CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurczę, dziewczyny zamotałam się ;/ Owulkę miałam prawdopodobnie 10-11 dc, w 10 dc gin stwierdziła, że jajeczka są "na wylocie" Po temp. OF wykryło owulację w 10dc i przesunęło termin spodziewanej miesiączki na 23dc!!! Czy tak może być, może mam się nie sugerować tym co wylicza OF. Początkowo kolejnej @ spodziewałam się 16.09, teraz, że niby 12.09 ma przyjść? ;( Nic już nie rozumiem, może wy macie większe doświadczenie w tej materii i doradzicie coś ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie o to jego leczenie.... dla mnie laika jest sensowne zostawic dawke 1x1 no max 1,5x1 monitorowac i podac pregnyl na pekniecie baaa widzac ze progesteron jest tak niski dac dupka o owulce... A on jakies dziwactwa wymysla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 22:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:No wlasnie o to jego leczenie.... dla mnie laika jest sensowne zostawic dawke 1x1 no max 1,5x1 monitorowac i podac pregnyl na pekniecie baaa widzac ze progesteron jest tak niski dac dupka o owulce... A on jakies dziwactwa wymysla
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Anatolka badalam ale 5 lat temu wtedy byla w normie po obciazeniu tez a teraz nic nie gadal ze mam zbadac, w ktorym dc najlepiej badac?
Chyba obojetnie. Szoruj zrobic prolaktyne, bo ona najczesciej jest winowajca, ze pecherzyki nie pekaja. Wplywa tez na prace cialka zoltego, ktorej odpowiada za poziom progesteronu, czyli w praktyce za utrzymanie ewentualnej ciazy. Zwykla. Bez obciazenia i zrob tsh, bo ono jak jest wysokie to moze powodowac problemy z zagniezdzeniem, a jesli sie uda i jajeczko sie zagniezdzi to moze prowadzic do poronienia lub przedwczesnego porodu jesli ciaza sie utrzyma i jeszcze inne sprawy. Jakies 50 zl pewnie, moze nawet mniej za oba i bedziemy myslec co z Toba zrobic jak beda wyniki.
Do badania prl trzeba troche sie przygotowac, bo to hormon stresu i podnosi sie tez po wysilku. Wieczor przed badaniem nienie klocimy sie z nikim
nie biegamy rano, generalnie stres i wysilek wieczorem przed i rano nie jest wskazany.
Generalnie, jak lekarz nie szuka przyczyny tego, ze cos nie gra to musisz szukac sama (bo ta prl to powinna byc oczywista oczywistosc dla niego), albo poszukac lekarza, ktorego to zainteresuje i zleci Ci na poczatek przynajmniej te 2 podstawowe badania, ktore wlasnie Ci zlecilamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 07:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny czytam wasze wpisy dotyczące leku CLO , i jestem w szoku jaką wiedze posiadacie. Ja też przepisany mam ten lek mam go brać od 5d.c do 9d.c a w 11 USG , przeczytałam ulotkę i mnie ścięło z nóg, aż się boje brać. Ale to szansa , bo już się staramy 8 miesięcy , i naprawdę do głowy można dostać .
Dziewczyny dzięki za wasze forum !!! Życzę powodzenia . -
Czarnulka84 wrote:Hej dziewczyny czytam wasze wpisy dotyczące leku CLO , i jestem w szoku jaką wiedze posiadacie. Ja też przepisany mam ten lek mam go brać od 5d.c do 9d.c a w 11 USG , przeczytałam ulotkę i mnie ścięło z nóg, aż się boje brać. Ale to szansa , bo już się staramy 8 miesięcy , i naprawdę do głowy można dostać .
Dziewczyny dzięki za wasze forum !!! Życzę powodzenia .
A w czym jest u Was problem? Skad jestes? -
Czarnulka84 nie patrz na ulotkę. Każdy lek ma cały szereg skutków ubocznych. To nie APAP. Jednak czasem warto podjąć wyzwanie.
A ja dzisiaj mam doła.... wiem i czuję że nic z tego i że wchodzę w nowy cykl....wiem że na to za wcześnie ale kobieta takie rzeczy czuje.... to nie to...becze i becze i becze jak koza....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny