CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja już po badaniach wynik na necie kolo 17:00
ale mialam sytuacje źle zaprakowalam i przy wyjeżdzaniu stukłąm w auto... ale na szczęsice nie ma śładu ale tak spanikowałam ze poporsilam faceta by mi wyjechał ehhhhhhhhhh ciśnienie chyba mialam 300 :p -
nick nieaktualny
-
Jestem Dziewczynki
pęcherzyki nadal sąolbrzymy znów ten co w pon miał 20 ma 28
a ten co miał 17 ma 21. Endo 11,7 mm . W poiedziałek przyjść zobaczyć czy pękły. Jak nie to następny cykl nie będzie stymulowany. A potem znów stymulacja plus leki jakieś na pęknięcie powiedziała. To dlaczego wczoraj ten ból - byłam pewna, że pękło. Pogmerała mi tam tym usg i mnie boli całe podbrzusze
mam nadziej, że pękną a nie będzie torbieli
ehhhhh
-
Lolcia_81 wrote:
Nie mam jak już dzisiaj iść na bete, najwczesniej w poniedzialek, -
XxMoniaXx wrote:Jestem Dziewczynki
a ten co miał 17 ma 21. Endo 11,7 mm . W poiedziałek przyjść zobaczyć czy pękły. Jak nie to następny cykl nie będzie stymulowany. A potem znów stymulacja plus leki jakieś na pęknięcie powiedziała. To dlaczego wczoraj ten ból - byłam pewna, że pękło. Pogmerała mi tam tym usg i mnie boli całe podbrzusze
ehhhhh
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Jakieś inne masz chyba normy bo patrzę na wynik mojego Męża i koncentracja 110,83 mln/ml, ruch postępowy 50 % a normę mam od 32%.
-
Monia, ale duże, trzymam kciuki, żeby pięknie pękły!
Nie pamiętam jak z normami nasienia, teraz jesteśmy w trasie do Łodzi i nie mam jak sprawdzić, ale wszystko było w normie oprócz ruchliwości "szybkiej" i procenta o prawidłowej morfologii (mamy 3, norma od 4). W pon idziemy do gina z wynikami, zobaczymy co powie, staram się o tym teraz nie myśleć
Hmm, a przy Clo można pic alkohol? Przeczytałam ulotkę, ale nic chyba nie pisali, wczoraj były 3 lampki czerwonego wina na endometrium
(przy metformine i tak muszę uważać)
Amus, my mamy podwórko z wąskimi miejscami parkingowymi pod dziwnymi kątami, ostatnio próbowałam wyjechać nsa 5 razy i w końcu trzasnelam drzwiami i sąsiad mi wprowadzał samochód - nie znoszę tego manewrowania!
-
nick nieaktualnytulipana no masakra!! bałam sie ze wgniotłam ten z tyłu samochód bo prawie go w drzwi trzasnełam ale że to bylo lekko to uf śladu nie ma:P
ale.ale no ja tego auta chyba jakoś nie czuje to reno stare i on jest bardzo duży i długi ;/ dobrze że dziadek mi wyjechał bo bym tam chyba wyła:P -
ja dziś na parkingu cofałam chyba 20 minut bo nie dość , że ciasno auta obok siebie to do tyłu nie wyjedziesz bo jakiś kretyn sobie tam stanął i za każdym ruchem musiałam wychodzić z auta, żeby komuś nie zapnąć ... wrrr ludzie są inteligentni naprawde...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Jestem Dziewczynki
ehhhhh
endo masz ładne
a ten co ma 28 powinien niebawem pęknąć
widze ze twój gin tak jak mój nie chętnie daje zastrzyk na pęknięcie ;/ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie o śluz. Jak u was z nim przy stymulacji? Ja odkąd odstawiłam tabletki anty pół roku temu to mam go nie za dużo.. Gin stwierdził "bez szału"
mogę go zaobserwować tylko przy badaniu wewnętrznym.. nic ze mnie nie "wypływa".. boje się, że to właśnie może być przeszkodą w zajściu. Bo od 3 mc był
dzień przed owu i dupa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 12:00
-
no kurde ja już nie wiem ide w pon znów zobaczyć czy pękł . Chodzę do A. Bieńkowskiej Ty jesteś z Rybnika to może znasz ?
mój ma problemy z jakością nasienia i terazcodziennie bo wiadomo zawsze może pęknąć i teraz sie okazuje , że jeszcze nie pękł i nadal kochanie na zawołanie wrrrrr....
lepiej byłoby zastrzyk i to wiadomo 48 godzin max na pęknięcie chyba jest to 2-3 dnii po sprawie.
-
tulipanna wrote:Anatolko! Jestes!Trzymam kciuki zatem za szybka @ i szybkie rozpoczecie cyklu do Iui:-)Powiedz, co do iui jest potrzebne? Jakies badania fikusne? Inne leki?A Ty dalej ten lek z kliniki na stymulacje bierzesz(nie clo tylko ten inny?) Napiszesz nam?
Ide do kliniki miedzy 1 a 3 dniem nowego cyklu i wszystkiego sie dowiem. Raczej nadal bedzie letrozol w miejsce CLO. Z badan standard: hormony, toxo, cmv, rozyczka itp chlamydia ureaplasma mycoplasma - wymazy, maz nasienie i fragmentaja dna plemnikow, ale to bylo poprostu robione na poczatek leczenia w klinice. -
ale.ale wrote:
Hmm, a przy Clo można pic alkohol? Przeczytałam ulotkę, ale nic chyba nie pisali, wczoraj były 3 lampki czerwonego wina na endometrium
(przy metformine i tak muszę uważać)
Ja dzisiaj juz pól opakowania migdałów zjadłam