Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19 mm ale w którym dniu cyklu??:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodam wrote:
    Właśnie wróciłam od gina mam pęcherzyk 19mm powiedział ze pęknie za jakieś 2- 3 dni.. Jak myślicie od kiedy się starać? Jest szansa ze się uda?
    Już się zacznijcie starać :D

• Jagodam Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 18 dc

p19uyx8d8t4pvceh.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja się dziś troszkę załamałam. Nie wiem co jest z moim ginekologim (mam do niego 35 km) do tej pory umawiałam się telefonicznie w dniu okresu na 12 dc ale teraz nie mogłam się dodzwonić a dziś poczta mówi jakiś dziwny komunikat że cytologia 15-17 a gabinet czynny wtorek-środa. Wcześniej było pon-pt i zawsze odbierała jakaś babeczki z rejestracji.

Myślicie, że taki zwykły gin u mnie w miescie wypatrzy u mnie ładnie i wymierzyć dokladnie jajeczko i przepisze ewentualnie Ovitrelle albo duphaston?

Kurcze nie lubię takich sytuacji;/
    .

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodam hmmm troche późno ta owulka a w jakich dniach bralaś CLO??

analiza ja ostatnio bylam u 2 innych jeden kompletny baran ogólna przykra wizyta a drugi nie dosc ze tanszy to jeszcze wszystko ladnie posprawdzał pomierzyl i pogadał ze mną:)) także nie koniecznie musisz isc do tego samego

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A po co az 3 tabletki? Wystarczy jedna, ja tak zrobiłam raz tyle ze odstawiłam chyba po 6-7 dniach.Tyle, ze @ przyszla i tak za tydzien.
    ja by dostac okresu po luteinie musze brac 4 tabletki dziennie ( 2x2 przez 5 dni) a okres i tak dostaje po okolo 12 dniach ;/ dlatego wole dupka bo biore 2 tabletki przez 5 dni i po 5 dniach mam okres

• Jagodam Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus brałam clo od 2 do 6 dc. Tylko cykle mam długie ponad 40dni

p19uyx8d8t4pvceh.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie, śmiem się pochwalić, że beta przyrasta. We wtorek 57,1 a dziś 117 :) Nie jest to tak spektakularny przyrost jak u Magdy ale jest :) Więc już oficjalnie wysyłam do wszystkich wiruski!!! ( Zawsze chciałam to powiedzieć). Teraz tylko czekam na wizytę i usg - 16 października :)

pirelka, scarllet, renieczka, tulipanna, _analiza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla ale się cieszę razem z Tobą. CUDOWNIE KOCHANA :*

Łapię wiruski ;D

Mnie dzisiaj coś ciągnie w podbrzuszu, ale może od jedzenia.. troszkę pofolgowałam sobie dzisiaj. Plecy nadal bolą :/

analiza można próbować u innych, ale nie dziwię Ci się, że nie lubisz takich sytuacji. Ja również nie znoszę, a będę musiała poszukać kogoś nowego albo chodzić do obecnego prywatnie :(

Amberla lubi tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Moje drogie, śmiem się pochwalić, że beta przyrasta. We wtorek 57,1 a dziś 117 :) Nie jest to tak spektakularny przyrost jak u Magdy ale jest :) Więc już oficjalnie wysyłam do wszystkich wiruski!!! ( Zawsze chciałam to powiedzieć). Teraz tylko czekam na wizytę i usg - 16 października :)
    Kochana dobrze jest :) by było prawidłowo to min 2x musi się powiększyć i u Ciebie tak jest :) a u mnie to mąż się śmiał, że bliźniaki będą bo nie dość, że po CLO to jeszcze od jego str są szanse :P no ale owulacja była z jednego pęcherzyka :P chyba, że jednojajowe :O no ale ważne żeby ta ciąża zdrowo się rozwijała nieważne czy mnoga czy pojedyncza :)
    A tak poza tym to Kochane rozmawiałam z lekarzem i mówił, że przyrost bardzo ładny :) że jest dobrze i ciąża jest :) kazał dalej brać dup-ka 3x1 . Jedyne czym mnie "zasmucił" to kazał za tydzień powtórzyć hCg a już myślałam, że mnie ominie dalszy stres związany z badaniem :P ale dam radę. No i jak będę miała za tydzień wynik badania będziemy umawiać się na wizytę bo póki co pewnie i tak mało co albo nic by nie było widać w usg. Jestem dobrej myśli :) Musi być dobrze <3

Amberla lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    Kochana dobrze jest :) by było prawidłowo to min 2x musi się powiększyć i u Ciebie tak jest :) a u mnie to mąż się śmiał, że bliźniaki będą bo nie dość, że po CLO to jeszcze od jego str są szanse :P no ale owulacja była z jednego pęcherzyka :P chyba, że jednojajowe :O no ale ważne żeby ta ciąża zdrowo się rozwijała nieważne czy mnoga czy pojedyncza :)
    A tak poza tym to Kochane rozmawiałam z lekarzem i mówił, że przyrost bardzo ładny :) że jest dobrze i ciąża jest :) kazał dalej brać dup-ka 3x1 . Jedyne czym mnie "zasmucił" to kazał za tydzień powtórzyć hCg a już myślałam, że mnie ominie dalszy stres związany z badaniem :P ale dam radę. No i jak będę miała za tydzień wynik badania będziemy umawiać się na wizytę bo póki co pewnie i tak mało co albo nic by nie było widać w usg. Jestem dobrej myśli :) Musi być dobrze <3
    ten dupek w ciąży mnie przeraża.. a jak bierze się przed ciążą to koniecznie w ciąży trzeba brać czy to zależy od wyników progesteronu?!

Cieszę się, że u Ciebie tak ok ;) a czemu HCG? To takie badanie z krwi ?

• Amberla Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka - ja Ci pisałam przy Twoim wykresie, że czuję, że w tym cyklu Ci się uda :) I dołączysz do czerwcówek !!! :)

Magda_lena88 - tak właśnie pomyślałam, że przyrost Twojej bety może świadczyć o bliźniakach :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla oby tak było, po części tak czuję bo jak nie teraz to już nie wiem kiedy ;) dzięki za wiarę i dobre słowo, ale nie chcę się zbyt nastawić bo nie raz tak czułam i pisały mi tak forumowiczki i nici były :(

Bliźniaki super <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 19:03

• Honik Koleżanka

Wysłany: 2 października 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki serdecznie. Dawno tutaj nie zaglądałam. Dziś usiadłam i poczytałam o tym co się przez ten czas wydarzyło i widzę spore zmiany. Gratuluję bardzo bardzo bardzo tym którym się udało. Cieszy mnie Wasze szczęście.

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f070e1208c1.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46e2889bd775.jpg

Dziewczyny czy ja mam jakieś ciążowe schizy czy tam coś jest?
    Test robiony 10dpo popołudniu...

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amberla, magdalena pożeram wiruski!!!!
    a apropos pożerania, nie mogłam się oprzeć żeby wam to pokazać, świat zwariował:

http://www.smog.pl/torty-zwiazane-z-porodem-cukiernicza-masakra-71637/?utm_campaign=o2cu&utm_medium=CU&utm_source=pudelek.pl

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzalas jednak :) jak sytuacja u Ciebie, Honik?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 19:41

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia jest, jest - gratulacje :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia jakoś się boję cieszyć.... Poczekam jeszcze. :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciesz sie ciesz kochana ! bo to nie jest żaden cień tylko wyraźna krecha :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 514 515 516 517 518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ