X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już po badaniach wynik na necie kolo 17:00
    ale mialam sytuacje źle zaprakowalam i przy wyjeżdzaniu stukłąm w auto... ale na szczęsice nie ma śładu ale tak spanikowałam ze poporsilam faceta by mi wyjechał ehhhhhhhhhh ciśnienie chyba mialam 300 :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Zalezy jak lekarz zadecduje, ale raczej bedzie IUI, bo tsh i prl ogarniete. Zobaczymy, ale taki byl warunek.
    dobrze ze ogarnięte, teraz dużo większe szasne na powodzenie!!!!:)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Dziewczynki ;)

pęcherzyki nadal są :( olbrzymy znów ten co w pon miał 20 ma 28 :O a ten co miał 17 ma 21. Endo 11,7 mm . W poiedziałek przyjść zobaczyć czy pękły. Jak nie to następny cykl nie będzie stymulowany. A potem znów stymulacja plus leki jakieś na pęknięcie powiedziała. To dlaczego wczoraj ten ból - byłam pewna, że pękło. Pogmerała mi tam tym usg i mnie boli całe podbrzusze :( mam nadziej, że pękną a nie będzie torbieli :( ehhhhh

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:

Nie mam jak już dzisiaj iść na bete, najwczesniej w poniedzialek,
    A czemu w poniedziałek, w Szpitalu można w diagnostyce zrobić...daleko masz?

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Jestem Dziewczynki ;)

pęcherzyki nadal są :( olbrzymy znów ten co w pon miał 20 ma 28 :O a ten co miał 17 ma 21. Endo 11,7 mm . W poiedziałek przyjść zobaczyć czy pękły. Jak nie to następny cykl nie będzie stymulowany. A potem znów stymulacja plus leki jakieś na pęknięcie powiedziała. To dlaczego wczoraj ten ból - byłam pewna, że pękło. Pogmerała mi tam tym usg i mnie boli całe podbrzusze :( mam nadziej, że pękną a nie będzie torbieli :( ehhhhh
    Trzymam kciuki!!!

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Jakieś inne masz chyba normy bo patrzę na wynik mojego Męża i koncentracja 110,83 mln/ml, ruch postępowy 50 % a normę mam od 32%.
    co szału nie ma ??? to my mamy w calości niecałe 50 mln to co my mamy powiedzieć ? :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus-czad:p to chyba z nerwow; p

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, ale duże, trzymam kciuki, żeby pięknie pękły!

Nie pamiętam jak z normami nasienia, teraz jesteśmy w trasie do Łodzi i nie mam jak sprawdzić, ale wszystko było w normie oprócz ruchliwości "szybkiej" i procenta o prawidłowej morfologii (mamy 3, norma od 4). W pon idziemy do gina z wynikami, zobaczymy co powie, staram się o tym teraz nie myśleć :)

Hmm, a przy Clo można pic alkohol? Przeczytałam ulotkę, ale nic chyba nie pisali, wczoraj były 3 lampki czerwonego wina na endometrium ;)
    (przy metformine i tak muszę uważać)

Amus, my mamy podwórko z wąskimi miejscami parkingowymi pod dziwnymi kątami, ostatnio próbowałam wyjechać nsa 5 razy i w końcu trzasnelam drzwiami i sąsiad mi wprowadzał samochód - nie znoszę tego manewrowania!

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipana no masakra!! bałam sie ze wgniotłam ten z tyłu samochód bo prawie go w drzwi trzasnełam ale że to bylo lekko to uf śladu nie ma:P

ale.ale no ja tego auta chyba jakoś nie czuje to reno stare i on jest bardzo duży i długi ;/ dobrze że dziadek mi wyjechał bo bym tam chyba wyła:P

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś na parkingu cofałam chyba 20 minut bo nie dość , że ciasno auta obok siebie to do tyłu nie wyjedziesz bo jakiś kretyn sobie tam stanął i za każdym ruchem musiałam wychodzić z auta, żeby komuś nie zapnąć ... wrrr ludzie są inteligentni naprawde...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XmoniaX wlasnie u nas było identycznie staly ciasno i z tyłu baran sobie stanął grrrrrrrrrrrrrr

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja sie zastanawiam czy taki przerośnięty pęcherzyk jest taki pełnowartościowy jak np 21, 22 mm ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Jestem Dziewczynki ;)

moim zdaniem nie jest źłe
    endo masz ładne
    a ten co ma 28 powinien niebawem pęknąć
    widze ze twój gin tak jak mój nie chętnie daje zastrzyk na pęknięcie ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ale ja sie zastanawiam czy taki przerośnięty pęcherzyk jest taki pełnowartościowy jak np 21, 22 mm ?
    moja znajoma która ma syna w wieku Kuby ma własnie dzieciatko z pęcherzyka 30 mm:) tez brała Clo

• MagSz Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie o śluz. Jak u was z nim przy stymulacji? Ja odkąd odstawiłam tabletki anty pół roku temu to mam go nie za dużo.. Gin stwierdził "bez szału" :P mogę go zaobserwować tylko przy badaniu wewnętrznym.. nic ze mnie nie "wypływa".. boje się, że to właśnie może być przeszkodą w zajściu. Bo od 3 mc był <3 dzień przed owu i dupa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 12:00

f2wlcbxmqludqper.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurde ja już nie wiem ide w pon znów zobaczyć czy pękł . Chodzę do A. Bieńkowskiej Ty jesteś z Rybnika to może znasz ?

mój ma problemy z jakością nasienia i teraz <3 codziennie bo wiadomo zawsze może pęknąć i teraz sie okazuje , że jeszcze nie pękł i nadal kochanie na zawołanie wrrrrr....
    lepiej byłoby zastrzyk i to wiadomo 48 godzin max na pęknięcie chyba jest to 2-3 dni <3 i po sprawie.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz mnie boli całe podbrzusze.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Anatolko! Jestes!Trzymam kciuki zatem za szybka @ i szybkie rozpoczecie cyklu do Iui:-)Powiedz, co do iui jest potrzebne? Jakies badania fikusne? Inne leki?A Ty dalej ten lek z kliniki na stymulacje bierzesz(nie clo tylko ten inny?) Napiszesz nam?

Ide do kliniki miedzy 1 a 3 dniem nowego cyklu i wszystkiego sie dowiem. Raczej nadal bedzie letrozol w miejsce CLO. Z badan standard: hormony, toxo, cmv, rozyczka itp chlamydia ureaplasma mycoplasma - wymazy, maz nasienie i fragmentaja dna plemnikow, ale to bylo poprostu robione na poczatek leczenia w klinice.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:

Hmm, a przy Clo można pic alkohol? Przeczytałam ulotkę, ale nic chyba nie pisali, wczoraj były 3 lampki czerwonego wina na endometrium ;)
    (przy metformine i tak muszę uważać)
    Jesli chodzi o alkohol to nie wiem, może bez szaleństw nie zaszkodzi..
    Ja dzisiaj juz pól opakowania migdałów zjadłam :P

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    widze ze twój gin tak jak mój nie chętnie daje zastrzyk na pęknięcie ;/
    Czemu niechętnie?

<3
‹‹ 517 518 519 520 521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ