Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    No niestety. Beta 10.10
    Przytulam :( Wiem co czujesz...przerabiałam to w zeszłym cyklu :(

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po USG...pęcherzyk gigant nie pękł...rosnie dalej :( Dostałam Duphaston 7 dni 3x1 tabl-mam nadzieję, że się wchłonie....i znowu czekanie ehh :(

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki...boli mnie z lewej strony..Nie wiem co jest grane ale boli..nie caly czas, raz mocniej raz słabiej. .

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna a długo tak juz boli?
    ja mialam epizod że bolało chwilke kolo 18 dc byłam ale szybko minęło

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje Figielek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miu95 wrote:
    Lolcia81 - trzymam kciuki za dobrą betę! :)

A mnie szlag trafia, właśnie skończyłam 10 dni z lutką na wywołanie @, ale się jakaś infekcja przypałętała. Kupiłam w aptece Abothyl bo ponoć jest najlepszy (nigdy nie stosowałam) i po 4 tabletkach musiałam przerwać, bo wszystko się zablokowało (tworzy się jakiś czop z globulki). Nie mogłam włożyć nawet na centymetr kolejnej globulki plus okazało się, że to ponoć normalne. I przestraszyłam się, że mi zablokuje @.

Dzisiaj wszystko wyleciało, ale tak mnie piecze i pobolewa a do lekarza za jakieś 2-3 tygodnie dopiero :(. I teraz co? Czy przy infekcji (bakteryjnej) przerywają starania z CLO? Zresztą i tak pewnie za późno na cokolwiek przed @. Bo to ma być mój pierwszy cykl, 1 tabl testowo czy cokolwiek urośnie :((
    ja tak mialam i mi lekarz powiedzial ze mozna normalnie brac clo i to. Lepiej wyleczyc w trakcie brania Clo, niz pozniej doprowadzic do stanu powaznego.

Miu95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    A ja po USG...pęcherzyk gigant nie pękł...rosnie dalej :( Dostałam Duphaston 7 dni 3x1 tabl-mam nadzieję, że się wchłonie....i znowu czekanie ehh :(
    to powinien Ci byl dac zastrzyk na pekniecie, a jaki masz rozmiar?

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    to powinien Ci byl dac zastrzyk na pekniecie, a jaki masz rozmiar?
    Zastrzyk dostałam, ale juz wtedy był za duży i nie pękł...kto by pomyslał że w 10dc będzie miał juz 28mm ..dziś 12dc i ma już 36mm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 18:57

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Zastrzyk dostałam, ale juz wtedy był za duży i nie pękł...kto by pomyslał że w 10dc będzie miał juz 28mm ..dziś 12dc i ma już 36mm
    Andzia mi takie pekały, a Ty pierwszy cykl na clo? A przebadana w kierunku PCOS jestes?

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    tulipanna a długo tak juz boli?
    ja mialam epizod że bolało chwilke kolo 18 dc byłam ale szybko minęło
    No pobolewa juz kilka dni..nie wiem co jest..szczerze Wam powiem, ze juz z tego wszystkiego zastestowalam przed chwila..Rowny tydzien temu bralam prwgnyl-wyszedl cien cienia-wiec to pewnie jeszcze pregnyl..
    To nawet nie to ze boli caly czas, kilkanascie razy w ciagu dnia i to inny bol niz przy owulce..moze to torbiel sie zrobila? Biore duphaston to w razie czego wchlonie sie, prawda?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaro, co u Ciebie? Rzadko u nas jestes..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i już po:( i jest jedno wielkie NIC:( dużo małych pęcherzyków, brak dominującego:( jak to usłyszałam to, aż łzy miałam w oczach. Ginekolog stwierdziła, że skoro to 3 cykl i nie ma efektów zmieniamy lek, widocznie ten na mnie nie działa.
    Od nowego cyklu będę miała nowy lek o nazwie Lametta, na takiej samej zasadzie jak clo działa tylko, że z większymi efektami, nie ma przy nim skutków ubocznych i nie wpływa tak niekorzystnie na endometrium , tylko mam nie czytać ulotki. Już po prostu nie mam siły, jestem tym wszystkim zmęczona:( teraz siedzę i rycze bo co mi pozostaje;(

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek kochana Ty nie płacz bo dostałaś nowe wyjście czyli nowy lek który tym razem będzie skuteczny u ciebie !!!
    dostaniesz go i będzie ok ! będziesz mamą !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek-glowa do góry!Wszystkie jestesmy z Tobą..bedzie dobrze, musi byc.. <tuli Cie tulipanna>

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek głowa do góry dostaniesz inny lek i bedzie dobrze!!:)

tulipanna do 10 dni pregnyl jest wychwytywany 7 dpo test raczej ciązy nie wskaże ( ale obym się myliła)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara własnie jak tam u Ciebie?? staracie sie teraz naturalnie czy coś przyjmujesz??

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    asiek głowa do góry dostaniesz inny lek i bedzie dobrze!!:)

tulipanna do 10 dni pregnyl jest wychwytywany 7 dpo test raczej ciązy nie wskaże ( ale obym się myliła)
    Amus..wiem Kochana, zrobilam to juz z niepokoju przez ten ból..mi już 8-go dnia wychodzily negatywy, ale teraz to wiem ze to jeszcze pregnyl.Jeszcze przeciez za wczesnie na cokolwiek

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia,tulipanna, amus dziękuje, jesteście kochane ale dziś mam naprawdę dość, nie mam powodów do radości, pewnie jutro będzie lepiej:*

życzę Wam wszystkim powodzenia, obyście wszystkie zobaczyły upragnione 2 kreseczki:) będę tu jeszcze do Was zaglądać, ale tymczasem znikam bo już niestety ten wątek mnie nie dotyczy:) trzymajcie się ciepło:)!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 19:41

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • Izik Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    i już po:( i jest jedno wielkie NIC:( dużo małych pęcherzyków, brak dominującego:( jak to usłyszałam to, aż łzy miałam w oczach. Ginekolog stwierdziła, że skoro to 3 cykl i nie ma efektów zmieniamy lek, widocznie ten na mnie nie działa.
    Od nowego cyklu będę miała nowy lek o nazwie Lametta, na takiej samej zasadzie jak clo działa tylko, że z większymi efektami, nie ma przy nim skutków ubocznych i nie wpływa tak niekorzystnie na endometrium , tylko mam nie czytać ulotki. Już po prostu nie mam siły, jestem tym wszystkim zmęczona:( teraz siedzę i rycze bo co mi pozostaje;(
    mam taki sam nastrój
    mi tez zmieniła z clo na zastrzyki fostimon,
    nic w tym cyklu nie urosło od nastepnego cyklu tylko oczywiscie bez duphastonu nie przyjdzie, tylko komenatarz lekarki lepiej zeby zaczeło cos rosnac bo te leki moga byc refundowane tylko 3 razy a jeden zastrzyk 70 zł razy 8 czyli 560 plus wizyta juz sie boje;-(

4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍;-)

01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
    3tygodniowe indukowanie poronienia
    zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
    niedoczynność tarczycy
    tyłozgięta, zrotowana macica
    05.2021 poronienie 6tc
    STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
    17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
    córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek nie znikaj! każda ma ten sam cel bycie mamusią także wątek jest na temat!:) prześpij się z tym, zobaczysz nowy dzień nowe spojrzenie na wszystko

tulipanna ja z kolei nic nie czuje ani bólu piersi ani bólu jak na @ to dla mnie tez dziwne

‹‹ 530 531 532 533 534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ