CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale.ale.U mnie ze sluzem naprawde ciezko bylo, zwlaszcza ze ja leki antyhistaminowe biore, ktore maja wlasnie osuszac sluzowki (np przy katarze siennym)Serio to polaczenie dziqla.Nie wiem tylko ile to jeszcze pic..chyba dzis i koniec.Jak myslicie?
-
Amus87 wrote:no tez tak myślę hehehe ale nie jest źle na jednym jajku sie skończyło :p
Bosz, cały czas jak tu czytam mam jajniki w głowie, i tak otwieram wątek i się zastanawiam, co Ty tam Amus ze swoim jajkiem zmajstrowałaśDopiero do chwili doczytałam na poprzedniej stronie.
Słońce wyszło, idziemy na spacer, niech się trochę endorfin wytworzy!
Hmm, obajwy na @ mi zniknęły, i teraz wbrew rozsądkowi zaczynam sobie robić nadzieję...
-
tulipanna wrote:Amus, Ty sie idz
bo to nigdy nie wiadomo kiedy, niech tam "chlopaki" czekaja!
My, ze sie tak wyraze nie stygniemy :p wczoraj jak pisalam ze ide to poszlam, dzis tez juz po :-p Lolka wcielilam plan o ktorym pisalam Ci jak Ty sie mialasNudno nie bylo!Polecam WSZYATKIM!!! Zalecam, rekomenduje!
-
ale.ale wrote:Tulipanna, a który masz dzień cyklu? Ja bym dociągnęła do spodziewanej owu, może jeden dzień dalej.
U mnie nawet bez żadnych leków mitycznego rozciągliwego śluzu niet, więc wiążę spore nadzieje z tym glutkiem i guajazylem -
Andzia1984 wrote:A o co chodzi?
fajne nietypowe miejsce, etc co Ci wyobraznia przyniesie w zaleznosci od gustu:-p Lolka sie smieje ze mnie ze ja natchnelam
<zbereznica ze mnie>
Andzia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale.ale wrote:Bosz, cały czas jak tu czytam mam jajniki w głowie, i tak otwieram wątek i się zastanawiam, co Ty tam Amus ze swoim jajkiem zmajstrowałaś
Dopiero do chwili doczytałam na poprzedniej stronie.
Słońce wyszło, idziemy na spacer, niech się trochę endorfin wytworzy!
Hmm, obajwy na @ mi zniknęły, i teraz wbrew rozsądkowi zaczynam sobie robić nadzieję...
Tulipanna super pęcherzyk pewnie dzisiaj sobie pęknie:D -> ale durna jestem noo myslalam ze dzisiaj znowu bylas:P pewnie już sobie pękł)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 14:21
-
tulipanna wrote:Chodzi o fajna bielizne, ponczochy, szpilki:-) i reszte otoczki zwiazanej z
fajne nietypowe miejsce, etc co Ci wyobraznia przyniesie w zaleznosci od gustu:-p Lolka sie smieje ze mnie ze ja natchnelam
<zbereznica ze mnie>
Dobra, trzeci test zrobiony i dupa, czyli mi sie przywidziało. Browarka dzis otwieram na poprawe humoru. Po tej akcji garażowej nawet mi sie plakac juz nie chce. Myślę, o listopadowym wyjeździe na targi piwne.
No i tak mi dzis przez myśl przeszlo... Starac sie będę do kwietnia, później odpuszczę. Kiedyś sobie powiedzialam, ze chcialabym zajsc przed 30 i tego sie będę trzymać. -
tulipanna wrote:Chodzi o fajna bielizne, ponczochy, szpilki:-) i reszte otoczki zwiazanej z
<zbereznica ze mnie>
<przebranie hallowinowe za czarownice>tulipanna lubi tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:No i tak mi dzis przez myśl przeszlo... Starac sie będę do kwietnia, później odpuszczę. Kiedyś sobie powiedzialam, ze chcialabym zajsc przed 30 i tego sie będę trzymać.
Hola, hola, przecież Andzia tu wczoraj pisała, że po 30 życie się dopiero zaczyna
I nie wpędzaj w depresję tych 30-latek, co teraz się obudziły i chcą pierwszą fasolkęLolcia_81, Andzia1984, tulipanna lubią tę wiadomość
-
ale.ale wrote:Hola, hola, przecież Andzia tu wczoraj pisała, że po 30 życie się dopiero zaczyna
I nie wpędzaj w depresję tych 30-latek, co teraz się obudziły i chcą pierwszą fasolkę -
KathleenPL wrote:Przepraszam jeśli ktoś sie poczuł urażony. To takie moje przemyslenia z ostatniego okresu...
a tak na marginesie...moja szwagierka urodziła pierwsze i jedyne dziecko jak do tej pory po 40 urodzinach
-
nick nieaktualnyHej bylam jednak na wizycie jajeczka nie podrosly dalej maja 12 mm takze cykl stracone ale sie nie zalamuje od nastepnego cyklu 2 tabletki CLO i ....pregnyl hehehe sam mi go przepisal nawet na ten trmat sie nie odezwalam ( tym razem:p) usg mam miec miedzy 9 a 10 dc
Andzia1984 lubi tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Wiesz, mój mąż jest sporo starszy ode mnie i wolalabym mu nie sprawić dziecka w wieku gdy powinien juz zostać dziadkiem
ile starszy?
-
Amus87 wrote:Hej bylam jednak na wizycie jajeczka nie podrosly dalej maja 12 mm takze cykl stracone ale sie nie zalamuje od nastepnego cyklu 2 tabletki CLO i ....pregnyl hehehe sam mi go przepisal nawet na ten trmat sie nie odezwalam ( tym razem:p) usg mam miec miedzy 9 a 10 dc