CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej wszystkim!
W piątek byłam na wizycie, no i są dwa pęcherzyki ciążowe, ale serduszek jeszcze brak. Mam się pokazać za tydzień w sobotę i wtedy już powinno być wszystko wiadomo.
Lolcia_81, tulipanna, Natka098, XxMoniaXx, scarllet, Miu95, ale.ale, renieczka lubią tę wiadomość
-
figielek gratulacje !!!XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Hej !
A brzuch już jak na @ pobolewa mnie od 16 dcpodobnie jak w I cyklu z CLO.
Ja jutro idę na progesteron i martwię się, że jak będzie niski to od razu wykluczy ciąże i nici z nadziei
Obawiam się, że cykl mi się wydłuży bo nie bolą mnie piersi, a w poprzednim cyklu bolały już mocno w 18 dc, teraz 20 dc i nic..po 3 tabletkach dupka.
Owulację też miałam później niż w tamtym cyklu więc może wcale w terminie @ nie być -
No niestety. Beta 10.10
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję wam dziewczyny .
Pojde się czymś zająć. ..
Do później.XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
-
lolcia jej bardzo mi przykro:( to jest chyba najgorsze
i teraz nie wiadomo czy lepiej było nie wiedzieć
Monia wow 2 pęcherzyki mówisz że pękły to juz połowa sukcesu, teraz czekać na zielony finał
figielek też tak czułam że będzie ciąża bliźniacza:) najważniejsze żebyś wkrótce usłyszała serduszka:) trzymam kciuki:)
zżera mnie stres, jeszcze pół godzinki i wychodze na monitoring:)to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Mnie właśnie w tym cyklu nie bolą jajniki? Czy któraś tak miała? Chyba się zapisze do innego gina na monit, bo do tego mojego mi nie pasuje, a dziwnie mi tak ze nic nie czuje.
Ja tak miałam w poprzednim cyklu. W ogóle nie bolały mnie jajniki i myślałam, że nic z tego nie będzie. W 13 dniu byłam na USG a tam dwa pęcherzyki ok. 20 mm każdy. Więc to czy boli czy nie, nie oznacza że owulacji nie było. -
figielek wrote:hej wszystkim!
W piątek byłam na wizycie, no i są dwa pęcherzyki ciążowe, ale serduszek jeszcze brak. Mam się pokazać za tydzień w sobotę i wtedy już powinno być wszystko wiadomo.