Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy żeby uznać, że ze śluzem wszystko jest ok, to musi on być widoczny przy badaniu zewnętrznym? :P

f2wlcbxmqludqper.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 3 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zrobiłam teraz po południu Pepino 10 i dooopa , ani śladu 2 kreski :(
    kolejny cykl durna baba mówie sobie, że nie testuję przed terminem, i co ?

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XmoniaX sex codziennie nie jest dobrym pomysłem co drugi dzień jest optymalnie
    jak sie wspołzyje codziennie to nasienie jest słabe no chyba że ktoś caly miesiac współzyje codziennie i tak ma od dawna ;)
    babeczki nie znam bo ja do kobit nie chodze ( kiedyś byłam u 2 w knurowie i dziekuje:P)

Andzia moj gin twierdzi, że dopiero gdzieś przy 3 cyklu gdzie nie pęają pęcherzyki daje zastrzyk, uważa że na początku tzreba próbować bez tego, bo może pęknie i szkoda faszerować niepotzrebnie hormonami

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy CLo można lampke wina :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem, że codziennie nie wskazane - u nas juz tak gorsze nasienie... ale tu mnie zapika , tu zaboli i "może to już no i wiadomo " masakra. .. .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia w sumie jakbyś miała zastrzyk, to mogłabyś mniej-więcej oszacować kiedy pęknie i działać, ale spokojnie wszystko w swoim czasie:)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ... to ewentualnie byłyby 2 dni pod rząd a nie cały tydzień prawie :O a z resztą mnie też nie bawią <3 codzienne..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia trzymam kciuki by o pękły. Może ból był spowodowany wielkością pęcherzyka?!
    Widzę, że masz podobny do mojego 28 mm, ciekawe czy moje pękły :/

Co do wyników Męża to może są jakieś inne normy bo Nasz są w normie, nie są wybitnie dobre.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! mam wynik 17, 48 ng.ml
    faz folikularna ( 0,2 -1,5 )
    srodek cyklu ( 0,8 -3 )
    faz lutealn ( 1,7 -27 )

co sądzicie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus myślę, że wynik super :) na pewno nie potrzebujesz dupka ani lutki :D tak myślę, ale mogę się mylić :)
    sama idę badać niedługo progesteron i nie wiem dokładnie jak go odbierać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 14:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisalam smsa do dr bo nie moze odebrac ma pacjentki zobacze co mi odpisze
    napisalam mu tez ze mam w macicy ten maly 5mm pęcherzyk juz w sumie byl w 11dc moze dupek by sprawil ze sie wchłonie
    czekam na odpowiedź

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatni wynik tzn w zeszłym cyklu mialam 1,03 no ale wtedy owulki nie było

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus ja w cyklu bez dominującego pęcherzyka też miałam 1,19

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, myślę, że obedzie się bez wpomagacza. Jeśli lakarz sie zdecyduje to ze wzgledu na te torbielke, ale sam w sobie progesteron nie potrzebuje pomocy Szcześciaro :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka a Ty ile bierzesz tabletek letrazolu?

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Anatolka a Ty ile bierzesz tabletek letrazolu?

1. Tego leku nie moga wypisac poza klinika.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzwoniłam do gina wynik ładny nic mam nie brać za 2 tygodnie mam zrobić test ( pffff zza tydzien bete robie:P) i potem jeszcze raz sprawdzimy progesteron i zdecydujemy bo on nie jest za pchaniem hormonów bez potrzeby:)
    a pęcherzyk w macicy moze byc kropelką krwi miesiączkowej czy innym płynem nie mam sie przejmować:)))

• Honik Koleżanka

Wysłany: 3 października 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co racja to racja że razem raźniej przez to wszystko przechodzić tym bardziej że ja ostatnio żadnego wsparcia od nikogo nie mam, a tutaj wiem że nie jestem sama.

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 3 października 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobiłam Pinka i znowu blada druga..... Stwierdzilam ze to bez sensu i do poniedziałku więcej wydam na te testy i więcej zeschizuje niż to warte, dlatego ublagalam panią w szpitalu w laboratorium żeby mi zrobiła bete.... I za godzine wszystko bedzię jasne... A swoją droga to jaka powinna byc beta 11dpo wieczorem? Tak około ile?

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mój pierwszy wpis tutaj.

powiedzcie mi, czy po Clo mialyscie jakieś skutki uboczne? Biore od 3dc 1x1/2. To mój pierwszy cykl z lekami (oprócz lut, ktora biore od czerwca). Staramy sie od.. W styczniu będzie 3 lata. Mamy juz jedna córę (6 lat).
    pierwsza ciaza w zasadzie sama się zrobila. Hop siup i byla. Teraz jest koszmarnie.
    po dwóch dniach po clo zaczelam puchnąć, zaczelam dużo mniej pic i mam problem z uzyskaniem dobrej ostrości wzroku.
    mam spora nadwagę, wiec dodatkowe kg po lekach tez nie są pożądane

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
‹‹ 518 519 520 521 522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ