CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę, dziewczyny! Naczytałam się o Waszych bólach i zaczynam Wam zazdrościć! :p mnie bolało tylko raz podczas brania clo dziś 7 dc i cisza mam nadzieje, ze tak jak u Was będę czuła owulację i będę wiedzieć kiedy
W ostatnim cyklu poszłam 12 dc i serduszko wanie było dopiero później, 14 dc ale teraz nie powtórzę tego błędu. Wytrzymam chłopa do niedzieli i od 11 dc będziemy intensywnie działać żeby nic nie przegapić!liczę na to ze wiesiołek pomoże!
musze się do
edukować jak z wykresu wyczytać moment owulacji:)
Ps. A propos boli po owulacji - ja w poniedziałek wypytam mojego gina o wszystko bo u mnie była tragedia jakaś - byłam pewna że to objawy ciąży, bo kto to widział taki ból podbrzusza cały tydzień. Zobaczymy. Mam tyło nadzieje ze to nie była jakaś torbielka wredna...19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_analiza wrote:Kurczę, dziewczyny! Naczytałam się o Waszych bólach i zaczynam Wam zazdrościć! :p mnie bolało tylko raz podczas brania clo dziś 7 dc i cisza mam nadzieje, ze tak jak u Was będę czuła owulację i będę wiedzieć kiedy
W ostatnim cyklu poszłam 12 dc i serduszko wanie było dopiero później, 14 dc ale teraz nie powtórzę tego błędu. Wytrzymam chłopa do niedzieli i od 11 dc będziemy intensywnie działać żeby nic nie przegapić!liczę na to ze wiesiołek pomoże!
musze się do
edukować jak z wykresu wyczytać moment owulacji:)
Ps. A propos boli po owulacji - ja w poniedziałek wypytam mojego gina o wszystko bo u mnie była tragedia jakaś - byłam pewna że to objawy ciąży, bo kto to widział taki ból podbrzusza cały tydzień. Zobaczymy. Mam tyło nadzieje ze to nie była jakaś torbielka wredna...
a bolało mocno, za to pare dni temu tez mnie bolał jakby jajnik( tam gdzie był pęcherzyk) juz sobie wmawialam ze moze to pozamaciczna... ale minęło po godzinie. Nie wiem co to mogło być -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po pracy, mniej boli mnie już podbrzusze
choć rano bolało strasznie
Jak przejdzie to od jutra dupek, jak nie to od piątku
Amberla ja nie mierze temp.
aszka u mnie właśnie dzisiaj jest 3 dzień mocniejszego bólu, ale ogólnie to już 4 dzień.
Natka strasznie mi przykrowidocznie ten lek na Ciebie nie działa. Nie ma czegoś w zamian?
_analiza mnie właśnie po clo tak boli bo aż 2 pęcherze w tym jeden byk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mana wrote:dołączę i ja do Was
biorę CLO od 2 do 6dc i od wczoraj tak mnie jajniki napitalają że szok zwłaszcza lewy może coś się szykuje na monitoring idę za 12dc.
Ja dzisiaj 7dc i ostatnia tabl CLO...zastanawiam się dalej kiedy podejść na monitoring...pt czy sob...jajniki bolą tzn ból jak na @, piersi bolą, do tego zaczyna się robić mokro, więc niebawem płodny śluz nastanie
-
nick nieaktualny
-
Natka, szczerze, to nie mam pojęcia czy 1 pęcherzyk czy 2
w poprzendim cyklu byłam na monitoringu tylko żeby zobaczyć czy coś wyrosło i pękło i był juz płyn po owulacji, a w tym cyklu olewam i nie idę
. Z tym, że ja przed rozpoczęciem aromka miałam juz jedną samodzielną owulację. W trzy poprzednie cykle po odstawieniu tabletek anty nie miałam.