Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, dziewczyny! Naczytałam się o Waszych bólach i zaczynam Wam zazdrościć! :p mnie bolało tylko raz podczas brania clo dziś 7 dc i cisza mam nadzieje, ze tak jak u Was będę czuła owulację i będę wiedzieć kiedy <3
    W ostatnim cyklu poszłam 12 dc i serduszko wanie było dopiero później, 14 dc ale teraz nie powtórzę tego błędu. Wytrzymam chłopa do niedzieli i od 11 dc będziemy intensywnie działać żeby nic nie przegapić! :) liczę na to ze wiesiołek pomoże! :) musze się do
    edukować jak z wykresu wyczytać moment owulacji:)

Ps. A propos boli po owulacji - ja w poniedziałek wypytam mojego gina o wszystko bo u mnie była tragedia jakaś - byłam pewna że to objawy ciąży, bo kto to widział taki ból podbrzusza cały tydzień. Zobaczymy. Mam tyło nadzieje ze to nie była jakaś torbielka wredna... :(

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Hej. Ja po kolejnym monicie. Nadal nic. Koniec z clo teraz Aromek idzie w ruch.
    natka przykro mi kurcze;/ oby ten inny lek pomógł!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:
    Kurczę, dziewczyny! Naczytałam się o Waszych bólach i zaczynam Wam zazdrościć! :p mnie bolało tylko raz podczas brania clo dziś 7 dc i cisza mam nadzieje, ze tak jak u Was będę czuła owulację i będę wiedzieć kiedy <3
    W ostatnim cyklu poszłam 12 dc i serduszko wanie było dopiero później, 14 dc ale teraz nie powtórzę tego błędu. Wytrzymam chłopa do niedzieli i od 11 dc będziemy intensywnie działać żeby nic nie przegapić! :) liczę na to ze wiesiołek pomoże! :) musze się do
    edukować jak z wykresu wyczytać moment owulacji:)

Ps. A propos boli po owulacji - ja w poniedziałek wypytam mojego gina o wszystko bo u mnie była tragedia jakaś - byłam pewna że to objawy ciąży, bo kto to widział taki ból podbrzusza cały tydzień. Zobaczymy. Mam tyło nadzieje ze to nie była jakaś torbielka wredna... :(
    7dc to jeszcze czaaaas ja czulam dopiero od 12-13 dc gdzie w 11 dc byl 26 mm także spokojnie
    a bolało mocno, za to pare dni temu tez mnie bolał jakby jajnik( tam gdzie był pęcherzyk) juz sobie wmawialam ze moze to pozamaciczna... ale minęło po godzinie. Nie wiem co to mogło być

• figielek Przyjaciółka

Wysłany: 1 października 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla, Magdalena, gratulacje dziewczyny!!

Dla wszystkich staraczek wysyłam wiruski *** i zaciskam mocno kciuki!

Amberla lubi tę wiadomość

UDizp2.png4vvop2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Hej. Ja po kolejnym monicie. Nadal nic. Koniec z clo teraz Aromek idzie w ruch.
    a lekarz nie proponowal Ci clo jak w ulotce? Ze w razie braku owulacji powtorka za kilka dni?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 13:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    a lekarz nie proponowal Ci clo jak w ulotce? Ze w razie braku owulacji powtorka za kilka dni?

Nie, endometrium mam już jak w fazie miesiączki, coś się popierdzieliło i stwierdził że Aromek będzie lepszy niż clo.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie czuje tam na dole jakby coś mnie chciało brac nie to infekcja intymna , nie pęcherza - nie wiem... dziś <3 jeszcze bo przewiduje owu dziś , jutro . W pt monitoring czy pękło.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaszalelismy wczoraj rano i poznym wieczorem a dzis rano wstalam z bolem lewego jajnika-to 14 dc.teraz juz nic nie boli, wieczorem powtorka a od jutra duphaston.
    Natka, co to ten aromek?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem, jakiś lek na owulację, ktoś go tu brał? Anatolka?

• MagSz Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biorę. Aromek nie upośledza tak endometrium jak clo

f2wlcbxmqludqper.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagSz wrote:
    ja biorę. Aromek nie upośledza tak endometrium jak clo
    od razu zadziałał?

• MagSz Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mam po nim owulacje i endometrium ponoć ok (10-11 mm)

f2wlcbxmqludqper.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagSz wrote:
    no mam po nim owulacje i endometrium ponoć ok (10-11 mm)
    a owulację z jednym czy dwoma pęcherzykami? Wpływa on na ilość ich?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po pracy, mniej boli mnie już podbrzusze :) choć rano bolało strasznie :) Jak przejdzie to od jutra dupek, jak nie to od piątku :D

Amberla ja nie mierze temp.

aszka u mnie właśnie dzisiaj jest 3 dzień mocniejszego bólu, ale ogólnie to już 4 dzień.

Natka strasznie mi przykro :( widocznie ten lek na Ciebie nie działa. Nie ma czegoś w zamian?

_analiza mnie właśnie po clo tak boli bo aż 2 pęcherze w tym jeden byk :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:

Natka strasznie mi przykro :( widocznie ten lek na Ciebie nie działa. Nie ma czegoś w zamian?

No właśnie będę brać Aromka

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka to trzymam kciuki ;) oby ten pomógł pęcherzykom.

Natka098 lubi tę wiadomość

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mana wrote:
    dołączę i ja do Was :) biorę CLO od 2 do 6dc i od wczoraj tak mnie jajniki napitalają że szok zwłaszcza lewy może coś się szykuje na monitoring idę za 12dc.
    Witaj i tutaj :) Ja dzisiaj 7dc i ostatnia tabl CLO...zastanawiam się dalej kiedy podejść na monitoring...pt czy sob...jajniki bolą tzn ból jak na @, piersi bolą, do tego zaczyna się robić mokro, więc niebawem płodny śluz nastanie ;)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    andzia ja bym polazła chyba w sb bo to bedzie 10 dc

• MagSz Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, szczerze, to nie mam pojęcia czy 1 pęcherzyk czy 2 :P w poprzendim cyklu byłam na monitoringu tylko żeby zobaczyć czy coś wyrosło i pękło i był juz płyn po owulacji, a w tym cyklu olewam i nie idę :P. Z tym, że ja przed rozpoczęciem aromka miałam juz jedną samodzielną owulację. W trzy poprzednie cykle po odstawieniu tabletek anty nie miałam.

f2wlcbxmqludqper.png
‹‹ 510 511 512 513 514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ