CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
_analiza wrote:Opisałam się na telefonie jak głupia i się wszystko skasowalo;)
Dziewczyny - wiem, że wcześnie, wiem ze może teoretycznie jeszcze coś być ale czuje ze dupa z tego bedzie:) temp rano 36,9 wiec tendencja w dół. Cycki i jajniki tez w poprzednim cyklu mnie bolały wiec pewnie taki urok po clo. Trudno. Zmarnowalam drugi test teraz trzeba uzupełnić zapasy:) hehe
No mi tez temp spada na lep na szyję, dzis 7dpo. Zrobilam progesteron, ale nawet testu nie ma co kupowac. Wiem, ze nic z tego nie będzie. -
Analizko, więcej optymizmu, ja wczoraj w euforii byłam a teraz zaczynam sie zastanawiać czy nie bedzie dupa. Ale nie chce na razie tej myśli dopuszczać do siebie mimo ze finał zależy od bardzo wielu czynników"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Glupia jestem(nie umiem i zaczelam dopiero wczoraj, tj 8dc), wiem, ale zmierzylam wczoraj i dziś temperature.Wczoraj 36, 72 a dzis 36,91.Przed owu wzrasta? Boshe jaka ja tępa pala w tej materii tempki i badania szyki jestem (nawet nie wiem ktore to miejsce i jak to wybadac) Wstyd wielki???
-
Analiza, Ty tu nie marudź na tempkę 36.9 że niska, bo ja nawet tyle nie mam
Kathleen, może to spadek implantacyjny, głowa do góry!
Tulipanna, a gdzie mierzysz? Ja dopiero teraz (drugi cykl z mierzeniem) jako tako to ogarniam (nooo, pewnie wpływ ma też obejrzenie dziesiątek wykresów na tablicy, uzależnienie jak nic). Masz monitoring, więc ta temperatura to ni tak pomocniczo.
Z szyjką to była dla mnie czarna magia, dopóki w zeszłym miesiącu przy sprawdzaniu śluzu sobie jej przypadkiem nie wymacałam (bo była twarda i nisko), faktycznie jest jak czubek nosa jak jest twardaTeraz za to wymacać jej nie mogę w ogóle, więc chyba jest wysoko, choć nie powinna (albo ja nie potrafię jej sprawdzać, ale też nie chcę tam gmerać częściej niż raz dziennie).
Dasz radę!
-
tulipanna wrote:Glupia jestem(nie umiem i zaczelam dopiero wczoraj, tj 8dc), wiem, ale zmierzylam wczoraj i dziś temperature.Wczoraj 36, 72 a dzis 36,91.Przed owu wzrasta? Boshe jaka ja tępa pala w tej materii tempki i badania szyki jestem (nawet nie wiem ktore to miejsce i jak to wybadac) Wstyd wielki???
Szyjki tez nie umiem badać, chociaz faktycznie jak byl śluz plodny to jakoś inaczej sie "macało"Ale dalej nie wiem co,i gdzie
-
KathleenPL wrote:Ja po obydwu mialam zawroty Glowy i koszmarny jadłowstręt. Nic nie jadłam... Dr kazala odstawić calkiem
Ja na maxa wymiotowałam po metformaxie. Miałam dojśc i doszłam do dawki 3x500mg na dobę. Po 4 mesiącach odpadłam, bo ciągle wymiotowałam po wszystkim dosłownie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:33
-
Temperature to tam no wiecie, na dole mierzylam.Wczoraj wypilam caly kubek glutow (siemie) a dzis doslownie sie ze mnie leje..po prostu mi az mokro.Ale to jak!!Rozciagliwy ten sluz nie jest, raczej wodnisty..tez moze byc taki??Jeszcze dzis do apteki pojade i ten syrop kupie.
-
Tulipanna- ja też byłam zielona ale jak pisze ale.ale obserwacja cudzych wykresów uzależnia i chcesz czy nie się tego uczysz
przed owu to chyba nie rośnie, w ostatni dzień niskich temp przed wzrostem jest owulka. A szyjka? Czarna magia po prostu!nawet się za to nie brałam bo czuję że i tak bym nic nie wymacała;p
A co do dentysty mnie właśnie czeka kanałowe i trochę lipa z tym rtg bo mój dentysta powiedział, że on kanałówki bez rtg nie zrobi, 3 zdjęcia zęba musi mieć żeby wiedzieć czy na pewno dobrze zrobił. Patologia bo przecież kobietom w ciąży przysługuje kanałówka na fundusz, ale pewnie robiona na oko. Czyli bez sensu bo wiadomo ze ryzyko błędu ogromne...
Ja wczoraj mojemu M zakomunikowalam żeby się szykował i zaczął oszczędzać bo na urodziny chce USG.ależ to byłoby cudowne!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:54
Anatolka lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Anatolka wrote:Ja na maxa wymiotowałam po metformaxie. Miałam dojśc i doszłam do dawki 3x500mg na dobę. Po 4 mesiącach odpadłam, bo ciągle wymiotowałam po wszystkim dosłownie...
Tez mialam brać 3x500. Przy 1x500 juz sie dziwnie czulam, przy 2x500 juz przestalam jesc (smialam sie, ze to wlasnie tak ma byc żeby schudnąć), do trzech nie dotrwalam ;/ I tak, slyszalam, ze metformax daje skutki uboczne, bo mój tata brak na cukrzyce i mial niezle jazdy po nim, ale teraz bierze glucophage i jest ok. Ja mialam jazdy i po jednym i po drugim. -
Anatolka wrote:Noo ale ja mam 168cm i 56kg, wiec nie mam z czego chudnac... I to byl drugi problem. Wtedy jeszcze nie wiedzialam poczatkowo, ze to od metki, co rusz pilam smecte, bo sadzilam ciagle, ze to jakies zatrucie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Glupia jestem(nie umiem i zaczelam dopiero wczoraj, tj 8dc), wiem, ale zmierzylam wczoraj i dziś temperature.Wczoraj 36, 72 a dzis 36,91.Przed owu wzrasta? Boshe jaka ja tępa pala w tej materii tempki i badania szyki jestem (nawet nie wiem ktore to miejsce i jak to wybadac) Wstyd wielki???