CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki uwielbiam do Was codziennie zaglądać, nie czuje się taka zeschizowana - nie tylko ja myślę o swoich pęcherzykach prawie 24/7:)
Ja juz praktycznie nic nie czuje, moze delikatnie wrażliwsze piersi. W poniedziałek 12 dc miałam iść na wizytę do gina ale nie odbiera rejestracja i nie wiem co robić... spróbuję zadzwonić w poniedziałek może ktoś odbierze bo nie uśmiecha mi się jechac w ciemno 35 km:/
Stresuje się czy jeśli pójdę do mojej starej ginki to przepisze mi np pregnyl czy Ovitrelle na moje życzenie?
Nie chciałabym liczyć na naturalne pęknięcie i się zawieźć - w końcu mój gin zalecił od razu i nawet się nie zawahał... fcuk!
@Lolcia trzymam kciuki, żeby beta rosła!
@pirelka dwa pęcherzyki to zawsze dwie szanse, oby któryś zaskoczył! :*pirelka lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Natka098 wrote:Ja go mam przepisanego ale pod nazwą Aromek.
Mhm, ale to od teraz, tak? Tobie po clo nie rosly wcale, tak? Dobrze kojarze? Sorry, ale nie jestem w stanie pamietac wszystkiego o wszystkich... Jaka dawke dostalas i w jakiej klinice?Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Mhm, ale to od teraz, tak? Tobie po clo nie rosly wcale, tak? Dobrze kojarze? Sorry, ale nie jestem w stanie pamietac wszystkiego o wszystkich... Jaka dawke dostalas i w jakiej klinice?
Od przyszłego cyklu mam wziąć 8 tabletek. tak nic nie urosło po clo po 2x1, i teraz zmienił mi na aromka, podobno lepiej działa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm to bardzo dziwne i nie wiem czy do konca legalne szczerze mowiac... To jest lek na raka piersi i teoretycznie tylko wyspecjalizowane jednostki kliniczne moga uzywac go inaczej niz wskazuje ulotka na pierwotne przeznaczenie... Tak mi powiedzial gin. Nie wazne. Zorientuj sie czy jakas z dziewczyn brala go w ten sposob, bo szczerze mowiac nie kojarze i zdecydowanie tego leku w takiej dawce balabym sie i nie wzielabym. Na pewno dobrze go zrozumialas-8 jednego dnia? Spytaj na watku inseminacja - Piggy tez go bierze, ale nie wiem dokladnie jak dawkuje.
-
nick nieaktualnyczytałam o nim, i można jednego dnia, i jest to nawet lepsze rozwiązanie, tak samo z clo niektórzy lekarze postępują, to ma tam jakieś lepsze oddziaływanie. W tych wyspecjalizowanych jednostkach Ci sami lekarze pracują
, nawet w tym artykule było że jednego dnia dostała cała dawkę: http://fertilitydebate.com/naprotechnologia-nadzieja-po-nieudanych-probach-inseminacji-i-ivf/
Ja wierze swojemu lekarzowi, ma dużą wiedzę i co ważne świeżą wiedzę. -
nick nieaktualny
-
Mnie sie cos pokielbasilo Dziewczyny..chyba..pobolewa mnie dzis dól brzucha..ciagnie tak od czasu do czasu..wieczorem po kapieli nagle mi sie tak mokro zrobilo..patrze a tam razem z bialawym sluzem masa takich bialych grudek :/Chyba mam jakis stan zapalny..ale od czego do cholery?!Nic mnie ani nie piecze ani nie swedzi i do dzis nic mi nie bylo..nie czaje..4 dni temu bylam u gina i bylo ok..Mam w domu gynalgin, zaaplikowac sobie? Co myslicie?
-
Na pewno nie zaszkodzi taka interwencja. Ale jeśli było tego dość dużo i wyglądało jak twarożek, to lepiej od razu iść po Clotrimazol (maść jest bez recepty, a przy odrobinie starań da się nią leczyć też "wewnętrznie"
). Niestety nie musi swędzieć jak się grzybek panoszy...
-
nick nieaktualnyWitajcie
Ja zbieram się do pracy powoli, w nocy miałam mdłości i częstomocznie wiem czy to od jedzenia czy co bo brzuch miałam wzdęty i twardy. Zażyłam kawałek tabl. Rennie i przeszło. Po niej zawsze przechodzi więc to chyba coś siadło mi na żołądku.
Od rana mam niespokojny brzuch i bolące podbrzusze przy kichaniu, sikaniu i napinaniu.
I śniły mi się robaki..blleeee
Miłego dnia Kochane :* -
nick nieaktualny