CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po dupku wygladalam jakbym ospe przechodzila,poza tym za kazdym razem puchly mi cycki i bolaly jak diabli.
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Amus87 wrote:ja np jestem z takich osób że póki będe brała lutke czy dupka to nie dostane @ ale są osoby które dostaną no różnie to bywa
ja wiem ze długo sie starali ale moj świętej pamięci tata byl dużó starszy od mamy ona miala 30 jak zaszła w ciąże a on 46 no więc dlatego im sie troche śpieszyło i zaszli jak już przestali myśleć o dziecku
TO TAK JAK MIĘDZY MNĄ A MOIM m JA MAM 26 A MĄŻ 42.
Wrogość robiona i wsio ok jest.a nasze starania o 2 trwają już koło 3 lat z tym że od 22 miesięcy pod opieką lekarza...nasienia super,wrogość ok,reszta tez no może oprocz moich wiecznych torbieli i nie pekajacych jajek...a było i kilka książkowych cykli i nic z tego...
fajna taka różnica wieku moi rodzice byli bardzo bardzo szczęśliwi:) -
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Ja po dupku wygladalam jakbym ospe przechodzila,poza tym za kazdym razem puchly mi cycki i bolaly jak diabli.
-
Amus87 wrote:Povzytalam ze bezpieczny w ciazy ale troche przerazajce jest na ile chorob dziala ( a moze na jakie choroby)
-
Amus, Barborka coraz blizej. U mojego meza w kopalni w nocy zawalil sie chodnik... Poszedl teraz na 6 rano. Boshe, zeby nie poszlo bardziej... Do 14.30 sie wykoncze
powiedzial, ze nikomu sie nic nie stalo, ale nie wiem czy nie chcial mnie denerwowac, ze sam zaraz zjezdza...
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Miłego dnia Wam życzę i pozytywnych wieści. My dzisiaj z M. walczymy w multimedia z błędnymi rachunkami
Co do dupka i CLO to ja też jestem po nich wywalona syfami, twarz, dekolt plecy...niemal czasami makijaż nie pomaga, a mnie wstyd. Jak za czasów nastolatki. Co podleczę mam znowu, co zacznę brać mam, co odstawiam znowu mnie wywala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 07:17
-
To ja też się przywitam
nie wiem jak u was, ale na dolnym śląsku pogoda do d.... , tylko pogłębia mój kiepski nastrój
Postanowiłam brać jednak te leki. Po pierwsze, miewałam już i cykle 28dniowe ( z teoretyczną owulacją 14dc) a mój wyjeżdża w 12dc , więc teoretycznie wszystko się może zdarzyć,a nóż żel pomoże.... może po tym deksa będzie owu szybciej, a potem będę zła na siebie... wiem, że szansa jest mizerna, ale większa niż 0.
A poza tym, w przyszłym cyklu mój mąż obiecał, że będzie wtedy kiedy mu powiema jakbym ten odpuściła, nie pilnowala co rośnie i czy pęka, to znając moje szczeście dorobiłabym się torbieli i musiała nastepny cykl odpuścić...
Póki co , nie wiem czy to skutki deksa czy co, ale sama ze sobą nie wytrzymuję. Wczoraj pół nocy wyłam w poduszkę jakie to wszystko jest do d....
Kurde dziewczyny, czy życie musi być takie skomplikowane ?
Miłego dnia i liczę na same pozytywne wieści od was dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 07:41
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Witam z rana moje kochane.pogoda u mnie barowa...
Wczoraj podczaspotwornie bolał mnie brzuch.przerwaliśmy.
Podejżewam że pęcherzyk który był nie pękł i pewnie pokaźnie sobie urosl.
byłam na monitoringu po hsg i miał 16mm,puzniej juz nie bylam.nie wiem czy isc do gina,czy cierpliwie czekac 2tyg na laparo.jak myslicie? -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki!
wychodzenie z domu jak jest jeszcze ciemno wcale nie jest fajne.
pabelka mnie boli od jakiś 4 dni, rwa mnie jajniory i cycki. Jak bylam na usg to pęcherzyk mial 14mm. Mam na dzisiaj wizyte i tez sie zastanawiam czy isc, to w Luxie, a nie u mojej gin. Ale śluz piekny jest wiec jeszcze chyba poczekam parę dni, moze będzie jakiś skok, bo dzis to wręcz 35,9 z rana bylo wiec jeszcz nizej. -
Amus87 wrote:anatolka boze dorbze ze sie nic nie stalo ale i tak pewni bedziesz sie martwic
ja tez sie martwie o mojego dzisiaj nic nie spal w nocy bo mlody cala nac wymiotowal a o 4 wstawal i jechal do pracy ehhhhh
nic mykam do pediatry:(
zdrowie dla juniora. Moja Taśka kończy brać antybiotyk wlasnie. Początek anginy i rota. Wiec Amus dokladnie sie zbadajcie bo rota teraz panuje i żniwo zbiera. Taka pogoda.., -
Dzień dobry dziewczyny!
Pierwsza tabletka dupka wzięta, ale też jakiś zjazd nastroju mam - może to przez to, że skoku temperatury ani widu, ani słychu (znów spada...), a mi się coś tak ostatnio waha, że albo "tak, tak, na 100% w tym cyklu się uda" albo "znowu się nakręcasz idiotko"Śluz się skończył, ale może to po odstawieniu wiesiołka?
Anatolka, współczuję takiej pracy męża, trzymam kciuki, żeby bezpiecznie wrócił do domu.
Pabelka, jak masz możliwość, to może idź, lepiej dmuchać na zimne.
Lolcia, bierz bierz, szkoda zmarnować szansę, nawet jakby była mała. Ja też jestem z Dolnego Sląska, tylko jeszcze dwa miesiące na obczyźnie i wracamy (taa, miałam wracać z brzuchem...).
Kto testuje następny? Ja muszę jeszcze 14 dni wytrzymać...