CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Wystapila na pewno
ale to niski poziom raczej. Powinnac wcinac lutke albo dupka w 2 fazie, zeby ten wynik skoczyl w gore. Mowia dziewczyny, ze najlepszy jest kolo 18 lub wiecej na utrzymanie ciazy. Ja mialam ciagle 12-14 i lekarz mi nie zapisywal nic, a teraz sama biore lutke
Teraz spojrzalam, ze to byl 5dpo, wiec w 7 pewnie byl ciut wyzszy jeszcze, ale pewnie tak jak u mnie - szalu by nie bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 15:34
-
Amus87 wrote:dzowniłam i powiedzial ze dostane 2x1 tabletke ale dla mnei to dziwne skoro mi pecherzyk urósł... co myślicie? zastrzyk powiedzial narazie nie
Dziwne, po co chce Ci dac konska dawke skoro urosl a problem byl z peknieciem? Ja bym z nim pogadala i spytala o uzasadnienie tego postepowania. Niech Ci konkretnie wyjasni czemu tak to wykumal. Clo to nie cukierki... Mozna brac tez 1,5 tabsa. Ja tak bralam w pewnym momencie. Ne trzeba przeskakiwac od razu o cala tabletke, spokojnie mozna o pol. Ja bym drazyla temat zastrzyku. Wiecej - wiedzac to, co wiem teraz - uparlabym sie na niego.tulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
scarllet wrote:Anatolka o co mam prosic w aptece?
progesteron czy luteine? Doustanie czy dopochwowo? Bierzesz go po owulacji?
Ja biore dopochwowo lutke, bo ta podjezykowa jest koszmarna w smaku, ohydna i dlugo sie to utrzymuej w ustach smak. Na recepte to jest wszystko. Lutka kosztuje grosze, kilka zl. Biore sama, bo mialam zachomikowane w apteczce - kiedys mi wypisal na wywolanie okresu sztucznie lutke, a to jest wlasnie progesteronwiec postanowilam pomoc mojemu organizmowi
jak powiesz ginowi to mysle, ze bez problemu Ci wypisze
to po owulacji i tak sie stosuje, albo powiesz endo i tez powinien wypisac.
Strasznie sie ciesze, ze mialas jednak te owulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 15:37
-
nick nieaktualnysama nie wiem co o tym myśleć on powiedział ze są różne drogi leczenia i on powiedzial ze z zastrzykiem najlepiej sie wstrzymac do pozniejszych cykli bo im mniejsza ingerencja medyczna tym lepiej ( chyba mu chodziło o to , ze i clo i pregnyl to dużo i ostatecznie)
nie wiem co robić tak szczerze dawka 2x1 mnie przeraża -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:sama nie wiem co o tym myśleć on powiedział ze są różne drogi leczenia i on powiedzial ze z zastrzykiem najlepiej sie wstrzymac do pozniejszych cykli bo im mniejsza ingerencja medyczna tym lepiej ( chyba mu chodziło o to , ze i clo i pregnyl to dużo i ostatecznie)
nie wiem co robić tak szczerze dawka 2x1 mnie przeraża
Kwestia tego czy swoim pomyslem nie zmarnuje Ci z gory kolejnego cyklu. Zwykle jednak na niepekanie daje sie zastrzyk a nie podwojny lek na stymulacje, ale moze wie co robi. Mozesz dac mu szanse ne jeden cykl przeciez. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie gin powiedziała, że temperatury nie warto mierzyć, dlatego że czasami może byc pusty pecherzyk, który i tak wydala progesteron, podnosi temperaturę a nic z tego nie będzie.
Amus u mnie też pierwszy cykl clo, trzymam za nas kciuki by był ostatnim -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny