CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie malpa przyszla w pelnej krasie wczora:/Znow sie nie udalo.Jutro zaczynam clo..czy Wam tez lekarz mowil zeby brac w godzinach od 6-10?Kiedys juz czytalam ze hormony zawsze rano sie powinno brac, ale nie wiem czy to stad te godziny.
Anatolko, zaciskam za Ciebie paluchy:) -
nick nieaktualnyWitajcie,
U mnie 2 dc, ale CLO wezmę chyba sobie w tym cyklu od 4 dc przez 5 dni. W poprzednim cyklu z CLO brałam rano, ale wyczytałam, że wiele osób bierze na wieczór więc teraz sama nie wiem
aszka, mi ginekolog mówił podobnie z HSG także spokojnieja na razie o tym nie myślę, to będzie dopiero II cykl z CLO. Może Nam się uda i nie będziemy musiały iść na HSG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:19
aszka lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Jutro zaczynam clo..czy Wam tez lekarz mowil zeby brac w godzinach od 6-10?
dziewczyny, co do HSG, ja miałam to badanie, niby było jakieś znieczulenie ale i tak czułam ból. Ale to trwa dosłownie kilkanaście sekund, da się wytrzymać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:22
-
nick nieaktualny
-
Ja bralam rano tuz przed sniadaniem i też się ładne wyhodowały
mnie np bardziej zastanawia skad wynikaja takie roznice w czasie dawkowania, ja mam brac 2. do 6. dc a dziewczyny niektore zaczynaja od 4 dc:)
U mnie drugi progesteron z 15.5 na 14.5 spadl w ciagu doby, nawet zakladajac ze to dolna granica to i tak szanse na ciaze chyba marne. Wiekszosc zaciążonych ma go nawet powyżej normy juz w 21 dc. Zobaczymy co powie beta w poniedzialek, cały czas czuje bole podbrzusza, dzis rano to byla juz przesada, poza tym miewam zgagę, co do tej pory mi się nie zdarzało...to dopiero 23 dc @ dopiero za 8 dni wiec nie ma sie co emocjonować raczejwolałabym wiedzieć wcześniej bo akurat za te 8 dni w sobotę mam waażny egzamin i wolałabym nie musieć się tym jeszcze przejmować!
19.07.2016 r. Aleksander
-
A tak w ogóle - z innej baczki - powiem Wam ze ostatnio czytalam jakas internetowa ulotke ovitrelle i tez sie zastanawialam dlaczego moj lekarz np kazal serduszkowac dopiero na 2 dni po podaniu zastrzyku z komentarzem "bo wczesniej nie ma sensu" kiedy w informacjach o produkcie piszą, że ma to byc w dniu wstrzykniecia i w dniu nastepnym
pisza tez o zaklamywaniu bety do 10 dni po wstrzyknieciu a nie 14 jak pisza dziewczyny na forum...
Jestem zła, że pielęgniarka, ktora robila mi zastrzyk zabrała mi opakowanie i ulotkę19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Ja ostatnio brałam na wieczór, teraz się zastanawiam, ale chyba zostanę przy wieczorze, tym bardziej ze pierwszy monit będzie 13dc a nie 11, bo 11 w sobotę wypada.
dlatego chyba zacznę brać CLO w 4 dc wieczorem.
Choć może uda mi się wbić na USG bliżej domu w 10 dc więc wtedy nie wiem czy za wcześnie znowu nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:57
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Witajcie,
U mnie 2 dc, ale CLO wezmę chyba sobie w tym cyklu od 4 dc przez 5 dni. W poprzednim cyklu z CLO brałam rano, ale wyczytałam, że wiele osób bierze na wieczór więc teraz sama nie wiem
aszka, mi ginekolog mówił podobnie z HSG także spokojnieja na razie o tym nie myślę, to będzie dopiero II cykl z CLO. Może Nam się uda i nie będziemy musiały iść na HSG
ale poki co sie nie zanosi. Ja teraz mialam przerwe, wzielam lutke i czekam na @. Ja bralam i wieczorem i rano, w 1 cyklu bo mialam 2 tablety wg mnie to bez roznicy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:20
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:U mnie malpa przyszla w pelnej krasie wczora:/Znow sie nie udalo.Jutro zaczynam clo..czy Wam tez lekarz mowil zeby brac w godzinach od 6-10?Kiedys juz czytalam ze hormony zawsze rano sie powinno brac, ale nie wiem czy to stad te godziny.
Anatolko, zaciskam za Ciebie paluchy:) -
nick nieaktualnyaszka ja też chciałabym być w tym gronie szczęśliwych, ale zobaczymy
na razie daje sobie 3 cykle z CLO, a później zobaczymy. Teraz miałam miesiąc przerwy i zaczynam II cykl z CLO.
Ja mam 1 tabletkę zapisaną, ostatnio fajnie podziałała bo miałam 2 pęcherzyki, ale niestety bez skuteczne.. -
nick nieaktualnyPirelka zobaczymy, oby nas trafiło
moze i za 5 razem ale oby
A tak apropo to mi kolezanka dzis powiedziala, ze jej sie udalo tez po stymulce i bedzie miec blizniaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:38
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka wiem co czujesz, też miałam taki okres w życiu, że z każdą @ cierpiałam niemiłosiernie, płakałam i traciłam chęć do życia. Teraz nawet z @ się ucieszyłam bo mogę na nowo planować, starać się i działać. Mam nadzieję, że cel coraz bliżej i nie myślę o niczym więcej.. czas pokaże.
W moim otoczeniu też są takie osoby, niektóre już wokoło urodziły, niektóre w ciąży, to dołuje.. ale nie pomoże :*
Z czasem będzie łatwiej !! -
nick nieaktualnypirelka wiem, ale jak sobie pomyśle że codziennie będę widzieć jej brzuch (mieszkamy w jednym domu), każdy będzie do niej gadał, dopytywał się, to aż mnie skręca, już jeden dzień przepłakałam z nerwów, jest mi po prostu przykro, że ze mną jest taki problem. I do tego jest 6 lat młodsza
-
nick nieaktualnyNatka współczuję, ale musisz mieć w sobie teraz dużo siły. Postaraj się cieszyć jej szczęściem dzięki czemu sama będziesz szczęśliwa, podekscytowana i może szybciej się Wam uda :*
Spróbuj znaleźć pozytywne tego strony, zobaczysz jak to wygląda, będziesz bogatsza w doświadczenia później w swojej ciąży