CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja zrobiłam teraz po południu Pepino 10 i dooopa , ani śladu 2 kreski
kolejny cykl durna baba mówie sobie, że nie testuję przed terminem, i co ?
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualnyXmoniaX sex codziennie nie jest dobrym pomysłem co drugi dzień jest optymalnie
jak sie wspołzyje codziennie to nasienie jest słabe no chyba że ktoś caly miesiac współzyje codziennie i tak ma od dawna
babeczki nie znam bo ja do kobit nie chodze ( kiedyś byłam u 2 w knurowie i dziekuje:P)
Andzia moj gin twierdzi, że dopiero gdzieś przy 3 cyklu gdzie nie pęają pęcherzyki daje zastrzyk, uważa że na początku tzreba próbować bez tego, bo może pęknie i szkoda faszerować niepotzrebnie hormonami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzwoniłam do gina wynik ładny nic mam nie brać za 2 tygodnie mam zrobić test ( pffff zza tydzien bete robie:P) i potem jeszcze raz sprawdzimy progesteron i zdecydujemy bo on nie jest za pchaniem hormonów bez potrzeby:)
a pęcherzyk w macicy moze byc kropelką krwi miesiączkowej czy innym płynem nie mam sie przejmować))
-
A ja zrobiłam Pinka i znowu blada druga..... Stwierdzilam ze to bez sensu i do poniedziałku więcej wydam na te testy i więcej zeschizuje niż to warte, dlatego ublagalam panią w szpitalu w laboratorium żeby mi zrobiła bete.... I za godzine wszystko bedzię jasne... A swoją droga to jaka powinna byc beta 11dpo wieczorem? Tak około ile?
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Cześć, mój pierwszy wpis tutaj.
powiedzcie mi, czy po Clo mialyscie jakieś skutki uboczne? Biore od 3dc 1x1/2. To mój pierwszy cykl z lekami (oprócz lut, ktora biore od czerwca). Staramy sie od.. W styczniu będzie 3 lata. Mamy juz jedna córę (6 lat).
pierwsza ciaza w zasadzie sama się zrobila. Hop siup i byla. Teraz jest koszmarnie.
po dwóch dniach po clo zaczelam puchnąć, zaczelam dużo mniej pic i mam problem z uzyskaniem dobrej ostrości wzroku.
mam spora nadwagę, wiec dodatkowe kg po lekach tez nie są pożądane