X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Editt93 Koleżanka

Wysłany: 18 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak miałam ovitrelle za każdym razem

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam ja znowu zła jak osa będe miala tylko monit 11dc bo potem gin wyjeżdza na konferencje a u innego nie ma terminów grrrrrrrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 a pękają Ci same?

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tsh 1.38 :) :) :) :)

Prl tez pieknie spadla :) :) :) :)

aszka lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Amus87 a pękają Ci same?
    no ostatnio nie pękły ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to lipa, przydałby się dalszy monitoring, a nie masz gdzie indziej się zapisac?

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    no ostatnio nie pękły ;/

Mozesz poprosic po wizycie o ovitrelle. Ten zastrzyk sie robi samodzielnie. To byloby jakies rozwiazanie. Zrobisz sobie np po 2dniach od wizyty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 20:46

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Mozesz poprosic po wizycie o ovitrelle. Ten zastrzyk sie robi samodzielnie. To byloby jakies rozwiazanie. Zrobisz sobie np po 2dniach od wizyty.
    zagadam do dr nie wiem co on na to bo go nie znam;/ zobaczymy co powie ostatnio ww 11dc pęcherzyk mial 19mm

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iel kosztuje ten OVITRELLE ? bo szukam na necie i jakies kosmiczne ceny wychodzą!! a ja mam gina prywatnie nie na NFZ:(

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to piekny, nadaje sie juz taki na zastrzyk! :) jak bedzie taki duzy to moze dac Ci nawet recepte na sporo tanszy pregnyl i mozesz go dostac tego samego dnia. Podaje go pielegniarka, bo to zwykly domiesniowy. A jakby byl jakis niewyrosniety to na ovitrelle i sama sobie zrobisz za jakies 2 dni jak podrosnie :) a czy ostatecznie pekl to sprawdzisz progesteronem 7dpo, do tego lekarz tez nie bedzie Ci potrzebny :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najatnszy widze 130 zł

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovi zalezy bardzo od apteki. Scarlet nawet za 70zl znalazla w swojej aptece, wiec sporo mniej niz to, co znalazlas na necie. Musialabys sie wczesniej zorientowac gdzie kupic w najlepszej cenie.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    No to piekny, nadaje sie juz taki na zastrzyk! :) jak bedzie taki duzy to moze dac Ci nawet recepte na sporo tanszy pregnyl i mozesz go dostac tego samego dnia. Podaje go pielegniarka, bo to zwykly domiesniowy. A jakby byl jakis niewyrosniety to na ovitrelle i sama sobie zrobisz za jakies 2 dni jak podrosnie :) a czy ostatecznie pekl to sprawdzisz progesteronem 7dpo, do tego lekarz tez nie bedzie Ci potrzebny :)
    no mam koleżnake która własnie kończy studia pielęgniarskie kilka praktyk już miala wiec może by mi zrobiła pregnylem bo widze że dużo tańszy:)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    no mam koleżnake która własnie kończy studia pielęgniarskie kilka praktyk już miala wiec może by mi zrobiła pregnylem bo widze że dużo tańszy:)

No :) jak nie pekaja to trzeba im pomoc. Nie daj sobie zmascic nastepnego cyklu, skoro juz wiesz na 100% ze trzeba im pomoc. Jak tam ta Twoja prl? Ona jest najczestrzym winowajca w sprawie niepekajacych pecherzykow...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 21:26

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troche sie boje tych zastrzyków...a co jeśli beda 2 lub 3 pęcherzyki i po zastrzyku wszystkie pękną? ciąża mnoga mnie przeraża...

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naturalnie tez by mogly peknac... Ryzyk fizyk ;) nawet jak wszystkie 3 by pekly, nie musza sie wszystkie zaplodnic.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:

to zacyznaj teraz dobrw wiadomosci, i fasolke :P a my po Tobie :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus na monitoringu będziesz wiedzieć ile ich jest. Ja bym się nie obraziła jakbym miała bliźniaki :)

tulipanna lubi tę wiadomość

• figielek Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    iel kosztuje ten OVITRELLE ? bo szukam na necie i jakies kosmiczne ceny wychodzą!! a ja mam gina prywatnie nie na NFZ:(

tam gdzie ja chodzę (Salve medica Łódź) można Ovitrell kupić w zabiegowym za 75 zł.
    Ale, gdzieś coś słyszałam, że pregnyl też można sobie samemu podskórnie podać, że nie tylko domięśniowo... Ale nie wiem, czy to prawda.
    Anatolka wrote:

no i piknie!! To kciukasy zaciskam mocno!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 09:42

UDizp2.png4vvop2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Amus na monitoringu będziesz wiedzieć ile ich jest. Ja bym się nie obraziła jakbym miała bliźniaki :)
    ja waze 90 lg przy wzroscie 150 cm mam problem z cukrem lekare mówią że ciąża bliźniacza nie wchodzi w gr

‹‹ 473 474 475 476 477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ