Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie zaczal wlasnie bolec brzuch. Pewnie jutro @ przyjdzie. Zawsze przychodzi :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podczytuje was ale jakoś nie mam weny do pisania
    licze jednak na pozytywne wieści od was:)

scarllet spokojnie może nie przyjdzie:) ból jak na @ też w ciazy jest:)

pirelka lubi tę wiadomość

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J Da
    ale.ale wrote:
    wypadałoby na wszelki wypadek poserduszkować :) a tu kurczę dzisiaj nocujemy u teściów i warunki żadne ;)
    My wczoraj w nocy tez nowcowalismy poza domem u mojego taty i trzebabylo działać mimo ze spal w tym samym pokoju ;-) Byla jazda ;-)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus dzieki za pocieszenie, ale jakos nie mam nadzieji.
    A ty Andzia szalona jestes :-)

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    J Da
    My wczoraj w nocy tez nowcowalismy poza domem u mojego taty i trzebabylo działać mimo ze spal w tym samym pokoju ;-) Byla jazda ;-)
    Jest strach jest zabawa :p

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Amus dzieki za pocieszenie, ale jakos nie mam nadzieji.
    A ty Andzia szalona jestes :-)
    Jak mus to mus..lekarz zalecil a do domu daleko ;-)

tulipanna lubi tę wiadomość

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Jest strach jest zabawa :p
    Haha :-)

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj juz bylo jak należy ;-) Boje się dzisiejszej USG :-(

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia o której masz USG??

dzisiaj mój 24 dc też mnie lekko brzuch pobolewa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    J Da
    Co za szaleństwo :D Podziwiam, my do tego stopnia aż się nie staramy ;P ha ha

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !

A brzuch już jak na @ pobolewa mnie od 16 dc :/ podobnie jak w I cyklu z CLO.
    Ja jutro idę na progesteron i martwię się, że jak będzie niski to od razu wykluczy ciąże i nici z nadziei :(

Obawiam się, że cykl mi się wydłuży bo nie bolą mnie piersi, a w poprzednim cyklu bolały już mocno w 18 dc, teraz 20 dc i nic..po 3 tabletkach dupka.
    Owulację też miałam później niż w tamtym cyklu więc może wcale w terminie @ nie być :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:10

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    J Da
    My wczoraj w nocy tez nowcowalismy poza domem u mojego taty i trzeba bylo działać mimo ze spal w tym samym pokoju ;-) Byla jazda ;-)

Uuu, poszaleliście, jak napisała Pirelka - my aż tak się nie staramy ;) :D
    Zresztą wczoraj i tak nic nie wyszło, mąż wrócił później, ja już padnięta spałam.

Wróciliśmy właśnie od gina, pęcherzyk wolno rośnie, teraz ma 14x15mm, szacowany czas owu na najbliższy weekend, dupka mam brać od 14.10. Heh, a jeszcze znajomy ma do nas przyjechać w weekend, zawsze wiatr w oczy ;)
    A, jedyne co mnie martwi, to cienkie endometrium (4,2mm), no ale z drugiej strony jeszcze jest kilka dni i przecież na razie to 8dc...

Wyniki męża nieidealne, ale powiedział, żeby nie panikować, minimalizować stres (taaa...) i zapisał mu suplementy.

Andzia, trzymam kciuki za usg!
    Pirelko, ach te uroki nieregularnych cykli, nigdy nie wiadomo, czy już po terminie @

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale ja zawsze miałam regularne jak w zegarku, a teraz poza jajnikami i podbrzuszem zero symptomów..a wzrastający progesteron powinien już dać o sobie znać.

Fajnie, że u Was dość dobrze. Oby pęcherzyk ładnie urósł i endo się poprawiło 8 dc to jeszcze wcześnie więc może akurat :)
    A wyniki Męża najważniejsze, że nie są tragiczne i niech łyka suplementy. Mój łyka już chyba od 3-4 mies.

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na progesteron dupek powinien dać radę, tak mnie przynajmniej pocieszał mój gin.

Taa, z mężczyznami - mąż po wizycie: "dziwne, skoro plemniki są, to czemu jeszcze nie ma ciąży?"
    Bez wyrzutu całkiem, tylko z takim zaskoczeniem i ciekawością, noże przecież 2+2=...

Dobrego dnia, lecimy wybierać fugi do łazienki :)

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj faceci ;) Mój na szczęście to rozumie i nie muszę Mu nic tłumaczyć, przynajmniej w tej kwestii :D

Ja uciekam na spacerek cieszyć się świeżym powietrzem i jesiennymi kolorami.

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Andzia o której masz USG??

dzisiaj mój 24 dc też mnie lekko brzuch pobolewa.
    Bez ustalonej godziny...muszę jechać do banku i męża odstawić na pociąg i pewnie wtedy USG...więc pewnie późnym południem. Ale czuję, że nie pękł :(

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Co za szaleństwo :D Podziwiam, my do tego stopnia aż się nie staramy ;P ha ha
    My "musieliśmy"...szczerze to obstawiałam owulację na dzisiaj jutro..tj na odpowiednia wielkość pęcherzyka a tu masz...mnie czas nagli bo pracuję do końca listopada :(

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Uuu, poszaleliście, jak napisała Pirelka - my aż tak się nie staramy ;) :D
    Zresztą wczoraj i tak nic nie wyszło, mąż wrócił później, ja już padnięta spałam.

Andzia, trzymam kciuki za usg!
    Dziekuję :* Haha jak szaleć to szaleć <3

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie właśnie w tym cyklu nie bolą jajniki? Czy któraś tak miała? Chyba się zapisze do innego gina na monit, bo do tego mojego mi nie pasuje, a dziwnie mi tak ze nic nie czuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka a może bezowulacyjny?

‹‹ 527 528 529 530 531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ