X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naltrexon to i przy stwardnieniu rozsianym sie podaje niewielkie dawki..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://m.facebook.com/zapalenietarczycyhashimoto/posts/1403803226524675
    Tu napisali o tym cudownym leku na wszystko.Nizej tez o ciąży i wplywie leku.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Povzytalam ze bezpieczny w ciazy ale troche przerazajce jest na ile chorob dziala ( a moze na jakie choroby)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) u mnie za niedługo nowy cykl, póki co luteina mi robi nadzieje :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało pozytywnych wieści dzisiaj.. uciekam więc pooglądać coś, poczytać i do łóżka.
    Dobranoc.

• ania14 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:25

• ania14 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:25

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po dupku wygladalam jakbym ospe przechodzila,poza tym za kazdym razem puchly mi cycki i bolaly jak diabli.

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Amus87 wrote:
    ja np jestem z takich osób że póki będe brała lutke czy dupka to nie dostane @ ale są osoby które dostaną no różnie to bywa

ja wiem ze długo sie starali ale moj świętej pamięci tata byl dużó starszy od mamy ona miala 30 jak zaszła w ciąże a on 46 no więc dlatego im sie troche śpieszyło i zaszli jak już przestali myśleć o dziecku

TO TAK JAK MIĘDZY MNĄ A MOIM m JA MAM 26 A MĄŻ 42.
    Wrogość robiona i wsio ok jest.a nasze starania o 2 trwają już koło 3 lat z tym że od 22 miesięcy pod opieką lekarza...nasienia super,wrogość ok,reszta tez no może oprocz moich wiecznych torbieli i nie pekajacych jajek...a było i kilka książkowych cykli i nic z tego...
    spokojnie uda wam się:)
    fajna taka różnica wieku moi rodzice byli bardzo bardzo szczęśliwi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Ja po dupku wygladalam jakbym ospe przechodzila,poza tym za kazdym razem puchly mi cycki i bolaly jak diabli.
    ja tak jakoś w tym miesiacu wygladam i to bez dupka nie wiem co jest grane dobrze ze mam grzywke bo czolo wyglada strasznie

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Povzytalam ze bezpieczny w ciazy ale troche przerazajce jest na ile chorob dziala ( a moze na jakie choroby)
    Bo dlatego sie zastanawiam czy brać. Z netu wynika, ze to lek na wszystko. Wlaśnie czytalam o gosciu, który go brak na raka wątroby o.O

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • blueeye Znajoma

Wysłany: 14 października 2014, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to ponoc lek na wszystko mam go w tej chwili w dawce 4, 5 (powoli byla zwiekszana) mg czuje sie po nim bardzo dobrze moj endo mowi ze oddzialuje na glowe gdzies na przysadke jakos tak :)

KathleenPL lubi tę wiadomość

3jgx3e3k3yeatzb0.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, Barborka coraz blizej. U mojego meza w kopalni w nocy zawalil sie chodnik... Poszedl teraz na 6 rano. Boshe, zeby nie poszlo bardziej... Do 14.30 sie wykoncze :( powiedzial, ze nikomu sie nic nie stalo, ale nie wiem czy nie chcial mnie denerwowac, ze sam zaraz zjezdza...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,

Miłego dnia Wam życzę i pozytywnych wieści. My dzisiaj z M. walczymy w multimedia z błędnymi rachunkami :/

Co do dupka i CLO to ja też jestem po nich wywalona syfami, twarz, dekolt plecy...niemal czasami makijaż nie pomaga, a mnie wstyd. Jak za czasów nastolatki. Co podleczę mam znowu, co zacznę brać mam, co odstawiam znowu mnie wywala.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 07:17

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 14 października 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też się przywitam :)
    nie wiem jak u was, ale na dolnym śląsku pogoda do d.... , tylko pogłębia mój kiepski nastrój :(
    Postanowiłam brać jednak te leki. Po pierwsze, miewałam już i cykle 28dniowe ( z teoretyczną owulacją 14dc) a mój wyjeżdża w 12dc , więc teoretycznie wszystko się może zdarzyć,a nóż żel pomoże.... może po tym deksa będzie owu szybciej, a potem będę zła na siebie... wiem, że szansa jest mizerna, ale większa niż 0.
    A poza tym, w przyszłym cyklu mój mąż obiecał, że będzie wtedy kiedy mu powiem ;) a jakbym ten odpuściła, nie pilnowala co rośnie i czy pęka, to znając moje szczeście dorobiłabym się torbieli i musiała nastepny cykl odpuścić...

Póki co , nie wiem czy to skutki deksa czy co, ale sama ze sobą nie wytrzymuję. Wczoraj pół nocy wyłam w poduszkę jakie to wszystko jest do d....

Kurde dziewczyny, czy życie musi być takie skomplikowane ? :(

Miłego dnia i liczę na same pozytywne wieści od was dzisiaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 07:41

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana moje kochane.pogoda u mnie barowa...
    Wczoraj podczas <3 potwornie bolał mnie brzuch.przerwaliśmy.
    Podejżewam że pęcherzyk który był nie pękł i pewnie pokaźnie sobie urosl.
    byłam na monitoringu po hsg i miał 16mm,puzniej juz nie bylam.nie wiem czy isc do gina,czy cierpliwie czekac 2tyg na laparo.jak myslicie?

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anatolka boze dorbze ze sie nic nie stalo ale i tak pewni bedziesz sie martwic
    ja tez sie martwie o mojego dzisiaj nic nie spal w nocy bo mlody cala nac wymiotowal a o 4 wstawal i jechal do pracy ehhhhh
    nic mykam do pediatry:(

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki!
    wychodzenie z domu jak jest jeszcze ciemno wcale nie jest fajne.

pabelka mnie boli od jakiś 4 dni, rwa mnie jajniory i cycki. Jak bylam na usg to pęcherzyk mial 14mm. Mam na dzisiaj wizyte i tez sie zastanawiam czy isc, to w Luxie, a nie u mojej gin. Ale śluz piekny jest wiec jeszcze chyba poczekam parę dni, moze będzie jakiś skok, bo dzis to wręcz 35,9 z rana bylo wiec jeszcz nizej.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    anatolka boze dorbze ze sie nic nie stalo ale i tak pewni bedziesz sie martwic
    ja tez sie martwie o mojego dzisiaj nic nie spal w nocy bo mlody cala nac wymiotowal a o 4 wstawal i jechal do pracy ehhhhh
    nic mykam do pediatry:(

zdrowie dla juniora. Moja Taśka kończy brać antybiotyk wlasnie. Początek anginy i rota. Wiec Amus dokladnie sie zbadajcie bo rota teraz panuje i żniwo zbiera. Taka pogoda..,

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny!

Pierwsza tabletka dupka wzięta, ale też jakiś zjazd nastroju mam - może to przez to, że skoku temperatury ani widu, ani słychu (znów spada...), a mi się coś tak ostatnio waha, że albo "tak, tak, na 100% w tym cyklu się uda" albo "znowu się nakręcasz idiotko" :/ Śluz się skończył, ale może to po odstawieniu wiesiołka?

Anatolka, współczuję takiej pracy męża, trzymam kciuki, żeby bezpiecznie wrócił do domu.

Pabelka, jak masz możliwość, to może idź, lepiej dmuchać na zimne.

Lolcia, bierz bierz, szkoda zmarnować szansę, nawet jakby była mała. Ja też jestem z Dolnego Sląska, tylko jeszcze dwa miesiące na obczyźnie i wracamy (taa, miałam wracać z brzuchem...).

Kto testuje następny? Ja muszę jeszcze 14 dni wytrzymać...

m3sx3e3kqurga36a.png
‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ