X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    No właśnie, proszę jak Andzia nam naśmieciła - 3 razy ten sam post z wrażenia wkleiła hehe ;p ;) także Kathleen nie jesteś jedyna ;)
    Włąsnie próbuję dojsc do tego- jak to się stało? :D

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pewnie z wrażenia...auto stoi już w garażu :P ale jeszcze trochę czekania na tblice, bo kupiliśmy sprowadzane :P

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, braliście go do ASO? Nie chce Was straszyć, ale my jakiś czas temu oglądaliśmy samochód (też sprowadzany), mieliśmy go kupić i wzieliśmy do ASO to na liczniku było 180 000 a jak zajrzeli do komputera pokładowego to było w nim o 100 000 wiecej! Ktoś nieumiejętnie cofnął licznik...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, to jak to on Ci wypisal pregnyl na nastepny cykl? Przeciez w nastepnym i tak u niego bedziesz na monicie..dziwnie jakos..Ale jak sie musial nagaddac zanim dal, o matko..a jednak sie nie obedzie.Zreszta, jak naturalne hcg pozyskiwane z moczu kobiet ciezarnych (nie z lozyska, na ulotce jest ze to z sikow) moze szkodzic?Clo to rozumiem ale pregnyl?Ktoras z Laseczek miala przeciez nawet po peknieciu podany na podtrzymanie.. Ehhh..no ale dobrze ze go w koncu zlamalas Amus!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Amus, to jak to on Ci wypisal pregnyl na nastepny cykl? Przeciez w nastepnym i tak u niego bedziesz na monicie..dziwnie jakos..Ale jak sie musial nagaddac zanim dal, o matko..a jednak sie nie obedzie.Zreszta, jak naturalne hcg pozyskiwane z moczu kobiet ciezarnych (nie z lozyska, na ulotce jest ze to z sikow) moze szkodzic?Clo to rozumiem ale pregnyl?Ktoras z Laseczek miala przeciez nawet po peknieciu podany na podtrzymanie.. Ehhh..no ale dobrze ze go w koncu zlamalas Amus!
    przepisał mi bo to było tak
    mówi ze od następnego cyklu bedzie CLO 2x1 i pregnyl podamy mówie mu ze ok ale niech ten pregnyl mi wypisze bo nie wiem do kogo na monit trafie bo on tylko w piatku u nas przyjmuje a nie chce znowu po katowicach jezdzić
    mowie mu ze ostatnio byłam na monicie u 2 innych dr i obaj to samo oni nic nie bedą wypisywac podawac musze to uzgadniać z prowadzącym ginem dlatego mi juz wypisal

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nawet tego szukałam, ale nie mogę znaleźć - że jeden na pęknięcie miała, a drugi za parę dni na pomoc w zagnieżdżeniu. Nawet się dziwiłam i ją wypytywałam, bo nie słyszałam o takim rozwiązaniu. My dopytywałyśmy Jej a Ona lekarza po co ten drugi :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ale dzieki hehe guza mam serio wielkiego:D

co do FSH kurczaki żal mi mloda jest 29 lat ma juz na szczęscie dziecko w wieku mojego kuby no ale podłamała się ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co ale to juz w sumie 3 gin który mi gada ze pregnyl sie podaje minimum po 3 cyklach nieudanych ten mój i Ci dwaj co u nich na monicie byłam

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, a ile się staracie? Nie z Clo tylko w ogole o 2 dziecko?

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i tak źle ze mi na jednej wypisal hehe bo nei chce miec 2 tyg w lodówce pregnylu wiec ide do rodzinnego w wolnym czasie wypisze mi CLO na osobnym a tamtą recpete zrealizuje jak już bedzie potrzebny pregnyl

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Amus, a ile się staracie? Nie z Clo tylko w ogole o 2 dziecko?
    w sumie to nie dlugo chyba od lipca/ sierpnia ale ja wiedziałam i on ( mój gin:P) że owulek nie mam wiec od razu dostalam CLO

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, po jednej dawce pregnylu będziesz musiała iść na monit czy podziałał. Mnie po jednym nie pękały nadal. Dopiero podwójna dawka im dała radę :) ale to tak na wszelki wypadek się dzielę tą informacją tylko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 20:42

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Andzia, braliście go do ASO? Nie chce Was straszyć, ale my jakiś czas temu oglądaliśmy samochód (też sprowadzany), mieliśmy go kupić i wzieliśmy do ASO to na liczniku było 180 000 a jak zajrzeli do komputera pokładowego to było w nim o 100 000 wiecej! Ktoś nieumiejętnie cofnął licznik...
    Sprawdzony u naszego mechanika który pracowal lata w serwisie Peugeota...byl podpinany pod komputer i na podnosniku, wiec z tej strony sprawdzony :-) Jest pate rzeczy do zrobienia, ale to normalne przy kupnie używanego...oleje itp...mam nadziej,, zr nam posłuży pare lat :-)

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Wiesz, po jednej dawce pregnylu będziesz musiała iść na monit czy podziałał. Mnie po jednym nie pękały nadal. Dopiero podwójna dawka im dała radę :) ale to tak na wszelki wypadek się dzielę tą informacją tylko ;)
    domyślam się bo gdzieś czytałam tutaj że nie zawsze mimo pregnylu pękają zresztą domyślilam sie jak powiedział "noo na początek będzie jedna ampułka" :p ale i tak dziękuje za info!:D

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Ja Pregnyl miałam podawany przy pierwszych staraniach...w jakiej on jest teraz cenie?

<3
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Sprawdzony u naszego mechanika który pracowal lata w serwisie Peugeota...byl podpinany pod komputer i na podnosniku, wiec z tej strony sprawdzony :-) Jest pate rzeczy do zrobienia, ale to normalne przy kupnie używanego...oleje itp...mam nadziej,, zr nam posłuży pare lat :-)

to dobrze :) ja po oglądaniu tamtego stwierdziłam, że nie kupimy już używanego auta, a już na pewno nie kupimy sprowadzanego... a znów z każdym jechać na aso i płacić za kontrolę to bysmy z torbami poszli ;) czekamy do wiosny i może takie mi kupi mąż: http://www.dacia.pl/samochody-nowe/nowe-sandero/galeria/zdjecia-nowe-sandero-stepway/

to jest jeden z typów :) fajny? Taki niebieski mi się podoba :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Ja Pregnyl miałam podawany przy pierwszych staraniach...w jakiej on jest teraz cenie?

z 10zł do kilkunastu chyba. Kiedyś był sporo droższy.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    to dobrze :) ja po oglądaniu tamtego stwierdziłam, że nie kupimy już używanego auta, a już na pewno nie kupimy sprowadzanego... a znów z każdym jechać na aso i płacić za kontrolę to bysmy z torbami poszli ;) czekamy do wiosny i może takie mi kupi mąż: http://www.dacia.pl/samochody-nowe/nowe-sandero/galeria/zdjecia-nowe-sandero-stepway/

to jest jeden z typów :) fajny? Taki niebieski mi się podoba :)
    U nas inne plany (budowa)wiec na nowe nas nie stać, a mis był bo zostalismy bez auta.
    Jutro podgladne bo na Tel nie umiem skopiować adresu :-(

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    z 10zł do kilkunastu chyba. Kiedyś był sporo droższy.
    Chyba droższy...nie pamiętam ;-) ale chciałam porównać do Ovitrelle i jest spora różnica...

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza cena to jaka jest roznica miedzy pregnylem a tym drugim??:)

‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ