CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:wiem ,że szansa na bliźniaki . Ale czytałam że może pęknać jeden a za kilka godzin drugi .
Mogą w ciągu kliku godzin, wtedy jest szansa na bliźniaki dwujajowe. Ale musi to być najwyzej kilka h i dwa pęcherzyki podobnie duże, bo później progesteron zablokuje pęknięcie kolejnego. -
nick nieaktualnypirelka wrote:No właśnie taki ucisk jak chodzę to przy każdym kroku kuje i podczas
, wtedy to aż to miejsce trzymam
normalnie nie boli jakoś tak, żeby brać tabletkę, nie mam skurczy ani nic..ale mam nadzieję, że minie...i dobrze to świadczy.
Czuję się taka spuchnięte na dole... grubsza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmberla norma chyba jest ok na tak wczesny etapie
Uspokoiłyście mnie dziewczyny, że to normalne co czuję i pewnie teraz największe szanse więc codziennieżeby okazji nie stracić, ale już nawet ochoty nie mamy. Haha. Jutro już pasujemy
ale czuję, że jajniki jutro będą boleć już mniej
tulipanna popatrzyłam z ciekawości na wyniki poprzednie usg i początkowo miałam na prawym 1,98 cm , 2 mies. później również na prawym 2,22 cm więc nie możliwe by 2 miesiące się ten sam trzymał bez dolegliwości
Potem po clo na lewym 2 pęcherze i teraz po kolejnych 2 miesiącach znowu po clo 2 na lewym tym razem jeden większy to nie możliwe by znowu były to sprzed 2 miesięcyTak mi się wydaje. A na prawym czysto więc poprzednie poznikały.
Jak się teraz nie uda to w kolejnym cyklu idę zobaczyć i wtedy zobaczymy co i gdzie widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 22:12
-
No to na bank nie sa te z poprzedniego m-ca, to niemozliwe by bylo..U mnie znow lewy zapracowal:)i nawet te sama wielosc uchwycil gin:23 mm tylko o 3 dni wcześniej po clo.Jest i drugi:18 mm, to chyba tez taki do pekniecia.Anatolka wapominala ze w klinikach takim daja pregnyl.Ciekawe tylko czy 1 pregnyl to nie za malo na dwa pecherzyki?
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:No to na bank nie sa te z poprzedniego m-ca, to niemozliwe by bylo..U mnie znow lewy zapracowal:)i nawet te sama wielosc uchwycil gin:23 mm tylko o 3 dni wcześniej po clo.Jest i drugi:18 mm, to chyba tez taki do pekniecia.Anatolka wapominala ze w klinikach takim daja pregnyl.Ciekawe tylko czy 1 pregnyl to nie za malo na dwa pecherzyki?
dziewczyny czuję, że Nam się uda w tym cyklu
uciekam się położyć i pooglądać coś.
A też mnie coś rwie z prawej strony w boku..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 22:46
Amberla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana
Jak leżę to nie czuję, no może jak się przewracam, ale jak wstałam to podbrzusze boli i jajniki też zwłaszcza lewy przy każdym kroku. Cholera...od jutra powinnam brać dupka, a jak ból nie minie to myślicie, że przesunąć i czekać na owu? Bo po owulacji boleć już nie powinno, nie? -
Hej!
Czy pierwszy monitoring 14dc przy Clo branym od 5 do 9 dc to nie jest za późno?
Lekarz kazał przyjść 12/13 dc, ale nie ma już terminówSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
Pirelka - bezpieczniej wziąć dupka później - po skoku tempki - jak masz 2 dzień podwyższoną to wtedy bierz
Mi tak Pan endokrynoog radziła i zaszłam w pierwszą ciążę a teraz to w ogóle wzięłam lutkę 10 dpo bo nie wierzyłam, że w tym cyklu się uda bo był tylko raz i na siłę bo mój był bardzo chory....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny