CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnulka84 wrote:He he . Gliwice to bliziutko
Mam swojego ginekologa i mam nadzieję , ze szybciutko pomoże i nie będzie mi potrzebny endokrynolog. Ale dziękuję bardzo za info.
)
Długo się staracie ??
a do kogo chodzisz? Ja chodzę do Tomasza Kowalskiego..... -
Natka098 wrote:Ja po monicie, i dupa nic jednak nie urosło
Ryba widocznie musi zwiększyć dawkę. Dlatego zaleca się by zaczynać np. od 1 tabletki. Bo ja np. reaguje na 1 tabletkę ale gdzieś czytałam że są kobiety które reagują dopiero przy dwóch ....Madziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuminka83 wrote:Ryba widocznie musi zwiększyć dawkę. Dlatego zaleca się by zaczynać np. od 1 tabletki. Bo ja np. reaguje na 1 tabletkę ale gdzieś czytałam że są kobiety które reagują dopiero przy dwóch ....
Od przyszłego cyklu 2x1, już tracę powoli na to wszystko siły niestety, ze wszystkim pod górkę, a kiedy będzie z górki? -
Natka098 wrote:Od przyszłego cyklu 2x1, już tracę powoli na to wszystko siły niestety, ze wszystkim pod górkę, a kiedy będzie z górki?
Mój tato powtarzał że zawsze może być gorzej. Ja też mam często doły ale ... przecież musi być dobrze. Prędzej czy później zadziała leczenie. Mi lekarz powiedział że 3 cykle z CLO potem 3 msc przerwy i znowu więc może może... a jak nie to.... posadzę las... by móc w nim bezkarnie krzyczeć...Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi przepisał leki na 2 cykle jeszcze i jak to nie pomoże to inne ma dać. Męczy mnie oczekiwanie najbardziej, właśnie to że to tyle trwa, że nie można nic przyśpieszyć. Ale coż trzeba walczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 17:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Od przyszłego cyklu 2x1, już tracę powoli na to wszystko siły niestety, ze wszystkim pod górkę, a kiedy będzie z górki?
mni ciekawi czemu nam od razu daje 2x1 jeszcze przecież można 1,5
moj gin w ogole nie uznaje 5 dni a 6 dni CLO ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 21:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny