CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja się dziś troszkę załamałam. Nie wiem co jest z moim ginekologim (mam do niego 35 km) do tej pory umawiałam się telefonicznie w dniu okresu na 12 dc ale teraz nie mogłam się dodzwonić a dziś poczta mówi jakiś dziwny komunikat że cytologia 15-17 a gabinet czynny wtorek-środa. Wcześniej było pon-pt i zawsze odbierała jakaś babeczki z rejestracji.
Myślicie, że taki zwykły gin u mnie w miescie wypatrzy u mnie ładnie i wymierzyć dokladnie jajeczko i przepisze ewentualnie Ovitrelle albo duphaston?
Kurcze nie lubię takich sytuacji;/
.19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualnyjagodam hmmm troche późno ta owulka a w jakich dniach bralaś CLO??
analiza ja ostatnio bylam u 2 innych jeden kompletny baran ogólna przykra wizyta a drugi nie dosc ze tanszy to jeszcze wszystko ladnie posprawdzał pomierzyl i pogadał ze mną) także nie koniecznie musisz isc do tego samego
-
nick nieaktualnyaszka wrote:A po co az 3 tabletki? Wystarczy jedna, ja tak zrobiłam raz tyle ze odstawiłam chyba po 6-7 dniach.Tyle, ze @ przyszla i tak za tydzien.
-
Moje drogie, śmiem się pochwalić, że beta przyrasta. We wtorek 57,1 a dziś 117
Nie jest to tak spektakularny przyrost jak u Magdy ale jest
Więc już oficjalnie wysyłam do wszystkich wiruski!!! ( Zawsze chciałam to powiedzieć). Teraz tylko czekam na wizytę i usg - 16 października
pirelka, scarllet, renieczka, tulipanna, _analiza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmberla ale się cieszę razem z Tobą. CUDOWNIE KOCHANA :*
Łapię wiruski
Mnie dzisiaj coś ciągnie w podbrzuszu, ale może od jedzenia.. troszkę pofolgowałam sobie dzisiaj. Plecy nadal bolą
analiza można próbować u innych, ale nie dziwię Ci się, że nie lubisz takich sytuacji. Ja również nie znoszę, a będę musiała poszukać kogoś nowego albo chodzić do obecnego prywatnieAmberla lubi tę wiadomość
-
Amberla wrote:Moje drogie, śmiem się pochwalić, że beta przyrasta. We wtorek 57,1 a dziś 117
Nie jest to tak spektakularny przyrost jak u Magdy ale jest
Więc już oficjalnie wysyłam do wszystkich wiruski!!! ( Zawsze chciałam to powiedzieć). Teraz tylko czekam na wizytę i usg - 16 października
by było prawidłowo to min 2x musi się powiększyć i u Ciebie tak jest
a u mnie to mąż się śmiał, że bliźniaki będą bo nie dość, że po CLO to jeszcze od jego str są szanse
no ale owulacja była z jednego pęcherzyka
chyba, że jednojajowe
no ale ważne żeby ta ciąża zdrowo się rozwijała nieważne czy mnoga czy pojedyncza
A tak poza tym to Kochane rozmawiałam z lekarzem i mówił, że przyrost bardzo ładnyże jest dobrze i ciąża jest
kazał dalej brać dup-ka 3x1 . Jedyne czym mnie "zasmucił" to kazał za tydzień powtórzyć hCg a już myślałam, że mnie ominie dalszy stres związany z badaniem
ale dam radę. No i jak będę miała za tydzień wynik badania będziemy umawiać się na wizytę bo póki co pewnie i tak mało co albo nic by nie było widać w usg. Jestem dobrej myśli
Musi być dobrze
Amberla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:Kochana dobrze jest
by było prawidłowo to min 2x musi się powiększyć i u Ciebie tak jest
a u mnie to mąż się śmiał, że bliźniaki będą bo nie dość, że po CLO to jeszcze od jego str są szanse
no ale owulacja była z jednego pęcherzyka
chyba, że jednojajowe
no ale ważne żeby ta ciąża zdrowo się rozwijała nieważne czy mnoga czy pojedyncza
A tak poza tym to Kochane rozmawiałam z lekarzem i mówił, że przyrost bardzo ładnyże jest dobrze i ciąża jest
kazał dalej brać dup-ka 3x1 . Jedyne czym mnie "zasmucił" to kazał za tydzień powtórzyć hCg a już myślałam, że mnie ominie dalszy stres związany z badaniem
ale dam radę. No i jak będę miała za tydzień wynik badania będziemy umawiać się na wizytę bo póki co pewnie i tak mało co albo nic by nie było widać w usg. Jestem dobrej myśli
Musi być dobrze
Cieszę się, że u Ciebie tak oka czemu HCG? To takie badanie z krwi ?
-
nick nieaktualnyAmberla oby tak było, po części tak czuję bo jak nie teraz to już nie wiem kiedy
dzięki za wiarę i dobre słowo, ale nie chcę się zbyt nastawić bo nie raz tak czułam i pisały mi tak forumowiczki i nici były
Bliźniaki superWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 19:03
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f070e1208c1.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46e2889bd775.jpg
Dziewczyny czy ja mam jakieś ciążowe schizy czy tam coś jest?
Test robiony 10dpo popołudniu...XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualnyamberla, magdalena pożeram wiruski!!!!
a apropos pożerania, nie mogłam się oprzeć żeby wam to pokazać, świat zwariował:
http://www.smog.pl/torty-zwiazane-z-porodem-cukiernicza-masakra-71637/?utm_campaign=o2cu&utm_medium=CU&utm_source=pudelek.pl -
Monia jakoś się boję cieszyć.... Poczekam jeszcze.
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków