CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyale.ale wrote:Pirelka, a Ty już na dupku, prawda? Może ten jajnik jest jeszcze zasapany to aktywności w tym cyklu, to z niego szedł pęcherzyk?
U mnie coś niewiele wrażeń "jajnikowych" podczas brania Clo, parę razy coś tam jakby ciągnęło, pobolewało, ale niewiele w sumie. Zobaczymy jak w tym tygodniu, oglądam się teraz na wszystkie strony, to może wreszcie zauważę owulację
Swoją drogą badanie szyjki to dla mnie dalej trochę czarna magia - nie wiem jak "ustandardyzować" wrażenie wysokości, ale skoro dzisiaj nagle w ogóle nie jestem w stanie jej wyczuć, to chyba musi być wysoko. OF pokazuje żółte światło, wypadałoby na wszelki wypadek poserduszkowaća tu kurczę dzisiaj nocujemy u teściów i warunki żadne
Co do badania szyjki to nie dla mnie, często mam tam dolegliwości więc nawet się za to nie zabieram.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 21:08
-
tulipanna wrote:Pirelko czy mozesz mi wyjasnic jak pecherzyk moze byc z poprzedniego miesiaca? Raczej to niemozliwe-miesiaczkujemy m.in dlatego ze niezaplodniona komorka zostaje usunieta
Tulipanna, mi gin tłumaczył, że tak właśnie jest w PCOS - te pęcherzyki rosną, ale nie pękają, i potem się zbierają takie "koraliki" całe pęcherzyków nazbieranych z poprzednich cykli, chociaż one jak są "stare" to już nie mają szansy pęknąć.
Tylko u mnie bardziej PCO-sowy był lewy jajnik, teraz mam pęcherzyk na prawym, który w usg wcześniej tych "koralików" za bardzo nie miał.
Nic, czekam do jutra, tylko muszę tam być koło 7.15 rano, jak dla mnie masakra, nie należę do rannych ptaszków
A, no i wyniki męża mamy też omówić, mam nadzieję, że gin mnie pocieszy z tą ruchliwością. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie moze byc pecherzyka z poprzedniego cyklu, jezeli pecherzyk nie peknie to jest torbiel. Natomiast pecherzyki naturalnie pekaja i majac 30 mm, przy stymulce na pekniecie lekarze daja jak maja od 18 do 23 mm. Tyle, ze wszystko jak w zyciu, jednym sie udaje bez niczego a innym nawet sie nie udaje po zastrzyku na pekniecie.
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Nie moze byc pecherzyka z poprzedniego cyklu, jezeli pecherzyk nie peknie to jest torbiel. Natomiast pecherzyki naturalnie pekaja i majac 30 mm, przy stymulce na pekniecie lekarze daja jak maja od 18 do 23 mm. Tyle, ze wszystko jak w zyciu, jednym sie udaje bez niczego a innym nawet sie nie udaje po zastrzyku na pekniecie.
ale.ale serduszko < 3 ale razem to musi byćbuźki to symbole : ) : D : P : O oczywiście wszystko razem.
ale.ale lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA przy Pcos to nie jest tak ze one przechodza z cyklu na cykl pecherzyki tylko daja inny obraz w podgladzie. Taki wlasnie jak korale. Wiem bo bylam w tym kierunku diagnozowana i wypytałam lekarza od a do zet.
Buzkiwstawiasz normalnie dwukropek i nawias, a serduszka bez spacji < 3ale.ale lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ja jeszcze nigdy nie miałam zastrzyku.
ale.ale serduszko < 3 ale razem to musi byćbuźki to symbole : ) : D : P : O oczywiście wszystko razem.
-
Ja też jeszcze nie miałam zastrzyków, pierwsze trzy cykle na Clo mam liczyć na naturalne pęknięcie (częściowo też przez to, że nie mogę wtedy się monitorować u mojego gina).
Mierzę teraz też sumiennie temperaturę, bo skoro nie będzie usg, to mam nadzieję, że chociaż jak będzie skok to będzie jakiś znak, że była owulka (czy dobrze myślę?)
Pirelka, dzięki! Ha, to dlatego te "zwykłe" buźki mi się udawały wcześniej
-
nick nieaktualny
-
Aszka, no jasne, dobre podejście to podstawa!
Ja mam dzisiaj ogólnie lepszy humor w tym temacie, może to hormony, a może to nowa nadzieja przez pierwszy cykl Clo
No i było tu trochę "zielonych" ostatnio, znaczy się da!
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale.ale wrote:Aszka, no jasne, dobre podejście to podstawa!
Ja mam dzisiaj ogólnie lepszy humor w tym temacie, może to hormony, a może to nowa nadzieja przez pierwszy cykl Clo
No i było tu trochę "zielonych" ostatnio, znaczy się da!
a moze sie uda u Ciebie za 1 razem? Tez tutaj takie dziewczyny były
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-