CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie:czemu niektore z nas biora dupka a niektore lutke? Czy to zalezy od fanaberii gina czy od czegos innego? Bo tak sobie mysle ze skoro lutka falszuje wynik progesteronu to chyba lepiej brac dupka..tak na zdrowy rozum jesli to tylko fababeria lekarza
-
Anatolka wrote:Ja dzis bylam w labie i tsh nie trzeba na glodniaka, ale trzeba przed zazyciem leku
Anatolka dzięki
Ja nie byłam na czczo i chwała Bogu że nie musiałam
A leków żadnych na tarczycę nie zażywam, robiłam tsh 1 raz w zyciu, dwa lata temu, przy pierwszej mysli o dziecku, wyszlo 0,53 czyli super, dzisiaj powtórzyłam bardziej przy okazji , no i wiem ze w klinice i tak będa chcieliale mam nadzieje, ze mnie wynik nie zaskoczy
Chlamydie też wymagają do HSG, AMH to pierwsze co każą robić... za te 3 badania zapłaciłam 260plna to dopiero początek
Miłego dnia dziewczyny
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
A my już mamy umówioną pierwszą wizytę w Invicta Wrocław.
Na 3 listopada, na 9.20 badanie nasienia a na 17.00 konsultacja.
Ależ to poszło rozpędem
Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej
Andzia1984 lubi tę wiadomość
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Pytanie:czemu niektore z nas biora dupka a niektore lutke? Czy to zalezy od fanaberii gina czy od czegos innego? Bo tak sobie mysle ze skoro lutka falszuje wynik progesteronu to chyba lepiej brac dupka..tak na zdrowy rozum jesli to tylko fababeria lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 17:17
-
Są, są, są
w 8dc 3 pęcherzyki w tym jeden 13 mm
niech rośnie i pęka
aszka, _analiza, Lolcia_81, ale.ale, KathleenPL, Andzia1984, Anatolka lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Yousee wrote:Są, są, są
w 8dc 3 pęcherzyki w tym jeden 13 mm
niech rośnie i pęka
Powodzenia! !! 13mm w 8dc to bardzo ladnie, ja taki miałam w 12dcsuper
-
Yousee gratki, oby pięknie urosły i pękły!
Ja chyba jutro zrobię test bo denerwuje mnie to kłucie jajników a musze do dentysty zawitać i pewnie będzie chciał mnie znieczulać. Czy wiecie coś może na temat potencjalnego wpływu na taką wczesną ciążę znieczulenia?
19.07.2016 r. Aleksander
-
Analiza ja kiedyś pytałam dentyste, jak powiesz ze przypuszczasz ze możesz być w ciąży to da taki rodzaj znieczulenia ze nie zaszkodzi. Ale rtg nie można robić, pamiętaj.
Dziewczyny TSH mam 0,495 przy normach referencyjnych od 0,27 do 4,2. To chyba dobrze nie?
-
ale.ale wrote:Lolcia, faktycznie wszystko szybko! To może już na następny cykl się załapiesz na zalecone przez nich badania!
zależy mi żeby wiedzieć jaki jest plan działania, żeby to jakoś w głowie poukładać. Po cichu liczę na hsg w następnym cyklu i może inseminacje nawet w grudniu
-
nick nieaktualny_analiza wrote:Yousee gratki, oby pięknie urosły i pękły!
Ja chyba jutro zrobię test bo denerwuje mnie to kłucie jajników a musze do dentysty zawitać i pewnie będzie chciał mnie znieczulać. Czy wiecie coś może na temat potencjalnego wpływu na taką wczesną ciążę znieczulenia? -
nick nieaktualnylolcia TSH na granicy normy dolnej troche za niskie ale to nic bo w ciazy i tak rośnie wiec myślę, że ok:)
Yousee ale wyhodowałas no no no
ja sie zastanwiam oba cykle mialam podobne tzn po jednym jajeczku ciekawe jak teraz:) moze być że taką mam "urodę" i tylko jedno jajo??
bylismy w Rudzie śląskiej w aquapraku potem w mc donaldzie ale dumna z siebie jestem bo zjadłam tylko sałatkę z grilowanym kurczakiem:D -
_analiza wrote:Yousee gratki, oby pięknie urosły i pękły!
Ja chyba jutro zrobię test bo denerwuje mnie to kłucie jajników a musze do dentysty zawitać i pewnie będzie chciał mnie znieczulać. Czy wiecie coś może na temat potencjalnego wpływu na taką wczesną ciążę znieczulenia?
Analiza, ja słyszałam, że znieczulenie nie jest takie złe jak stres. Jeśli bardzo boisz się dentysty to lepiej wziąć niż nadmiernie produkować kortyzol.
Kupiłam dziś borowinę, ale nie wiem czy mogę ją stosować w dowolnym dniu cyklu.
Może poczekam jak się rozwinie.
Macie doświadczenie z borowiną?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
konsekwetnieidealna wrote:Z tego co ja wiem to można leczyć zęby w znieczuleniu miejscowym. Pod warunkiem że poinformujesz dentystę o domniemywanej ciąży i wtedy zastosuje wtedy znieczulenie bez leków obkurczających naczynia.