CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia1984 wrote:U nas inne plany (budowa)wiec na nowe nas nie stać, a mis był bo zostalismy bez auta.
Jutro podgladne bo na Tel nie umiem skopiować adresu
Nie umiem zrobić takiego zdjęcia, żeby się pokazało tu... My na szczescie nie musimy budować i wikłać się w kredyt na stoooo latmąż dostał dom rodzinny mojego teścia. Sami mieszkamy w 300metrowej hawirze
tupot małych stóp byłby mile widziany wreszcie
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:A poza cena to jaka jest roznica miedzy pregnylem a tym drugim??
naturalnie pozyskiwany i syntetyczny. Mi mój gin powiedział, że nie ma sensu pakować kasy w droższy jeśli tańszy spełnia swoje zadanienawet jak się dwa bierze to i tak ze 3 razy taniej jest
Andzia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Nie umiem zrobić takiego zdjęcia, żeby się pokazało tu... My na szczescie nie musimy budować i wikłać się w kredyt na stoooo lat
mąż dostał dom rodzinny mojego teścia. Sami mieszkamy w 300metrowej hawirze
tupot małych stóp byłby mile widziany wreszcie
-
Andzia1984 wrote:My tez mieliśmy zostac w domu rodzinnym męża, ale tu można nerwy stracić...duzo by pisac...teść spoko, ale szwagierka... to dluga historia.
Ja mieszkałam z teściami 2 miesiące po ślubie, bo nie zdążyliśmy odswieżyć tego naszego wielkiego. Nie chce do tego wracać nawet myślami -
Anatolka wrote:naturalnie pozyskiwany i syntetyczny. Mi mój gin powiedział, że nie ma sensu pakować kasy w droższy jeśli tańszy spełnia swoje zadanie
nawet jak się dwa bierze to i tak ze 3 razy taniej jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pregnyl jest z sikow kobiet ciężarnych. Jest naturalny.i tanszy sporo.Ja biore 1x5000 i dziala pieknie.ale to indywidualna sprawa.im dluzej biore tez tym mam mniej skutków ubocznych-na poczatku to mnie wytrzachiwalo na wymioty, bolalo bardzo po strobie ovu.A teraz juz nie jest tak zle.Pobolewa ale tragedii nie ma, chyba ze przesypiam..
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Ja tez bym nie umiala mieszkac z tesciami;p mieszkamy z moja mama tzn ona na dole my na gorze
Ja się cieszę, że nie mieszkam ani z jednymi, ani z drugimi. Choć teściów mam ciut za blisko, bo tylko 4km. Ze 40 byłoby bardziej oktulipanna lubi tę wiadomość
-
Amus87 wrote:Ja tez bym nie umiala mieszkac z tesciami;p mieszkamy z moja mama tzn ona na dole my na gorze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 21:07
Anatolka lubi tę wiadomość