SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    No właśnie, proszę jak Andzia nam naśmieciła - 3 razy ten sam post z wrażenia wkleiła hehe ;p ;) także Kathleen nie jesteś jedyna ;)
    Włąsnie próbuję dojsc do tego- jak to się stało? :D

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pewnie z wrażenia...auto stoi już w garażu :P ale jeszcze trochę czekania na tblice, bo kupiliśmy sprowadzane :P

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, braliście go do ASO? Nie chce Was straszyć, ale my jakiś czas temu oglądaliśmy samochód (też sprowadzany), mieliśmy go kupić i wzieliśmy do ASO to na liczniku było 180 000 a jak zajrzeli do komputera pokładowego to było w nim o 100 000 wiecej! Ktoś nieumiejętnie cofnął licznik...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, to jak to on Ci wypisal pregnyl na nastepny cykl? Przeciez w nastepnym i tak u niego bedziesz na monicie..dziwnie jakos..Ale jak sie musial nagaddac zanim dal, o matko..a jednak sie nie obedzie.Zreszta, jak naturalne hcg pozyskiwane z moczu kobiet ciezarnych (nie z lozyska, na ulotce jest ze to z sikow) moze szkodzic?Clo to rozumiem ale pregnyl?Ktoras z Laseczek miala przeciez nawet po peknieciu podany na podtrzymanie.. Ehhh..no ale dobrze ze go w koncu zlamalas Amus!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Amus, to jak to on Ci wypisal pregnyl na nastepny cykl? Przeciez w nastepnym i tak u niego bedziesz na monicie..dziwnie jakos..Ale jak sie musial nagaddac zanim dal, o matko..a jednak sie nie obedzie.Zreszta, jak naturalne hcg pozyskiwane z moczu kobiet ciezarnych (nie z lozyska, na ulotce jest ze to z sikow) moze szkodzic?Clo to rozumiem ale pregnyl?Ktoras z Laseczek miala przeciez nawet po peknieciu podany na podtrzymanie.. Ehhh..no ale dobrze ze go w koncu zlamalas Amus!
    przepisał mi bo to było tak
    mówi ze od następnego cyklu bedzie CLO 2x1 i pregnyl podamy mówie mu ze ok ale niech ten pregnyl mi wypisze bo nie wiem do kogo na monit trafie bo on tylko w piatku u nas przyjmuje a nie chce znowu po katowicach jezdzić
    mowie mu ze ostatnio byłam na monicie u 2 innych dr i obaj to samo oni nic nie bedą wypisywac podawac musze to uzgadniać z prowadzącym ginem dlatego mi juz wypisal

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nawet tego szukałam, ale nie mogę znaleźć - że jeden na pęknięcie miała, a drugi za parę dni na pomoc w zagnieżdżeniu. Nawet się dziwiłam i ją wypytywałam, bo nie słyszałam o takim rozwiązaniu. My dopytywałyśmy Jej a Ona lekarza po co ten drugi :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ale dzieki hehe guza mam serio wielkiego:D

co do FSH kurczaki żal mi mloda jest 29 lat ma juz na szczęscie dziecko w wieku mojego kuby no ale podłamała się ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co ale to juz w sumie 3 gin który mi gada ze pregnyl sie podaje minimum po 3 cyklach nieudanych ten mój i Ci dwaj co u nich na monicie byłam

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, a ile się staracie? Nie z Clo tylko w ogole o 2 dziecko?

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i tak źle ze mi na jednej wypisal hehe bo nei chce miec 2 tyg w lodówce pregnylu wiec ide do rodzinnego w wolnym czasie wypisze mi CLO na osobnym a tamtą recpete zrealizuje jak już bedzie potrzebny pregnyl

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Amus, a ile się staracie? Nie z Clo tylko w ogole o 2 dziecko?
    w sumie to nie dlugo chyba od lipca/ sierpnia ale ja wiedziałam i on ( mój gin:P) że owulek nie mam wiec od razu dostalam CLO

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, po jednej dawce pregnylu będziesz musiała iść na monit czy podziałał. Mnie po jednym nie pękały nadal. Dopiero podwójna dawka im dała radę :) ale to tak na wszelki wypadek się dzielę tą informacją tylko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 20:42

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Andzia, braliście go do ASO? Nie chce Was straszyć, ale my jakiś czas temu oglądaliśmy samochód (też sprowadzany), mieliśmy go kupić i wzieliśmy do ASO to na liczniku było 180 000 a jak zajrzeli do komputera pokładowego to było w nim o 100 000 wiecej! Ktoś nieumiejętnie cofnął licznik...
    Sprawdzony u naszego mechanika który pracowal lata w serwisie Peugeota...byl podpinany pod komputer i na podnosniku, wiec z tej strony sprawdzony :-) Jest pate rzeczy do zrobienia, ale to normalne przy kupnie używanego...oleje itp...mam nadziej,, zr nam posłuży pare lat :-)

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Wiesz, po jednej dawce pregnylu będziesz musiała iść na monit czy podziałał. Mnie po jednym nie pękały nadal. Dopiero podwójna dawka im dała radę :) ale to tak na wszelki wypadek się dzielę tą informacją tylko ;)
    domyślam się bo gdzieś czytałam tutaj że nie zawsze mimo pregnylu pękają zresztą domyślilam sie jak powiedział "noo na początek będzie jedna ampułka" :p ale i tak dziękuje za info!:D

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Ja Pregnyl miałam podawany przy pierwszych staraniach...w jakiej on jest teraz cenie?

<3
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Sprawdzony u naszego mechanika który pracowal lata w serwisie Peugeota...byl podpinany pod komputer i na podnosniku, wiec z tej strony sprawdzony :-) Jest pate rzeczy do zrobienia, ale to normalne przy kupnie używanego...oleje itp...mam nadziej,, zr nam posłuży pare lat :-)

to dobrze :) ja po oglądaniu tamtego stwierdziłam, że nie kupimy już używanego auta, a już na pewno nie kupimy sprowadzanego... a znów z każdym jechać na aso i płacić za kontrolę to bysmy z torbami poszli ;) czekamy do wiosny i może takie mi kupi mąż: http://www.dacia.pl/samochody-nowe/nowe-sandero/galeria/zdjecia-nowe-sandero-stepway/

to jest jeden z typów :) fajny? Taki niebieski mi się podoba :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Ja Pregnyl miałam podawany przy pierwszych staraniach...w jakiej on jest teraz cenie?

z 10zł do kilkunastu chyba. Kiedyś był sporo droższy.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    to dobrze :) ja po oglądaniu tamtego stwierdziłam, że nie kupimy już używanego auta, a już na pewno nie kupimy sprowadzanego... a znów z każdym jechać na aso i płacić za kontrolę to bysmy z torbami poszli ;) czekamy do wiosny i może takie mi kupi mąż: http://www.dacia.pl/samochody-nowe/nowe-sandero/galeria/zdjecia-nowe-sandero-stepway/

to jest jeden z typów :) fajny? Taki niebieski mi się podoba :)
    U nas inne plany (budowa)wiec na nowe nas nie stać, a mis był bo zostalismy bez auta.
    Jutro podgladne bo na Tel nie umiem skopiować adresu :-(

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    z 10zł do kilkunastu chyba. Kiedyś był sporo droższy.
    Chyba droższy...nie pamiętam ;-) ale chciałam porównać do Ovitrelle i jest spora różnica...

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza cena to jaka jest roznica miedzy pregnylem a tym drugim??:)

‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ