CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysimon dla swojego spokoju zrób bete w poniedziałek( albo dzisiaj jak masz gdzieś lab w pobliżu) i przyrost po 48 h:) teraz gin na USG i taki nic nie zobaczy więc moim zdaniem nie ma sensu iść ale to moje zdanie
peppapig, Czarnulka84 lubią tę wiadomość
-
Dzięki, to mnie uspokoiłaś
szczerze powiem, że nie spodziewałam się że przy pierwszym cyklu z clo się uda i wpadłam w panikę
Dostałam clo bo pęcherzyki małe rosły i nic z tego nie wychodziło, a próbujemy od roku. Monitoringu nie miałam, bo tak jakoś zbiegło się to z urlopem mojego gina a ja nie chciałam marnować kolejnego cyklu na czekanie.
Piłam jeszcze ziółka o.sroki (ale to już od dłuższego czasu)moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysimon86 wrote:Dzięki, to mnie uspokoiłaś
szczerze powiem, że nie spodziewałam się że przy pierwszym cyklu z clo się uda i wpadłam w panikę
Dostałam clo bo pęcherzyki małe rosły i nic z tego nie wychodziło, a próbujemy od roku. Monitoringu nie miałam, bo tak jakoś zbiegło się to z urlopem mojego gina a ja nie chciałam marnować kolejnego cyklu na czekanie.
Piłam jeszcze ziółka o.sroki (ale to już od dłuższego czasu)
właśnie natka dobrze prawi progesteron mogłabys sobie zbadaćwtedy będzie wiadomoc zy trzeba dupka czy nie
ale ja no mialam ost badany progesteron i byl strasznie niski
a przy ciąży z Kubusiem nic takiego nie badali nie bylo plamień nic sie nie działo) i dochodzilam do 38 tc bez wspomagaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:33
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się już nie mogę doczekać monitu
a to dopiero 29.
Mam wrażenie że moje życie toczy się teraz od @ do monitu, od monitu do @, nie ma miesięcy,tygodni tylko dni cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:36
tulipanna, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:A ja się już nie mogę doczekać monitu
a to dopiero 29.
Mam wrażenie że moje życie toczy się teraz od @ do monitu, od monitu do @, nie ma miesięcy,tygodni tylko dni cyklu
ja ide na monit we wtorek ale jakoś tak nie nastawiam się, nie wiem czemu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimno gratuluję
wspaniałe wieści z rana !!!
Ja od dzisiaj będę brać CLO i 29.09 na usg, to będzie 13 dc. Zobaczymy..
Będę brać na wieczór bo rano biorę kwas, tran a we wtorek idę na prolaktynę więc też dostanę ten lek po obciążeniu więc nie chcę wszystkiego na raz. -
Simon86 !!! Gratulacje kochana! Oby wszystko dalej poszlo dobrze
trzymam kciuki za bete!
Ja dzis wbrew wszystkiemy zrobilam test i wyszedl negatywny jakis cien cienia cienia cienia wyszedl jak patrzec pod odpowiednim katem ale oczywiscie nie licze tego wcale. Jestem zla bo nie kupilam czulych 10tej tylko same 25tki wiec jeszcze mam nadzieje na pozytywnyw poniedzialek zrobie sobie bete po prostu i juz cos bede wiedziec.
Jestem zła a moj chlop sie ze mnie smieje bo naprawde boli mnie podbrzusze caly czas, dzis troszke lewa piers jakby czulsza ale to przy dotyku dopiero. Lekkie dolegluwosci zoldkowe mam jak w trakcie @ no i mam takie dziwne uczucie jakby głodu... Wszystko by pasowało więc musze poczekac jeszcze trochechciałabum, chciała...
Edit: zapomnialam napisac ze od wczoraj mam 37.2 37.1 temperature - mierzona dopiero teraz wiec niewiadomo jak to bedzie alr mysle ze jak bedzie sie utrzymywac powyzej 37 to tez moze byc chyba dobry znakWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 14:48
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:To chyba połączenie estrogenów z progesteronem żeby cykl normować? ja tak brałam kiedyś estrofen mite i dupka. @ zawsze była idealnie"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny_analiza wrote:Simon86 !!! Gratulacje kochana! Oby wszystko dalej poszlo dobrze
trzymam kciuki za bete!
Ja dzis wbrew wszystkiemy zrobilam test i wyszedl negatywny jakis cien cienia cienia cienia wyszedl jak patrzec pod odpowiednim katem ale oczywiscie nie licze tego wcale. Jestem zla bo nie kupilam czulych 10tej tylko same 25tki wiec jeszcze mam nadzieje na pozytywnyw poniedzialek zrobie sobie bete po prostu i juz cos bede wiedziec.
Jestem zła a moj chlop sie ze mnie smieje bo naprawde boli mnie podbrzusze caly czas, dzis troszke lewa piers jakby czulsza ale to przy dotyku dopiero. Lekkie dolegluwosci zoldkowe mam jak w trakcie @ no i mam takie dziwne uczucie jakby głodu... Wszystko by pasowało więc musze poczekac jeszcze trochechciałabum, chciała...
Edit: zapomnialam napisac ze od wczoraj mam 37.2 37.1 temperature - mierzona dopiero teraz wiec niewiadomo jak to bedzie alr mysle ze jak bedzie sie utrzymywac powyzej 37 to tez moze byc chyba dobry znak
-
aszka wrote:na pewno dobry znak tempka, jak nie spadnie to powinna byc II krecha, tego Ci zycze
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny