CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBadanie robilam w piatek, wg mnie 5 dpo, a wyniki dopiero w srode! Kusi mnie zeby zatestowac, ale obiecalam sobie ze wytrzymam do niedzieli.
Co do zatrzykow to moj gin powiedzial, ze dzialaja one nawet do 48 godzin po zaaplikowaniu. W tym cyklu, w 13 dc rano mialam pecherzyk 19 mm. Zatrzyk robilam nastepnego dnia poznym wieczorem. Dwa dni pozniej po poludniu czułam silne kłucie w lewym jajniku, czyli w tym gdzie byl pecherzyk. No i teraz czekam. Czy wy tez dziewczyny nie lubicie tak jak ja drugiej fazy cyklu? Ja tak jeszcze do 14 dnia chodze radosna, biegam na monitoring, ciesze sie ze jajeczka rosna itd. Druga faza to koszmar, i to jeszcze zawsze krwawo zakonczonyMadziara, tulipanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Amus87 a nie dostałaś dupka od razu po owulce? Może jednak ona była tylko masz niewydolność ciałka żółtego i dlatego taki słaby progesteron?
-
nick nieaktualnyscarllet wrote:Amus ja w pierwszym cyklu z clo, mimo ze nie byli owulacji - pecherzyk nie pekl, dostalam @ idealnie po 29 dniach, a tez zawsze mialam dlugasne cykle. Clo mi je jak do tej pory reguluje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Scarlet, u mnie nic ciekawego. Czekam. Lykam tabsy grzecznie, zeby te paskudztwa sie poobnizaly
tez nie lubie drugiej fazy i tez mnie kusi, ale czekam do pt. Beda rowne 2 tygodnie od owu. Jak sie czujesz po bromku? Zrobilas te tarczycowe czy idziesz na wizyte i czekasz na zalecenia?
-
scarllet wrote:Muminka w tym cyklu chcialabym zeby twoj ginekolog miał racje co do temp. A uzasadnił to jakos, powiedial cos wiecej?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam wynik progesteronu. Tak mnie cos tknelo, zadzwonilam do laboratorium i wyniki sa dzien wczesniej
F. Pecherzykowa 0,2 - 1,5
F. Owulacyjna 0,8 - 3,0
F. Lutealna 1,7 - 27
Moj wynik to 9,44
Badanie robilam wg mnie 5 dpo
czy taki wynik moze swiadczyc o tym ze owulacja wystapila?