CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
dzieńdoberek:)
ja dziś 14dc i idę wieczorkiem na monitoring, ciekawa jestem czy coś urosło, choć wszystkie objawy wskazują na owulkę, która jest tuż tuż
w tym cyklu jestem jakaś bardzo spokojna, staram się nie nakręcać bo źle to na mnie wpływa, po owu nie będe mierzyć temp, w czwartek i piątej jade na szkolenie wiec nie będę miała czasu myśleć, w weekend też sobie coś zorganizujemy
Andzia1984 haha szaleni jesteście:D nam się 2 razy w życiu zdarzyła taka akcja żeby przy kimś, ale wtedy jeszcze byliśmy młodzi i chyba odważniejsi:D
pirelka a może to właśnie dobrze że jest inaczej niż zawsze jeśli chodzi o objawy:)to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualnyasiek trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki
daj znać wieczorem.
Właśnie tak sobie ten brak objawów tłumaczę, ale nie chcę się zbyt nakręcać bo zwyczajnie cykl mógł się wydłużyć i mogę się rozczarować. Ale słyszałam wiele przypadków, że co cykl bolały dziewczyny piersi ok. 1,5 tyg przed @ a w cyklu ciążowym nie bolały nic a nic nawet w terminie @. Także zobaczymy, ale staram się być dobrej myśli.
Jajniki kłują mniej, choć czasem je czuję, ciągle czuję takie jakby nabrzmiałe w środku podbrzusze, takie niespokojne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja dzisiaj poszłam rano powtórzyć bete... bo jakoś się nie czuje jakby @ miała przyjśc... a nie bedę jak idiotka fortuny na sikańce wydawać, zainwestowałam 30pln i wszystko będzie jasne
Jak odbiore wyniki to napiszę, jeszcze resztki nadziei sie tlą.... podobno póki nie ma @, jest nadziejazobaczymy
Do później kochane
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
aszka wrote:dlatego ide sprawdzic co sie dzieje. Ale moze dla mnie jeszcze za wczesnie, ja mam i tak dlugie cykle 45 dni, wiec moze jeszcze za wczesnie.
Czemu nie skracasz cyklu biorąc lutke albo dupka? Przy takich długich cyklach masz 8 owulacji w roku zamiast 12... O 1/3 rzadsza szansa na ciążę... -
nick nieaktualny
-
Amus po pracy odbiorę, koło 16.30 powinnam wiedzieć
Ja juz tym testom nie wierzę , zwłaszcza pepino 10, niby takie czułe, a wszystkie drugie krechy mi na tych 25 powychodziły .
Dobra , miałam się nie przyznawaćale miałam w pracy jeszcze zadekowany jeden pink strumieniowy
zrobiłam . jest slaba druga . nie cien cienia tylko slaba krecha....
Za trzy godziny przestanę świrowac.
Albo dopiero zacznę
Anatolka, pirelka lubią tę wiadomość
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciła z monitu. Nie wiem kiedy pękło bo z wrażenia nie spytałam.
Wiem , że pękły oba pęcherzykijestem w szoku i cała się trzęsę. Owu zaznaczam z soboty na niedziele... obstawiam na ślepo bo nic mnie nie bolało
nic nie czułam
nie wiem co powiedzieć. Ale nie nastawiam się już na nic .
pirelka lubi tę wiadomość
-
Amus no dziaj 14dpo...
Ale ta pierwsza betra 20,55 wyszla mi w piętek, czyli 11dpo
Tez trzymam za ciebie kciuki
Dziewczyny, a jak w piatek o 17.00 było 20,55 , to dzisiaj o 7 rano ile powinno być? Bo ja się gubie w tych procentach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 14:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLolcia_81 wrote:Amus no dziaj 14dpo...
Ale ta pierwsza betra 20,55 wyszla mi w piętek, czyli 11dpo
Tez trzymam za ciebie kciuki
Dziewczyny, a jak w piatek o 17.00 było 20,55 , to dzisiaj o 7 rano ile powinno być? Bo ja się gubie w tych procentach
Nie ma konkretnej liczby jaka powinna być, ważne żeby był przyrost, myślę że powyżej 40 tak gdzieśLolcia_81 lubi tę wiadomość
-
Lolcia81 - trzymam kciuki za dobrą betę!
A mnie szlag trafia, właśnie skończyłam 10 dni z lutką na wywołanie @, ale się jakaś infekcja przypałętała. Kupiłam w aptece Abothyl bo ponoć jest najlepszy (nigdy nie stosowałam) i po 4 tabletkach musiałam przerwać, bo wszystko się zablokowało (tworzy się jakiś czop z globulki). Nie mogłam włożyć nawet na centymetr kolejnej globulki plus okazało się, że to ponoć normalne. I przestraszyłam się, że mi zablokuje @.
Dzisiaj wszystko wyleciało, ale tak mnie piecze i pobolewa a do lekarza za jakieś 2-3 tygodnie dopiero. I teraz co? Czy przy infekcji (bakteryjnej) przerywają starania z CLO? Zresztą i tak pewnie za późno na cokolwiek przed @. Bo to ma być mój pierwszy cykl, 1 tabl testowo czy cokolwiek urośnie
(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:04
-
nick nieaktualny