X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19 mm ale w którym dniu cyklu??:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodam wrote:
    Właśnie wróciłam od gina mam pęcherzyk 19mm powiedział ze pęknie za jakieś 2- 3 dni.. Jak myślicie od kiedy się starać? Jest szansa ze się uda?
    Już się zacznijcie starać :D

• Jagodam Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 18 dc

p19uyx8d8t4pvceh.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja się dziś troszkę załamałam. Nie wiem co jest z moim ginekologim (mam do niego 35 km) do tej pory umawiałam się telefonicznie w dniu okresu na 12 dc ale teraz nie mogłam się dodzwonić a dziś poczta mówi jakiś dziwny komunikat że cytologia 15-17 a gabinet czynny wtorek-środa. Wcześniej było pon-pt i zawsze odbierała jakaś babeczki z rejestracji.

Myślicie, że taki zwykły gin u mnie w miescie wypatrzy u mnie ładnie i wymierzyć dokladnie jajeczko i przepisze ewentualnie Ovitrelle albo duphaston?

Kurcze nie lubię takich sytuacji;/
    .

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodam hmmm troche późno ta owulka a w jakich dniach bralaś CLO??

analiza ja ostatnio bylam u 2 innych jeden kompletny baran ogólna przykra wizyta a drugi nie dosc ze tanszy to jeszcze wszystko ladnie posprawdzał pomierzyl i pogadał ze mną:)) także nie koniecznie musisz isc do tego samego

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A po co az 3 tabletki? Wystarczy jedna, ja tak zrobiłam raz tyle ze odstawiłam chyba po 6-7 dniach.Tyle, ze @ przyszla i tak za tydzien.
    ja by dostac okresu po luteinie musze brac 4 tabletki dziennie ( 2x2 przez 5 dni) a okres i tak dostaje po okolo 12 dniach ;/ dlatego wole dupka bo biore 2 tabletki przez 5 dni i po 5 dniach mam okres

• Jagodam Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus brałam clo od 2 do 6 dc. Tylko cykle mam długie ponad 40dni

p19uyx8d8t4pvceh.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie, śmiem się pochwalić, że beta przyrasta. We wtorek 57,1 a dziś 117 :) Nie jest to tak spektakularny przyrost jak u Magdy ale jest :) Więc już oficjalnie wysyłam do wszystkich wiruski!!! ( Zawsze chciałam to powiedzieć). Teraz tylko czekam na wizytę i usg - 16 października :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, tulipanna, _analiza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla ale się cieszę razem z Tobą. CUDOWNIE KOCHANA :*

Łapię wiruski ;D

Mnie dzisiaj coś ciągnie w podbrzuszu, ale może od jedzenia.. troszkę pofolgowałam sobie dzisiaj. Plecy nadal bolą :/

analiza można próbować u innych, ale nie dziwię Ci się, że nie lubisz takich sytuacji. Ja również nie znoszę, a będę musiała poszukać kogoś nowego albo chodzić do obecnego prywatnie :(

Amberla lubi tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Moje drogie, śmiem się pochwalić, że beta przyrasta. We wtorek 57,1 a dziś 117 :) Nie jest to tak spektakularny przyrost jak u Magdy ale jest :) Więc już oficjalnie wysyłam do wszystkich wiruski!!! ( Zawsze chciałam to powiedzieć). Teraz tylko czekam na wizytę i usg - 16 października :)
    Kochana dobrze jest :) by było prawidłowo to min 2x musi się powiększyć i u Ciebie tak jest :) a u mnie to mąż się śmiał, że bliźniaki będą bo nie dość, że po CLO to jeszcze od jego str są szanse :P no ale owulacja była z jednego pęcherzyka :P chyba, że jednojajowe :O no ale ważne żeby ta ciąża zdrowo się rozwijała nieważne czy mnoga czy pojedyncza :)
    A tak poza tym to Kochane rozmawiałam z lekarzem i mówił, że przyrost bardzo ładny :) że jest dobrze i ciąża jest :) kazał dalej brać dup-ka 3x1 . Jedyne czym mnie "zasmucił" to kazał za tydzień powtórzyć hCg a już myślałam, że mnie ominie dalszy stres związany z badaniem :P ale dam radę. No i jak będę miała za tydzień wynik badania będziemy umawiać się na wizytę bo póki co pewnie i tak mało co albo nic by nie było widać w usg. Jestem dobrej myśli :) Musi być dobrze <3

Amberla lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    Kochana dobrze jest :) by było prawidłowo to min 2x musi się powiększyć i u Ciebie tak jest :) a u mnie to mąż się śmiał, że bliźniaki będą bo nie dość, że po CLO to jeszcze od jego str są szanse :P no ale owulacja była z jednego pęcherzyka :P chyba, że jednojajowe :O no ale ważne żeby ta ciąża zdrowo się rozwijała nieważne czy mnoga czy pojedyncza :)
    A tak poza tym to Kochane rozmawiałam z lekarzem i mówił, że przyrost bardzo ładny :) że jest dobrze i ciąża jest :) kazał dalej brać dup-ka 3x1 . Jedyne czym mnie "zasmucił" to kazał za tydzień powtórzyć hCg a już myślałam, że mnie ominie dalszy stres związany z badaniem :P ale dam radę. No i jak będę miała za tydzień wynik badania będziemy umawiać się na wizytę bo póki co pewnie i tak mało co albo nic by nie było widać w usg. Jestem dobrej myśli :) Musi być dobrze <3
    ten dupek w ciąży mnie przeraża.. a jak bierze się przed ciążą to koniecznie w ciąży trzeba brać czy to zależy od wyników progesteronu?!

Cieszę się, że u Ciebie tak ok ;) a czemu HCG? To takie badanie z krwi ?

• Amberla Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka - ja Ci pisałam przy Twoim wykresie, że czuję, że w tym cyklu Ci się uda :) I dołączysz do czerwcówek !!! :)

Magda_lena88 - tak właśnie pomyślałam, że przyrost Twojej bety może świadczyć o bliźniakach :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla oby tak było, po części tak czuję bo jak nie teraz to już nie wiem kiedy ;) dzięki za wiarę i dobre słowo, ale nie chcę się zbyt nastawić bo nie raz tak czułam i pisały mi tak forumowiczki i nici były :(

Bliźniaki super <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 19:03

• Honik Koleżanka

Wysłany: 2 października 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki serdecznie. Dawno tutaj nie zaglądałam. Dziś usiadłam i poczytałam o tym co się przez ten czas wydarzyło i widzę spore zmiany. Gratuluję bardzo bardzo bardzo tym którym się udało. Cieszy mnie Wasze szczęście.

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f070e1208c1.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46e2889bd775.jpg

Dziewczyny czy ja mam jakieś ciążowe schizy czy tam coś jest?
    Test robiony 10dpo popołudniu...

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amberla, magdalena pożeram wiruski!!!!
    a apropos pożerania, nie mogłam się oprzeć żeby wam to pokazać, świat zwariował:

http://www.smog.pl/torty-zwiazane-z-porodem-cukiernicza-masakra-71637/?utm_campaign=o2cu&utm_medium=CU&utm_source=pudelek.pl

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzalas jednak :) jak sytuacja u Ciebie, Honik?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 19:41

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia jest, jest - gratulacje :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia jakoś się boję cieszyć.... Poczekam jeszcze. :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciesz sie ciesz kochana ! bo to nie jest żaden cień tylko wyraźna krecha :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 514 515 516 517 518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ