CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmberla jakoś rano jak Mąż szedł do pracy to nie chciało mi się spać
stwierdziłam, że szkoda mi wolnego dnia bo mam tylko jeden
więc zawsze planuję się wyspać, a wstaję być mieć więcej wolnego
U mnie w Gdyni pięknie, słonecznie aż chce się wyjść choć zimno bo 12-15 st -
Amsu, jak jest progesteron 18 to daja juz spokoj lekarze z dupkiem czy lutka, wiec spokojnie, pomyslimy tu jak bedzie wynik. Szkoda, ze nie masz porownania jak bylo z Kuba
Ja wzielam wczoraj ostatnia lutke. Czekam na @ i w przyszlym tygodniu do kliniki -
Dzisiaj powtórzyłam test, tez z rossmana tylko strumieniowy nie paskowy.....
Dokładnie taka sama blada 2 kreska. Nie umiem zdjęcia zrobic bo tam jest ten test za taką szybka i odbija mi aparat swiatlo
Spodziewałam się z porannego moczu grubszej
Nie mam jak już dzisiaj iść na bete, najwczesniej w poniedzialek, a w poniedziałek rano gdyby ciąża była, to już chyba powinna byc gruba druga krecha ?
tempka minimalnie spadła ale dalej wysoko.
No nic, czekam dalej.
Ale nie nastawiam sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:19
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanatolka no nie mam porównania bo wtedy to i tak pozno sie zorientowałam ze w ciązy jestem gdzieś po 5 tygodniu jak dorbze pamietam myślałam ze to kolejny cykl ponad 40 dniowy;)
mlody zje śniadanie i jedziemy na progesteron wyniki pewnie kolo 17:)) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny!
Tulipanna dzięki za uspokojenieJa sobie cały czas powtarzam, że co organizm, to inaczej się zachowuje, ale wcześniej przy moich długich cyklach to owu była (jak już raczyła przyjść) w 20-22dc. Nic, czekam do poniedziałku, zobaczymy jak rośnie, a potem już bez monitoringu, więc zostaje śluz, temperatura i trzymanie kciuków
(pękać ma sam, bez zastrzyków).
W poniedziałek mają też być wyniki nasienia MM, trochę mnie to stresuje, ale zaraz jedziemy na wesele (też dzisiaj wzięłam wolne i się nie wyspałam...) i zajmę myśli czym innym.
Lolcia, trzymam kciuki, szansa jest!
Amus, mi mówili, że do prolaktyny i TSH na czczo, do reszty rano, ale nie musi być na czczo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale.ale wrote:Dzień dobry dziewczyny!
Tulipanna dzięki za uspokojenieJa sobie cały czas powtarzam, że co organizm, to inaczej się zachowuje, ale wcześniej przy moich długich cyklach to owu była (jak już raczyła przyjść) w 20-22dc. Nic, czekam do poniedziałku, zobaczymy jak rośnie, a potem już bez monitoringu, więc zostaje śluz, temperatura i trzymanie kciuków
(pękać ma sam, bez zastrzyków).
W poniedziałek mają też być wyniki nasienia MM, trochę mnie to stresuje, ale zaraz jedziemy na wesele (też dzisiaj wzięłam wolne i się nie wyspałam...) i zajmę myśli czym innym.
Lolcia, trzymam kciuki, szansa jest!
Amus, mi mówili, że do prolaktyny i TSH na czczo, do reszty rano, ale nie musi być na czczo. -
Anatolko! Jestes!Trzymam kciuki zatem za szybka @ i szybkie rozpoczecie cyklu do Iui:-)Powiedz, co do iui jest potrzebne? Jakies badania fikusne? Inne leki?A Ty dalej ten lek z kliniki na stymulacje bierzesz(nie clo tylko ten inny?) Napiszesz nam?
-
Anatolko, też trzymam kciuki! I coś jeszcze oprócz Clo jest do stymulowania owu?
Są wyniki nasienia, były przez internet - kurczę, duża ilość (32mln/ml), ale z szybkim ruchem postępowym tylko 3% (norma od 25%)... Żeby się nie okazało, że też będę musiała zacząć czytać o IUI
Pocieszam się, że ruch postepowy ogółem wykazuje 68%.
Dobra, na dwa dni zabraniam sobie o tym myśleć, wyszło u nas słońce wreszcie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 09:32
-
nick nieaktualnyale.ale a jak wszystko odnosi się do norm? Mój Mąż ma wyniki w normie, choć nie są jakieś wybitnie świetne..
Jakieś inne masz chyba normy bo patrzę na wynik mojego Męża i koncentracja 110,83 mln/ml, ruch postępowy 50 % a normę mam od 32%.
Idź do ginekologa z wynikami i on powie co i jakMój mówił, że ok.. szału nie ma, ale jest w normie wszystko.
-
nick nieaktualny