CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Mozesz poprosic po wizycie o ovitrelle. Ten zastrzyk sie robi samodzielnie. To byloby jakies rozwiazanie. Zrobisz sobie np po 2dniach od wizyty.
-
nick nieaktualny
-
No to piekny, nadaje sie juz taki na zastrzyk!
jak bedzie taki duzy to moze dac Ci nawet recepte na sporo tanszy pregnyl i mozesz go dostac tego samego dnia. Podaje go pielegniarka, bo to zwykly domiesniowy. A jakby byl jakis niewyrosniety to na ovitrelle i sama sobie zrobisz za jakies 2 dni jak podrosnie
a czy ostatecznie pekl to sprawdzisz progesteronem 7dpo, do tego lekarz tez nie bedzie Ci potrzebny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:No to piekny, nadaje sie juz taki na zastrzyk!
jak bedzie taki duzy to moze dac Ci nawet recepte na sporo tanszy pregnyl i mozesz go dostac tego samego dnia. Podaje go pielegniarka, bo to zwykly domiesniowy. A jakby byl jakis niewyrosniety to na ovitrelle i sama sobie zrobisz za jakies 2 dni jak podrosnie
a czy ostatecznie pekl to sprawdzisz progesteronem 7dpo, do tego lekarz tez nie bedzie Ci potrzebny
-
Amus87 wrote:no mam koleżnake która własnie kończy studia pielęgniarskie kilka praktyk już miala wiec może by mi zrobiła pregnylem bo widze że dużo tańszy:)
Nojak nie pekaja to trzeba im pomoc. Nie daj sobie zmascic nastepnego cyklu, skoro juz wiesz na 100% ze trzeba im pomoc. Jak tam ta Twoja prl? Ona jest najczestrzym winowajca w sprawie niepekajacych pecherzykow...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 21:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:iel kosztuje ten OVITRELLE ? bo szukam na necie i jakies kosmiczne ceny wychodzą!! a ja mam gina prywatnie nie na NFZ:(
tam gdzie ja chodzę (Salve medica Łódź) można Ovitrell kupić w zabiegowym za 75 zł.
Ale, gdzieś coś słyszałam, że pregnyl też można sobie samemu podskórnie podać, że nie tylko domięśniowo... Ale nie wiem, czy to prawda.
Anatolka wrote:Tsh 1.38
Prl tez pieknie spadla
no i piknie!! To kciukasy zaciskam mocno!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 09:42
-
nick nieaktualny