Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już po badaniach wynik na necie kolo 17:00
    ale mialam sytuacje źle zaprakowalam i przy wyjeżdzaniu stukłąm w auto... ale na szczęsice nie ma śładu ale tak spanikowałam ze poporsilam faceta by mi wyjechał ehhhhhhhhhh ciśnienie chyba mialam 300 :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Zalezy jak lekarz zadecduje, ale raczej bedzie IUI, bo tsh i prl ogarniete. Zobaczymy, ale taki byl warunek.
    dobrze ze ogarnięte, teraz dużo większe szasne na powodzenie!!!!:)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Dziewczynki ;)

pęcherzyki nadal są :( olbrzymy znów ten co w pon miał 20 ma 28 :O a ten co miał 17 ma 21. Endo 11,7 mm . W poiedziałek przyjść zobaczyć czy pękły. Jak nie to następny cykl nie będzie stymulowany. A potem znów stymulacja plus leki jakieś na pęknięcie powiedziała. To dlaczego wczoraj ten ból - byłam pewna, że pękło. Pogmerała mi tam tym usg i mnie boli całe podbrzusze :( mam nadziej, że pękną a nie będzie torbieli :( ehhhhh

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:

Nie mam jak już dzisiaj iść na bete, najwczesniej w poniedzialek,
    A czemu w poniedziałek, w Szpitalu można w diagnostyce zrobić...daleko masz?

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Jestem Dziewczynki ;)

pęcherzyki nadal są :( olbrzymy znów ten co w pon miał 20 ma 28 :O a ten co miał 17 ma 21. Endo 11,7 mm . W poiedziałek przyjść zobaczyć czy pękły. Jak nie to następny cykl nie będzie stymulowany. A potem znów stymulacja plus leki jakieś na pęknięcie powiedziała. To dlaczego wczoraj ten ból - byłam pewna, że pękło. Pogmerała mi tam tym usg i mnie boli całe podbrzusze :( mam nadziej, że pękną a nie będzie torbieli :( ehhhhh
    Trzymam kciuki!!!

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Jakieś inne masz chyba normy bo patrzę na wynik mojego Męża i koncentracja 110,83 mln/ml, ruch postępowy 50 % a normę mam od 32%.
    co szału nie ma ??? to my mamy w calości niecałe 50 mln to co my mamy powiedzieć ? :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus-czad:p to chyba z nerwow; p

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, ale duże, trzymam kciuki, żeby pięknie pękły!

Nie pamiętam jak z normami nasienia, teraz jesteśmy w trasie do Łodzi i nie mam jak sprawdzić, ale wszystko było w normie oprócz ruchliwości "szybkiej" i procenta o prawidłowej morfologii (mamy 3, norma od 4). W pon idziemy do gina z wynikami, zobaczymy co powie, staram się o tym teraz nie myśleć :)

Hmm, a przy Clo można pic alkohol? Przeczytałam ulotkę, ale nic chyba nie pisali, wczoraj były 3 lampki czerwonego wina na endometrium ;)
    (przy metformine i tak muszę uważać)

Amus, my mamy podwórko z wąskimi miejscami parkingowymi pod dziwnymi kątami, ostatnio próbowałam wyjechać nsa 5 razy i w końcu trzasnelam drzwiami i sąsiad mi wprowadzał samochód - nie znoszę tego manewrowania!

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipana no masakra!! bałam sie ze wgniotłam ten z tyłu samochód bo prawie go w drzwi trzasnełam ale że to bylo lekko to uf śladu nie ma:P

ale.ale no ja tego auta chyba jakoś nie czuje to reno stare i on jest bardzo duży i długi ;/ dobrze że dziadek mi wyjechał bo bym tam chyba wyła:P

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś na parkingu cofałam chyba 20 minut bo nie dość , że ciasno auta obok siebie to do tyłu nie wyjedziesz bo jakiś kretyn sobie tam stanął i za każdym ruchem musiałam wychodzić z auta, żeby komuś nie zapnąć ... wrrr ludzie są inteligentni naprawde...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XmoniaX wlasnie u nas było identycznie staly ciasno i z tyłu baran sobie stanął grrrrrrrrrrrrrr

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja sie zastanawiam czy taki przerośnięty pęcherzyk jest taki pełnowartościowy jak np 21, 22 mm ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Jestem Dziewczynki ;)

moim zdaniem nie jest źłe
    endo masz ładne
    a ten co ma 28 powinien niebawem pęknąć
    widze ze twój gin tak jak mój nie chętnie daje zastrzyk na pęknięcie ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ale ja sie zastanawiam czy taki przerośnięty pęcherzyk jest taki pełnowartościowy jak np 21, 22 mm ?
    moja znajoma która ma syna w wieku Kuby ma własnie dzieciatko z pęcherzyka 30 mm:) tez brała Clo

• MagSz Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie o śluz. Jak u was z nim przy stymulacji? Ja odkąd odstawiłam tabletki anty pół roku temu to mam go nie za dużo.. Gin stwierdził "bez szału" :P mogę go zaobserwować tylko przy badaniu wewnętrznym.. nic ze mnie nie "wypływa".. boje się, że to właśnie może być przeszkodą w zajściu. Bo od 3 mc był <3 dzień przed owu i dupa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 12:00

f2wlcbxmqludqper.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurde ja już nie wiem ide w pon znów zobaczyć czy pękł . Chodzę do A. Bieńkowskiej Ty jesteś z Rybnika to może znasz ?

mój ma problemy z jakością nasienia i teraz <3 codziennie bo wiadomo zawsze może pęknąć i teraz sie okazuje , że jeszcze nie pękł i nadal kochanie na zawołanie wrrrrr....
    lepiej byłoby zastrzyk i to wiadomo 48 godzin max na pęknięcie chyba jest to 2-3 dni <3 i po sprawie.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz mnie boli całe podbrzusze.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Anatolko! Jestes!Trzymam kciuki zatem za szybka @ i szybkie rozpoczecie cyklu do Iui:-)Powiedz, co do iui jest potrzebne? Jakies badania fikusne? Inne leki?A Ty dalej ten lek z kliniki na stymulacje bierzesz(nie clo tylko ten inny?) Napiszesz nam?

Ide do kliniki miedzy 1 a 3 dniem nowego cyklu i wszystkiego sie dowiem. Raczej nadal bedzie letrozol w miejsce CLO. Z badan standard: hormony, toxo, cmv, rozyczka itp chlamydia ureaplasma mycoplasma - wymazy, maz nasienie i fragmentaja dna plemnikow, ale to bylo poprostu robione na poczatek leczenia w klinice.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:

Hmm, a przy Clo można pic alkohol? Przeczytałam ulotkę, ale nic chyba nie pisali, wczoraj były 3 lampki czerwonego wina na endometrium ;)
    (przy metformine i tak muszę uważać)
    Jesli chodzi o alkohol to nie wiem, może bez szaleństw nie zaszkodzi..
    Ja dzisiaj juz pól opakowania migdałów zjadłam :P

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    widze ze twój gin tak jak mój nie chętnie daje zastrzyk na pęknięcie ;/
    Czemu niechętnie?

<3
‹‹ 517 518 519 520 521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ