CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:Hej bylam jednak na wizycie jajeczka nie podrosly dalej maja 12 mm takze cykl stracone ale sie nie zalamuje od nastepnego cyklu 2 tabletki CLO i ....pregnyl hehehe sam mi go przepisal nawet na ten trmat sie nie odezwalam ( tym razem:p) usg mam miec miedzy 9 a 10 dc
-
KathleenPL wrote:Haha!!! Z moim wielkim tylkiem w sexi bieliźnie będę wyglądać jak suszaca sie szynka obwiązaną sznurkiem
Dobra, trzeci test zrobiony i dupa, czyli mi sie przywidziało. Browarka dzis otwieram na poprawe humoru. Po tej akcji garażowej nawet mi sie plakac juz nie chce. Myślę, o listopadowym wyjeździe na targi piwne.
No i tak mi dzis przez myśl przeszlo... Starac sie będę do kwietnia, później odpuszczę. Kiedyś sobie powiedzialam, ze chcialabym zajsc przed 30 i tego sie będę trzymać. -
KathleenPL wrote:Haha!!! Z moim wielkim tylkiem w sexi bieliźnie będę wyglądać jak suszaca sie szynka obwiązaną sznurkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 18:21
-
tulipanna wrote:Amus, to one juz nie podrosna?Czemu tak sie dzieje? Dobrze ze ten pregnyl wreszcie Ci da..bo to juz troche wygladalo na naciaganie Cie..
Nie tylko ja to zauwazylam? Tez mialam wrazenie, ze liczy na niepokalane poczecie i bez sensu demonizuje pregnyl, ktory ze 3 dni temu uwazal za wielkie obciazenie, a dzis wypisal bez mrugniecia okiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 18:33
tulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaaa:) no to może będzie oki
naściemniałam mu na ostatniej wizycie( nie teraz) że maż od stycznia zmienia prace i będzie na wyjazdach i dlatego mi sie tak spieszy- stwierdziłam ze przyspiesze to skoro on non stop gada ze spokojnie mamy czas moze to go troche ruszyło -
nick nieaktualnyale sobie guza nabiłam byłam w WC tam w szpitalu i jak sie ubierałam- schyliłam się - przywaliłam głowa w kant umywalki ( neistety miala kanty taka chyba droższa hehehe) i mam mega guza na czole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 19:34
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:mam pytanie moja znajoma robiła teraz badanie FSH i wynik ma 44 gdzie norma jest do 11, jest szansa jeszcze że będzie mogla mieć dzieci??
Mało prawdopodobne chyba. Przy rządowym IVF nie kwalifikują już przy FSH na poziomie 15, bo to daje nikłe szanse na owocną stymulacje. Niech zrobi jeszcze AMH. Jeśli będzie niskie przy tak wysokim FSH to... -
Amus, szkoda, że teraz nie rosną, ale skoro w przyszłym cyklu będzie 2x1 Clo, to powinny ruszyć że hoho. No i szkoda mi Twojego czoła… <głaszcze>
Anatolka, a jak to jest dokładnie z tym estradiolem? Już mi się zaczyna mieszać to wszystko. Estradiol jest do rośnięcia pęcherzyków, a LH do ich pęknięcia?
To FSH 44 to strasznie wysokie, prawie jak w menopauzieJa tam specjalistką nie jestem, ale wygląda to jak wynik który trzeba obejrzeć z jakimś dobrym specjalistą, i pewnie bez mocnej stymulacji się nie obędzie…
-
Estradiol się bada, żeby ocenić hmm jakby "jakość" pęcherzyka, jajeczka - jeśli jest wysoki to ok. Przy stymulacji do IVF w pewnym momencie bada się go nawet codziennie, żeby było wiadomo czy już czas na pobranie jajeczek.
Pik LH wywołuje owulacje jesli wszystko w organizmie działa jak powinno -
KathleenPL wrote:Mój tak samo
Przepraszam dziewczyny, ze tam Wam smece, ale ostatnio mam taki gorszy okres.. Normalnie tak nie robie... A nie mam sie nawet komu wgadac...
tulipanna, KathleenPL lubią tę wiadomość
-
Przepraszam dziewczyny, ze tam Wam smece, ale ostatnio mam taki gorszy okres.. Normalnie tak nie robie... A nie mam sie nawet komu wgadac...
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
KathleenPL lubi tę wiadomość