CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:No właśnie, proszę jak Andzia nam naśmieciła - 3 razy ten sam post z wrażenia wkleiła hehe ;p
także Kathleen nie jesteś jedyna
-
Andzia, braliście go do ASO? Nie chce Was straszyć, ale my jakiś czas temu oglądaliśmy samochód (też sprowadzany), mieliśmy go kupić i wzieliśmy do ASO to na liczniku było 180 000 a jak zajrzeli do komputera pokładowego to było w nim o 100 000 wiecej! Ktoś nieumiejętnie cofnął licznik...
-
Amus, to jak to on Ci wypisal pregnyl na nastepny cykl? Przeciez w nastepnym i tak u niego bedziesz na monicie..dziwnie jakos..Ale jak sie musial nagaddac zanim dal, o matko..a jednak sie nie obedzie.Zreszta, jak naturalne hcg pozyskiwane z moczu kobiet ciezarnych (nie z lozyska, na ulotce jest ze to z sikow) moze szkodzic?Clo to rozumiem ale pregnyl?Ktoras z Laseczek miala przeciez nawet po peknieciu podany na podtrzymanie.. Ehhh..no ale dobrze ze go w koncu zlamalas Amus!
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Amus, to jak to on Ci wypisal pregnyl na nastepny cykl? Przeciez w nastepnym i tak u niego bedziesz na monicie..dziwnie jakos..Ale jak sie musial nagaddac zanim dal, o matko..a jednak sie nie obedzie.Zreszta, jak naturalne hcg pozyskiwane z moczu kobiet ciezarnych (nie z lozyska, na ulotce jest ze to z sikow) moze szkodzic?Clo to rozumiem ale pregnyl?Ktoras z Laseczek miala przeciez nawet po peknieciu podany na podtrzymanie.. Ehhh..no ale dobrze ze go w koncu zlamalas Amus!
mówi ze od następnego cyklu bedzie CLO 2x1 i pregnyl podamy mówie mu ze ok ale niech ten pregnyl mi wypisze bo nie wiem do kogo na monit trafie bo on tylko w piatku u nas przyjmuje a nie chce znowu po katowicach jezdzić
mowie mu ze ostatnio byłam na monicie u 2 innych dr i obaj to samo oni nic nie bedą wypisywac podawac musze to uzgadniać z prowadzącym ginem dlatego mi juz wypisal -
Właśnie nawet tego szukałam, ale nie mogę znaleźć - że jeden na pęknięcie miała, a drugi za parę dni na pomoc w zagnieżdżeniu. Nawet się dziwiłam i ją wypytywałam, bo nie słyszałam o takim rozwiązaniu. My dopytywałyśmy Jej a Ona lekarza po co ten drugi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz, po jednej dawce pregnylu będziesz musiała iść na monit czy podziałał. Mnie po jednym nie pękały nadal. Dopiero podwójna dawka im dała radę
ale to tak na wszelki wypadek się dzielę tą informacją tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 20:42
-
Anatolka wrote:Andzia, braliście go do ASO? Nie chce Was straszyć, ale my jakiś czas temu oglądaliśmy samochód (też sprowadzany), mieliśmy go kupić i wzieliśmy do ASO to na liczniku było 180 000 a jak zajrzeli do komputera pokładowego to było w nim o 100 000 wiecej! Ktoś nieumiejętnie cofnął licznik...
Jest pate rzeczy do zrobienia, ale to normalne przy kupnie używanego...oleje itp...mam nadziej,, zr nam posłuży pare lat
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Wiesz, po jednej dawce pregnylu będziesz musiała iść na monit czy podziałał. Mnie po jednym nie pękały nadal. Dopiero podwójna dawka im dała radę
-
Anatolka wrote:Wiesz, po jednej dawce pregnylu będziesz musiała iść na monit czy podziałał. Mnie po jednym nie pękały nadal. Dopiero podwójna dawka im dała radę
-
Andzia1984 wrote:Sprawdzony u naszego mechanika który pracowal lata w serwisie Peugeota...byl podpinany pod komputer i na podnosniku, wiec z tej strony sprawdzony
Jest pate rzeczy do zrobienia, ale to normalne przy kupnie używanego...oleje itp...mam nadziej,, zr nam posłuży pare lat
to dobrzeja po oglądaniu tamtego stwierdziłam, że nie kupimy już używanego auta, a już na pewno nie kupimy sprowadzanego... a znów z każdym jechać na aso i płacić za kontrolę to bysmy z torbami poszli
czekamy do wiosny i może takie mi kupi mąż: http://www.dacia.pl/samochody-nowe/nowe-sandero/galeria/zdjecia-nowe-sandero-stepway/
to jest jeden z typówfajny? Taki niebieski mi się podoba
-
Anatolka wrote:to dobrze
ja po oglądaniu tamtego stwierdziłam, że nie kupimy już używanego auta, a już na pewno nie kupimy sprowadzanego... a znów z każdym jechać na aso i płacić za kontrolę to bysmy z torbami poszli
czekamy do wiosny i może takie mi kupi mąż: http://www.dacia.pl/samochody-nowe/nowe-sandero/galeria/zdjecia-nowe-sandero-stepway/
to jest jeden z typówfajny? Taki niebieski mi się podoba
Jutro podgladne bo na Tel nie umiem skopiować adresu -
Anatolka wrote:z 10zł do kilkunastu chyba. Kiedyś był sporo droższy.
ale chciałam porównać do Ovitrelle i jest spora różnica...
-
nick nieaktualny