CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:zrobilam wczoraj przy tej samej dawce nic nie zmienialam i TSH 5! co sie mogło podziać?
z tarczycą tak niestety bywa. Idź koniecznie do endo, widocznie potrzebna jest korekta dawki.
Moja endokrynolog każe mi sprawdzać TSH minimum raz na kwartał.
Katarzyna, gratulacje!!
a ja siedzę i czekam na wyniki bety, mają na maila wysłać...
-
Amus87 wrote:dziewczyny wiem ze to watek CLo ale mam pytanie do tych co biorą euthyrox
lecze się już ok 6 lat wyrównaną mialam caly czas
ostatnio badalam chyba pol roku temu TSH Ft3 i Ft4 wszysyko bylo ok
a TSH ok 1,2
zrobilam wczoraj przy tej samej dawce nic nie zmienialam i TSH 5! co sie mogło podziać?
Organizm przyzwyczail sie do dawki. Na 100% dostaniesz wieksza. Ile bierzesz? Mnie jak skoczylo do 6, to dostalam o 25 wiecej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 09:38
-
nick nieaktualny
-
renieczka musi być dobrze! Jakiś czas temu pytałam sie na forum czy którejś się udało (z 2 tyg temu), teraz już są dwie mamy! Musi się odwrócić zła passa!
Magda_lena88 bardzo się Kochana cieszę! Ja w 12dc miałam pecherzyk 12mm, myslalam ze nic z tego nie będzie. 17dc wyznaczona została owulka, więc prawie identycznie jak u Ciebie! Endometrium masz jak mieszkanie 5 pokojowe, wiec spokojnie może się maluch prowadzić :*
Czarnulka84 - trzymam kciuki
figielek - gratuluję kochana! mamy trzecią mamę na Clo! -
Katarzyna87 wrote:Kurcze ja jestem też 17dpo i mam betę 77
Kasia, ale zobacz jakie szerokie są zakresy bety (masz pewnie na wyniku), to naprawdę wartość nie ma takiego znaczenia, najważniejsze, żeby przyrost był prawidłowy!
Możesz też mieć wynik w innej jednostce podany, nie martw się niepotrzebnie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfigielek gratki!!! no chyba cos z tych 3 sie wykluło moze bedą bliźniaki hihi:D
a co do tarczycy to ja juz biore 100 euthyroxu pojechalam jeszcze raz na badanie wynik o 14:00 bo moze błąd lab
ja sie fatalnie czuje przy wyniku 2 a teraz mam 5 i zero objawów i to mnie zastanawia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny