CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam zacząć od 1 tabletki dziennie od 5 do 9 dc. Mam PCO.Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak Wy te bóle malowniczo opisujecie
U mnie dziś druga tabletka Clo, boleć za bardzo nic nie boli (no, może minimalnie teraz, bo się wczuwam na maksa), może trochę wczoraj, ale to ciężko powiedzieć, bo może to jeszcze bóle od @.
Zresztą dzisiaj miałam tyle biegania, załatwiania i stresu (remont wszechczasów), że po raz pierwszy od dłuższego czasu przez cały dzień nie myślałam o zafasolkowaniu
Jutro zajdę na konsultacje do mojego gina, i zastanawiam się, czy by się jeszcze do niego nie zapisać na poniedziałek/wtorek (8/9dc), bo potem niestety wyjeżdżam i z monitoringu nici... Kurczę, tak czytam o tym jak podglądacie pęcherzyki i z jednej strony też bym chciała wiedzieć, co się dzieje (oby działał!), ale z drugiej strony to wtedy już o niczym innym bym nie dała rady myśleć.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHm.. a tak myślę z tym dupkiem, skoro prawie już nie boli i jutro nie będzie już boleć.. o ile nie będzie
to może jutro po południu lub wieczór zażyję.. bo skoro ból minie całkiem to chyba już będzie po owulce, nie?
Lepiej brać dupka rano czy wieczór? -
nick nieaktualny
-
Ale.ale, my opisujemy bole owulacyjne:pte po clo kilka stron wczesnie opisywalysmy malowniczo:)
Pirelko, ja tam slyszalam zawsze od lekarzy ze hormony bierze sie rano tak jak i sterydy np.encorton i o rownych porach..Ja zawsze rano-z reszta po peknieciu nic juz dupek nie zablokuje, a po bolu=po Peknieciu.A jak peknie to juz nie ma co blokowac:) -
Ha, to ja czytam o nie tych bólach
ale i tak już u siebie czuję, tylko nie wiem, czy teraz ich sobie nie wmówiłam
Pirelko, mi gin też mówił, że hormony rano, Clo też mi zalecał rano, więc pewnie dupek też (choć nie mam z nim praktyki).
To przestanę panikować z progesteronem, poczekam spokojnie chociaż ten cykl i zobaczę jak z temp i śluzem. Taaa, tylko w ogóle "czekać spokojnie" to nie dla mnie -
ale.ale wrote:Ha, to ja czytam o nie tych bólach
ale i tak już u siebie czuję, tylko nie wiem, czy teraz ich sobie nie wmówiłam
Pirelko, mi gin też mówił, że hormony rano, Clo też mi zalecał rano, więc pewnie dupek też (choć nie mam z nim praktyki).
To przestanę panikować z progesteronem, poczekam spokojnie chociaż ten cykl i zobaczę jak z temp i śluzem. Taaa, tylko w ogóle "czekać spokojnie" to nie dla mnie
Pirelka nam uciekła:p
-
Ja bym brała dupka na wieczór.
W razie, gdybyś miała mieć jakieś skutki uboczne, to je prześpisz.Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Kurczę, u mnie od kilku cykli nie ma takiego klasycznego śluzu ciągnącego, w sumie to nie wiem czy kiedykolwiek był, bo wcześniej nie obserwowałam
Teraz jem wisiołek, może w przyszłym cyklu sprobuję też siemienia.
A teraz dobranoc! Niech pęcherzyki rosną zdrowo! -
nick nieaktualnyWitajcie Kochane
Przepraszam, że wczoraj uciekłam ale położyłam się bo krzyż nie daje mi spokoju
Co do dupka to nie jest mój pierwszy cykl, a chyba z 10 jużwięc Asiula wiem czego mogę się spodziewać. Zawsze brałam rano i chyba nie będę cudować
Jajniki i podbrzusze już prawie nie bolą, no może ciut ciut coś tam czuję i teraz mam dylemat czy od dzisiaj brać dupka czy od jutrachyba wezmę od jutra dla pewności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 07:03
-
pirelko też na Twoim miejscu wzięłabym od jutra jak coś jeszcze tam czujesz
u mnie nie wiem... kłuje w szyjce ?
nie wiem bo tak nigdy nie miałam czasem tam zakłuje. A temp nisko to owu jeszcze nie było chyba . jutro monitoring i obym miała dobre wieści .
-
hej Kochane a ja dziś idę powtórzyć hcg koło 10 bo ostatni też tak jakoś byłam
i mam taki stres, że miałam rano nie robić testu ale zrobiłam i tak:
tak wyglądał od razu po "dodaniu kropelek"
a tak po czasie zapisanym w ulotce by odczytać czyli po ok 5min:
I sama nie wiem. Powiem tak na żywo lepiej widać (test o czuł.25) ale tak sobie myślę czy nie powinny już być ciemniejsze te krechy znaczy ta T ..wiem wiem wymyślamw sumie te co robiłam 2 dni temu wyszły dopiero po 5 i 3 min i chyba jaśniejsze niż ta..pozostaje czekać. mam nadzieję, że znowu uda mi się wyniki na ok 13stą wyprosić
Buziaki -
nick nieaktualnyMagda_lena piękne krechy!!
bierzesz dupka?? ja kurcze nie wiem jeden powiedział ze nie tzreba (gin) drugi że moge i w sumie nie wiem co robić tak szczerze:/ z Kubą w ciąży nic nie brałam a nie lubie ładować niepotrzebnie w siebie hormonów
co radzicie? -
Amus87 wrote:Magda_lena piękne krechy!!
bierzesz dupka?? ja kurcze nie wiem jeden powiedział ze nie tzreba (gin) drugi że moge i w sumie nie wiem co robić tak szczerze:/ z Kubą w ciąży nic nie brałam a nie lubie ładować niepotrzebnie w siebie hormonów
co radzicie?