X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    No niestety. Beta 10.10
    Przytulam :( Wiem co czujesz...przerabiałam to w zeszłym cyklu :(

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po USG...pęcherzyk gigant nie pękł...rosnie dalej :( Dostałam Duphaston 7 dni 3x1 tabl-mam nadzieję, że się wchłonie....i znowu czekanie ehh :(

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki...boli mnie z lewej strony..Nie wiem co jest grane ale boli..nie caly czas, raz mocniej raz słabiej. .

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna a długo tak juz boli?
    ja mialam epizod że bolało chwilke kolo 18 dc byłam ale szybko minęło

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje Figielek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miu95 wrote:
    Lolcia81 - trzymam kciuki za dobrą betę! :)

A mnie szlag trafia, właśnie skończyłam 10 dni z lutką na wywołanie @, ale się jakaś infekcja przypałętała. Kupiłam w aptece Abothyl bo ponoć jest najlepszy (nigdy nie stosowałam) i po 4 tabletkach musiałam przerwać, bo wszystko się zablokowało (tworzy się jakiś czop z globulki). Nie mogłam włożyć nawet na centymetr kolejnej globulki plus okazało się, że to ponoć normalne. I przestraszyłam się, że mi zablokuje @.

Dzisiaj wszystko wyleciało, ale tak mnie piecze i pobolewa a do lekarza za jakieś 2-3 tygodnie dopiero :(. I teraz co? Czy przy infekcji (bakteryjnej) przerywają starania z CLO? Zresztą i tak pewnie za późno na cokolwiek przed @. Bo to ma być mój pierwszy cykl, 1 tabl testowo czy cokolwiek urośnie :((
    ja tak mialam i mi lekarz powiedzial ze mozna normalnie brac clo i to. Lepiej wyleczyc w trakcie brania Clo, niz pozniej doprowadzic do stanu powaznego.

Miu95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    A ja po USG...pęcherzyk gigant nie pękł...rosnie dalej :( Dostałam Duphaston 7 dni 3x1 tabl-mam nadzieję, że się wchłonie....i znowu czekanie ehh :(
    to powinien Ci byl dac zastrzyk na pekniecie, a jaki masz rozmiar?

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    to powinien Ci byl dac zastrzyk na pekniecie, a jaki masz rozmiar?
    Zastrzyk dostałam, ale juz wtedy był za duży i nie pękł...kto by pomyslał że w 10dc będzie miał juz 28mm ..dziś 12dc i ma już 36mm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 18:57

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Zastrzyk dostałam, ale juz wtedy był za duży i nie pękł...kto by pomyslał że w 10dc będzie miał juz 28mm ..dziś 12dc i ma już 36mm
    Andzia mi takie pekały, a Ty pierwszy cykl na clo? A przebadana w kierunku PCOS jestes?

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    tulipanna a długo tak juz boli?
    ja mialam epizod że bolało chwilke kolo 18 dc byłam ale szybko minęło
    No pobolewa juz kilka dni..nie wiem co jest..szczerze Wam powiem, ze juz z tego wszystkiego zastestowalam przed chwila..Rowny tydzien temu bralam prwgnyl-wyszedl cien cienia-wiec to pewnie jeszcze pregnyl..
    To nawet nie to ze boli caly czas, kilkanascie razy w ciagu dnia i to inny bol niz przy owulce..moze to torbiel sie zrobila? Biore duphaston to w razie czego wchlonie sie, prawda?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaro, co u Ciebie? Rzadko u nas jestes..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i już po:( i jest jedno wielkie NIC:( dużo małych pęcherzyków, brak dominującego:( jak to usłyszałam to, aż łzy miałam w oczach. Ginekolog stwierdziła, że skoro to 3 cykl i nie ma efektów zmieniamy lek, widocznie ten na mnie nie działa.
    Od nowego cyklu będę miała nowy lek o nazwie Lametta, na takiej samej zasadzie jak clo działa tylko, że z większymi efektami, nie ma przy nim skutków ubocznych i nie wpływa tak niekorzystnie na endometrium , tylko mam nie czytać ulotki. Już po prostu nie mam siły, jestem tym wszystkim zmęczona:( teraz siedzę i rycze bo co mi pozostaje;(

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek kochana Ty nie płacz bo dostałaś nowe wyjście czyli nowy lek który tym razem będzie skuteczny u ciebie !!!
    dostaniesz go i będzie ok ! będziesz mamą !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek-glowa do góry!Wszystkie jestesmy z Tobą..bedzie dobrze, musi byc.. <tuli Cie tulipanna>

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek głowa do góry dostaniesz inny lek i bedzie dobrze!!:)

tulipanna do 10 dni pregnyl jest wychwytywany 7 dpo test raczej ciązy nie wskaże ( ale obym się myliła)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara własnie jak tam u Ciebie?? staracie sie teraz naturalnie czy coś przyjmujesz??

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    asiek głowa do góry dostaniesz inny lek i bedzie dobrze!!:)

tulipanna do 10 dni pregnyl jest wychwytywany 7 dpo test raczej ciązy nie wskaże ( ale obym się myliła)
    Amus..wiem Kochana, zrobilam to juz z niepokoju przez ten ból..mi już 8-go dnia wychodzily negatywy, ale teraz to wiem ze to jeszcze pregnyl.Jeszcze przeciez za wczesnie na cokolwiek

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia,tulipanna, amus dziękuje, jesteście kochane ale dziś mam naprawdę dość, nie mam powodów do radości, pewnie jutro będzie lepiej:*

życzę Wam wszystkim powodzenia, obyście wszystkie zobaczyły upragnione 2 kreseczki:) będę tu jeszcze do Was zaglądać, ale tymczasem znikam bo już niestety ten wątek mnie nie dotyczy:) trzymajcie się ciepło:)!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 19:41

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • Izik Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    i już po:( i jest jedno wielkie NIC:( dużo małych pęcherzyków, brak dominującego:( jak to usłyszałam to, aż łzy miałam w oczach. Ginekolog stwierdziła, że skoro to 3 cykl i nie ma efektów zmieniamy lek, widocznie ten na mnie nie działa.
    Od nowego cyklu będę miała nowy lek o nazwie Lametta, na takiej samej zasadzie jak clo działa tylko, że z większymi efektami, nie ma przy nim skutków ubocznych i nie wpływa tak niekorzystnie na endometrium , tylko mam nie czytać ulotki. Już po prostu nie mam siły, jestem tym wszystkim zmęczona:( teraz siedzę i rycze bo co mi pozostaje;(
    mam taki sam nastrój
    mi tez zmieniła z clo na zastrzyki fostimon,
    nic w tym cyklu nie urosło od nastepnego cyklu tylko oczywiscie bez duphastonu nie przyjdzie, tylko komenatarz lekarki lepiej zeby zaczeło cos rosnac bo te leki moga byc refundowane tylko 3 razy a jeden zastrzyk 70 zł razy 8 czyli 560 plus wizyta juz sie boje;-(

4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍;-)

01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
    3tygodniowe indukowanie poronienia
    zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
    niedoczynność tarczycy
    tyłozgięta, zrotowana macica
    05.2021 poronienie 6tc
    STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
    17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
    córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek nie znikaj! każda ma ten sam cel bycie mamusią także wątek jest na temat!:) prześpij się z tym, zobaczysz nowy dzień nowe spojrzenie na wszystko

tulipanna ja z kolei nic nie czuje ani bólu piersi ani bólu jak na @ to dla mnie tez dziwne

‹‹ 530 531 532 533 534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ