko że się uda tym bardziej iż w piątek 29 sierpnia ( o 7:20 rano spałam na stojąco u niego
) w JP miałam 1,95 w JL 1,50 plus endometrium 1,0. W niedziele byłam sprawdzić na USG co z tymi dwoma pęcherzykami dominującymi i okazało się że w JP nie ma już a w lewym zmniejszył się co 1,50. Endometrium bez zmian 1,0. Ginekolog twierdzi że do owulacji doszło między piątkiem a sobotą.
Biorę dodatkowo od niedzieli dupka a wcześniej o 10 dc do 14dc Estrofem.
Bardzo bym chciała by się udało.... może się uda ? -
nick nieaktualny
-
ale na poważnie. Mam od wczoraj dziwne uczucie... boli mnie brzuch jak na miesiączkę lub owulacje takie wrażenie jakbym miała ciężarek między nogami. I wydaje mi się że chce mi się siusiu a jak idę do toalety to nic a nic.
https://ovufriend.pl/graph/30e73c3bb5c5ea70c24d04756313547aWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Test mam z apteki. Kupiłam go by potwierdzić to co mówi lekarz z tym co daje technika. I chyba się potwierdza. Jednak tak jak większość nie wierzę im do końca. Miałam taki cykl gdzie testy wychodziły owulacyjne codziennie pozytywne a okazało się że nie mam owulacji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuminka83 wrote:Test mam z apteki. Kupiłam go by potwierdzić to co mówi lekarz z tym co daje technika. I chyba się potwierdza. Jednak tak jak większość nie wierzę im do końca. Miałam taki cykl gdzie testy wychodziły owulacyjne codziennie pozytywne a okazało się że nie mam owulacji
-
Natka098 wrote:Mam jeszcze przyjść w środę żeby spojrzeć co się dzieje i podejmie wtedy decyzję czy 2 tabletki.
A teraz na naturalnym cyklu dominujący był w 23dc
jednak czy doszło do owulacji czy też pęcherzyk się wchłonął bądź zrobiła się torbiel dowiem się mam nadzieję jutro bo w dniu kiedy OF wyznaczyło mi owulację rano miałam usg i pęcherzyk miał już 28mm..ponoć cuda się zdarzają
zobaczymy
a Ty się nie zamartwiaj
jeśli 1 tabl. nie pomoże to lekarz zwiększy dawkę. Dodam jeszcze, że ja zaczynałam od 1 tabl. i pierwsze dwa cykle brałam od 5 do 9dc a po poronieniu od 3 do 7dc i to mi lepiej pasowało bo owulacja była wcześniej a co za tym idzie cykle się skróciły
PozdrawiamNatka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny