CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiu95 wrote:Lolcia81 - trzymam kciuki za dobrą betę!
A mnie szlag trafia, właśnie skończyłam 10 dni z lutką na wywołanie @, ale się jakaś infekcja przypałętała. Kupiłam w aptece Abothyl bo ponoć jest najlepszy (nigdy nie stosowałam) i po 4 tabletkach musiałam przerwać, bo wszystko się zablokowało (tworzy się jakiś czop z globulki). Nie mogłam włożyć nawet na centymetr kolejnej globulki plus okazało się, że to ponoć normalne. I przestraszyłam się, że mi zablokuje @.
Dzisiaj wszystko wyleciało, ale tak mnie piecze i pobolewa a do lekarza za jakieś 2-3 tygodnie dopiero. I teraz co? Czy przy infekcji (bakteryjnej) przerywają starania z CLO? Zresztą i tak pewnie za późno na cokolwiek przed @. Bo to ma być mój pierwszy cykl, 1 tabl testowo czy cokolwiek urośnie
(
Miu95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:to powinien Ci byl dac zastrzyk na pekniecie, a jaki masz rozmiar?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 18:57
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:tulipanna a długo tak juz boli?
ja mialam epizod że bolało chwilke kolo 18 dc byłam ale szybko minęło
To nawet nie to ze boli caly czas, kilkanascie razy w ciagu dnia i to inny bol niz przy owulce..moze to torbiel sie zrobila? Biore duphaston to w razie czego wchlonie sie, prawda?
-
i już po:( i jest jedno wielkie NIC:( dużo małych pęcherzyków, brak dominującego:( jak to usłyszałam to, aż łzy miałam w oczach. Ginekolog stwierdziła, że skoro to 3 cykl i nie ma efektów zmieniamy lek, widocznie ten na mnie nie działa.
Od nowego cyklu będę miała nowy lek o nazwie Lametta, na takiej samej zasadzie jak clo działa tylko, że z większymi efektami, nie ma przy nim skutków ubocznych i nie wpływa tak niekorzystnie na endometrium , tylko mam nie czytać ulotki. Już po prostu nie mam siły, jestem tym wszystkim zmęczona:( teraz siedzę i rycze bo co mi pozostaje;(to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:asiek głowa do góry dostaniesz inny lek i bedzie dobrze!!
tulipanna do 10 dni pregnyl jest wychwytywany 7 dpo test raczej ciązy nie wskaże ( ale obym się myliła) -
monia,tulipanna, amus dziękuje, jesteście kochane ale dziś mam naprawdę dość, nie mam powodów do radości, pewnie jutro będzie lepiej:*
życzę Wam wszystkim powodzenia, obyście wszystkie zobaczyły upragnione 2 kreseczki:) będę tu jeszcze do Was zaglądać, ale tymczasem znikam bo już niestety ten wątek mnie nie dotyczy:) trzymajcie się ciepło:)!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 19:41
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
asiek191 wrote:i już po:( i jest jedno wielkie NIC:( dużo małych pęcherzyków, brak dominującego:( jak to usłyszałam to, aż łzy miałam w oczach. Ginekolog stwierdziła, że skoro to 3 cykl i nie ma efektów zmieniamy lek, widocznie ten na mnie nie działa.
Od nowego cyklu będę miała nowy lek o nazwie Lametta, na takiej samej zasadzie jak clo działa tylko, że z większymi efektami, nie ma przy nim skutków ubocznych i nie wpływa tak niekorzystnie na endometrium , tylko mam nie czytać ulotki. Już po prostu nie mam siły, jestem tym wszystkim zmęczona:( teraz siedzę i rycze bo co mi pozostaje;(
mi tez zmieniła z clo na zastrzyki fostimon,
nic w tym cyklu nie urosło od nastepnego cyklu tylko oczywiscie bez duphastonu nie przyjdzie, tylko komenatarz lekarki lepiej zeby zaczeło cos rosnac bo te leki moga byc refundowane tylko 3 razy a jeden zastrzyk 70 zł razy 8 czyli 560 plus wizyta juz sie boje;-(4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
nick nieaktualny